Birilerinden fikir almak için kimseyle konuşamadığım için bu konuyu siteye yeni kayıt oldum. Yaşım 22 kız arkadaşım 19 yaşında 8 aydır beraberiz daha önce benim hiç kız arkadaşım yani sevgilim olmamıştı sebebi ise gerçekten sevip aşık olabileceğim birini beklememdi. Daha önce hiç cinsel ilişkiye de girmedim yani cinsel ilişkiyi bırak bir kızın elini dahi tutmadım hayatımda 1 kişi olsun onunla yaşayayım her şeyi diye. Neyse kız arkadaşımla da ilk tanıştığımızda oda benim gibi olduğunu daha önce kimseyle beraber olmadığını söylemişti. Ve onu gerçekten çok seviyorum onun da beni sevdiğinden de eminim. İlişkiye falan girmedik tabi ciddi düşünüyorum ve evlenmeden öyle şeylere karşıyım. Dün bana bir şey söylemesi gerektiğini söyledi, söyle dedim ve daha önce bir kez sevgilisinin olduğunu cinsel ilişkiye girdiğini kızlığının bozulduğunu, daha fazla birbirimize bağlanmadan söylemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. :( Ya benim duygularımla neden oynuyor ki neden en baştan söylemiyor? Söylediğinde ne diyeceğimi biledim ve daha sonra konuşuruz dedim. Kafam aşırı derecede karışık ya bir insan neden evlenmeden neden cinsel ilişkiye girer neden geleceği düşünmüyor yaşı daha 19 birde ya ben yıllarca sevebileceğim birini beklemişim doğal olarak benim gibi birini istemem kadar normal bir şey mi var? Sevdiğim kızın başka bir erkekle ilişkiye girmiş olmasını yazmak ta istemiyorum ama bu durumdan zevk almış olmasını falan düşünmeden edemiyorum. Fazlasıyla üzgünüm şu an gerçekten gözlerim doluyor düşündükçe ne yapmam gerek bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Kardesim herseyi okudum sorun kizliginda degil Şu an tamami? Benim takildim nokta keske bastan deseydi böyle biseyi sonucta sen temiz birisin hani sende her kizla yapan erkek olsaydin oda saklassydi yine hatali ama neyse derdim kendine bak derdim ama sen cok temizsin ve temiz biri icin onca sene bekle sonra biri gelsin sicsin icine? Sen bunun icin cabalamistin sonucta? Degermi ya? Bide benim kafamin takildi sey 5 ay icinde nasil yapmis guvenmis masallah birde su var bikere patadimi 4-5 kerede yaparsin sonucga belli olmiyor hadi yaptiysa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşte bak beklemen gerekiyormuş demek ki bu sana işaret olsun bırak ayrıl ve tövbe et ve senin gibi temiz birini bekle emin ol onu daha çok seversin saf ve temiz birini ne malum sana doğruyu söylediği 8 ay bişey dememiş ne malum başkalarıyla da olmadığı inanma güvenme bak olay başka biriyle olup olmamasını geçtim sana 8 ay boyunca yalan söylemiş kandırmış olması bu insandan herşey beklenir yeri gelir aldatır da
17 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsam bile o kadar korkarım ki artık sanırım başkasıyla olamam bir daha kimseye güvenemem güvenim sevgim her şeyim sarsıldı ve burada kızlığın bozuk olmasını normal karşılayan insanlar gördükçe temiz birini bulmam çok zor gibi görünüyor bu hale geldiğimizi bilmiyordum. Haklısın başkalarıyla da olmuş olabilir bir kişiyle oldum 5 ay sürdü dedi bana ve ilişkiye girmiş onla bu garip değil mi? Birde üstüne ay saklamış olması off hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
- +1 yıl
Ya işte Allah sana yol açtı guvenmiceksin insanlara sadece O'na guveneceksin ve o sana en doğru zamanda en doğru en temiz kişiyi ççıkartıck emin ol kızlığı gecsen bile burdaki normal karşılayan insanlar gibi seni Kandirmasi affedilemez
Soran+1 yılHaklısın ya kızlıktan çok beni aylarca kandırmış olması birde bunun üstüne böyle bir şey söylemesi hayal kırıklığına uğrattı beni ve salak gibi hissediyorum kendimi kullanılmış aciz çaresiz hissediyorum. Ben onun elini tutmaya bile kıyamazken bana aylar sonra söylediği şeye bak ya. Kafamı topladıktan sonra son kez onunla da konuşacağım sanırım ve ayrılacağım bu ne olursa olsun benim için fazlasıyla zor olacak ama hep iyi niyetimden saflığımdan kaybediyorum işte. Gelecek için de hayırlısı olur umarım. Teşekkür ederim düşüncelerin, fikirlerin için.
