Lütfen fikir verin kız arkadaşımın kızlığının bozuk olduğunu öğrendim?

Birilerinden fikir almak için kimseyle konuşamadığım için bu konuyu siteye yeni kayıt oldum. Yaşım 22 kız arkadaşım 19 yaşında 8 aydır beraberiz daha önce benim hiç kız arkadaşım yani sevgilim olmamıştı sebebi ise gerçekten sevip aşık olabileceğim birini beklememdi. Daha önce hiç cinsel ilişkiye de girmedim yani cinsel ilişkiyi bırak bir kızın elini dahi tutmadım hayatımda 1 kişi olsun onunla yaşayayım her şeyi diye. Neyse kız arkadaşımla da ilk tanıştığımızda oda benim gibi olduğunu daha önce kimseyle beraber olmadığını söylemişti. Ve onu gerçekten çok seviyorum onun da beni sevdiğinden de eminim. İlişkiye falan girmedik tabi ciddi düşünüyorum ve evlenmeden öyle şeylere karşıyım. Dün bana bir şey söylemesi gerektiğini söyledi, söyle dedim ve daha önce bir kez sevgilisinin olduğunu cinsel ilişkiye girdiğini kızlığının bozulduğunu, daha fazla birbirimize bağlanmadan söylemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. :( Ya benim duygularımla neden oynuyor ki neden en baştan söylemiyor? Söylediğinde ne diyeceğimi biledim ve daha sonra konuşuruz dedim. Kafam aşırı derecede karışık ya bir insan neden evlenmeden neden cinsel ilişkiye girer neden geleceği düşünmüyor yaşı daha 19 birde ya ben yıllarca sevebileceğim birini beklemişim doğal olarak benim gibi birini istemem kadar normal bir şey mi var? Sevdiğim kızın başka bir erkekle ilişkiye girmiş olmasını yazmak ta istemiyorum ama bu durumdan zevk almış olmasını falan düşünmeden edemiyorum. Fazlasıyla üzgünüm şu an gerçekten gözlerim doluyor düşündükçe ne yapmam gerek bilmiyorum.
Lütfen fikir verin kız arkadaşımın kızlığının bozuk olduğunu öğrendim?