- +1 yıl
Rica ederim devam etsem bu hep içinde büyük bir ukte olarak kalacak evlenip çocuk sahibi olsan bile bu gün çocuğuna bakarken bu aklına gelir her türlü onunla olan alakani zedelersin ve belki günler aylar yanına yaklaşamaz belki evlendikten sonra sogursun kolay bişey değil çünkü ilerde böyle bişey olmasindansa baştan kes alakani sen temiz bir şekilde bekle Allah en temizini çıkaracak karşına çarşaflı olup kimseyle göz göze gelmeyen bir arkadaşım şu an evli ve çokkk mutlu birçok sevgilisi olan arkadaşımdan mutlu düşün temiz dur temiz bulur seni canını sıkma ona da büyük bir ceza olur dürüst olmamasının cezası
Soran+1 yılBelki garip gelecek ama onu o kadar sevdim ki ne olursa olsun üzmek veya cezalandırmak ta istemiyorum böyle bir aptalım ben. Ama o dediğin evlensek bile sonrasını düşündükçe de deliye dönüyorum sorun etmesem bile bunu, ilerde sorun olabileceğini düşünmeden edemiyorum. Bir kızın evlenmeden ilişkiye girmiş olmasını maalesef ki insanlara normal gelse de kabul edemiyorum bir yandan da ve normal olduğunu düşünen insanları gördükçe de daha fazla üzüldüm gün geçtikçe normalleşiyor bu durum demek ki. Dediğim gibi onunla da konuşacağım ama düşüncemin değişeceğini sanmıyorum ayrılsam da uzun süre kendime gelebileceğimi de düşünmüyorum daha dün mutluyken şu düştüğüm hale bak. Allah yardımcım olsun.
- +1 yıl
Evlensen büyük sorun hep aklında olucak belki onu öperken bir anda aklıma gelecek başkasının da öptüğü sonra zamanla soğuycaksin anladın mı olacak olan belli.. belki bu psikoloji yüzünden çocuğun olamicak çok sevdiğin halde dokunamicaksin bile o yüzden sen en doğru olanı yapmak
- +1 yıl
Kızlar eksi vermiş sjsjsjsj nasıl bir kafa lan milleti kandırmak iyi bişey mi bırak kardeş ayrıl tekmeyi bas karaktersizligin cinsiyeti yok ha kız ha erkek lanet gelsin hepsine
Anlattığına göre sen tertemiz beklemişin ve tertemiz birini istemek en doğal hakkın bide gerçeği öğrenmişsin bide gönüllü bir ilişki var bunu düşündükçe olmaz kardeşim ne kadar çok sevsende olmaz mutlu olamazsın düşünsene düğün oluyor gerdek gecesi kız için hiç bir özel anı kalmıyor sen içinde öyle çünkü paket önceden açılmış bunu yine düşüneceksin hiç bişey yapamıcaksın yol yakınken bırak gitsin sevgi aşk teselli etmiyor insanı
111 Yorumla- +1 yıl
@Ohaman evet temiz birini beklemek hakkım ve bir kız dini gereği yapmaması gerekiyor namus hem insanın kendinde hem iki bacağının arasındadır niye ben tertemiz beklemişsem evleneceğim kişininde öyle olmasını beklerim anlatmak istediğimi iyi oku iyi anla önce ayrıca beni sorgulayıp yargılama hakkın yok sen inanmaya bilirsin git açtır paketini ama sevdim namusumla yaptım yok öyle bir dünya herşeyin bir usulü var
Soran+1 yıl@Ohaman Sizin gibilere demen çok garip gerçekten bir kızın bakire olmasını istemek kadar normal bir şey mi var neden normal karşılanıyor bu anlamıyorum.
Soran+1 yılDüşünmeden edemiyorum dostum ya düşünüyorum ama düşünemiyorum aslında şu an hiç bir şey ne olacak bilmiyorum böyle bir şeyi 8 ay benden saklaması ve söylemesi hiç aklıma gelmeyecek bir şeydi.
Soran+1 yıl@Ohaman Yobaz? diyecek bir şey bulamadım bir kızın bakire olmasını düşündüğüm için yobaz oluyor öyle mi? Sen yobaz olmamaya devam et o zaman ne diyeyim.
Soran+1 yılHaklısın belki de ya inan bilmiyorum şu an ne yapacağımı üstüne bunu benden aylarca saklaması falan sebeplerini nedenlerini düşünmeye ihtiyacım var onunla da konuşmam gerek sağol dostum yorum için.
Öncelikle bir derin nefes al. Sana yalan söylemeyeceğim ilkler her zaman acıtır. Zamanla bu acı gittikçe azalacak. Ama o kızdan ayrılman senin iyiliğine olur. Başka sevgilin olmazmış gibi hissediyorsan bırak şu saçmalığı. Kendine güven her zaman seni isteyen birisi bulunur. Bir süre kimseye bağlanma bir kaç kişiyle çık ve terk et. Sonra ne demek istediğimi anlayacaksın ve bana teşekür edeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sevgilim olmaz gibi bir düşüncem yok dediğim gibi ben öyle istediğim için olmadı yani sebebi tipim falan da değil ama sürekli başka birileriyle olmak falan hiç benlik değil ya yani karakter olarak öyle yapamam istesem de ben seveceğim biri olsun istemiştim yani olabilir ilk olur anlaşamayız ayrılık olur eyvallah da böyle bir şeyi öğrenmek ciddi düşünürken yıkıcı ne olacak bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
4Cevap
+1 yılBu olayın üstüne 1 sene olmuş bende aynı duruma düştüm ve araştırırken karşıma çıktı benim hikayem 1 buçuk aylıktı 1 buçuk aydır çıkıyoduk ve dahabönce geçmişle alakalı konuşmuştuk bana sadece ismini verdiği 2 erkekle öpüştüğünü söylemişti. Ben bu konuyu başkasından öğrendim inanamadım benim sevgilim yapmaz dedim çünkü ev okul yapan bir insan öyle fazla arkadas çevresi yok ama eskiden varmış işte bu olaylardan sonra hepsiyle konuşmasını kesmiş. Ben başkasından öğrendim inanamadım kızı aradım konuştum suyuna gittim ne yaptıysan ne olduysa olmuş seni bırakmam dedim 1 buçuk aylık evet ama her gün beraberdik çok alışmıştım ben onun suyuna gidince oda itiraf etti söyledi her şeyi büyük hataydı dedi ağladı hep bende ayrıldım o anda sonra o gece intihar etti 20 tane ilaç içti bende dayanamadım kaldıramadım gece öyle rüyalar gördüm ki sabah bende intihar ettim ilaç içtim bende ve bana bunu oğrendikten sonra yazdı sesler attı hep bu çıktı hayatımda karşıma büyük hata biliyorum keşke telafisi olsa falan gibi şeyler beni çok sevdiğini özlediğini yazdı bende intihar ettiğim için ailem arkadaşlarım paramparça oldu benim yüzümden polise gitmek zprunda kaldım ilk defa karakola girdim sicilime işledi intihar olarak. Onada bana yazdıklarına karşı yüz yüze konuşalım dedim oda hep söyliyicektim çok korktum dedi her seferinde. Neyse yüz yüze dün konuştuk ağladı pişman falan ama ben yapamıyıcağımı bu olayları ailem biliyo ailemin bana karşı olan üzülmeleri ve o kızı istememeleri bunlarıda söyledim hadi ailemide geçerdim ben senin için dedim öyle seviyodum misal verdim hadi ailemide geçiyim dedim ben sana dokunamam dedim olanlar aklıma gelir hep dedim yapamam dedim bana bacım muamelesi yapma dedi ağladı falan bende ağlamasını engelledim düzgünce konuştum ona ne kadar iyi biri olduğunu anlattım mutluluğu ne kadar hakettiğini anlattım ama o senle olmıyıcaksam mutlu olamam dedi. Bende her seferinde ikimizde illa unutucaz dedi sarılmak istedi ağladı izin verdim bende sarıldım sonra öpmek istediği yanağjmdan onada ilk izin vermedim sonra izin verdim. Gitmeme izin vermedi biraz daha dur dedi onunda yaşadıkları intihar etmesi pişman olduğunu ve beni çok sevdiğini biliyorum ama olmıyıcak işte biz olmıyıcaz onla. Gitmemi istemedi bende pek gitmek istemiyodum onun yanından kokusunu aldığımda başım döndü resmen en son makaraya vurmaya basladım gülerek konuşmaya oda güldü hep ciddiye almadık birbirimizi mutlu ayrılmak adına ellerimi tuttu bende mutlu bitirdik dedim bana dediki bir şans lütfen yapamam uzatma nolur dedim illa bir gün karşılasıcaz tekrsrdan dedi tekrar olucak dedi bilemem dedim. Kendisiyle aynı okuldayız ve ben şu an zor durumdayım gerçekten bugün cumartesi sabah saat 10:14 bu gecede rüyamda gördüm dün mutlu bitirmişken çok mutluydum ama eve gelince düşününce boşlukta hissediyorum kendimi her saniye elimde telefon yazıştığım insan yok ve ona dedim sakın yazma engellemek zorunda kalırım birbirimizi unutmamız lazım sana ve kendime böyle bir kötülük yapamam senin yapmanada izin veremem dedim şu anda boşluktayım ailem her şeyi biliyo ve ondan nefret ediyolar ondan dolayı intihar ettiğim için ve benim suçum olmamasına rağmen intihar ettiğim icin onlara karşı çok mahcubum. Onla bidaha yapamam bir ilişki kuramam hiçbir şekilde ama eski halime ondan önceki hayatıma devam etmem gerekiyo Allah büyük dualar ediyorum zor günler gećiriyorum umarım en kısa zamanda içimdekiler biter. bende hayatımda daha biri olsun istemiyorum bu olayı öğrenince o çocukla yaptıkları gözümde canlandı resmen ve cinsel seylerdende nefret ediyorum aşktan falanda erkekliğimi kaybetmiş gibiyim. Bu ilişki ilk başladığında eski kız arkadaşım beni aramıştj ve çocuğun ismini söylemişti senin şuanki sevgilin onla yattı demişti ben ise eski kız arkadaşımın hala beni sevdiğini biliyodum ve böyle iftira atma bari yazık dedim ben duyduğumu söylüyorum dedi kavga ettim onla sonra onu aradım dedim hakkında böyle diyo ben sana sormuyorum bile ima etmiyorum dedim işte oda yeter artık bıktım bu iftiralardan demişti. O yattığı çocukta şerefsiz biri amacı kızlarla cinsel olarak takılmak keşke bunlar yaşanmasaydı ben cok büyük hayaller kuruyodum onla oda öyle neler yaptım onun için bu 1 buçuk ayda ilk defa aşık olduğumu gerçekten aşık olduğumu ve onunda bana aşık olduğunu hissetmiştim kaderim buymuş Allahıma siğınıyorum inşallah geçicek biticek bu evdeyken kafam boşken sorunlar ortaya çıkıyo alışkanlık olduğu için ailemde intihar ettiğim için beni kısıtlıyo evde tutuyo onlarada diyemiyorum hala o kızı düşünüyorum evde olunca diye söyliyemiyorum çünkü ailem benim yüzümden ne hallere geldi onlsr için üzülmemi ve o kızın adını bile ağzıma almamı istemiyorlar haklılarda. Kardeşim benim konu seninki gibi seninki 8 aylik ilişki ordan daha kötü ama benimkinde de bana kendi söylemedi ben baska birinden öğrendim ona yalan söyledim seni ne olursa olsun birakmam dedi doğruyu söyle yeter dedim öyle söylettirdim çok iyi bir insan ama ben kaldıramam işte anlattığım gibi her şey söyliyicektim dedi senden kötü yanımda bunu biksc kişininde bilmesi ve bana kendinin söylememesi ilerde söyliyicektim dedi hep ama korktum dedi. Sana sorum üstüne 1 sene geçmiş nasılsın geçti mi geçiyo mu benim acımda diner mi geçer mi bu acı gećsin diye her şeyimi veririm
00 Yorumla
+1 yılYalan söylediyse konu ne olursa olsun affedilmez ki. Güven sarsılmıştır bir kere. Ama yalan söylemeyip sadece sakladıysa ona da beynin ve kalbin karar verecek işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu bilmiyorum yalan mı saklama mı haklısın karar veremiyorum ama şu an düşünmeye ihtiyacım var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle birsey icin sevdigini kaybetme sevgine sahip cik gecmisi dusunmemeye calis emin ol zamanla aşarsin bu durumu ilerde pisman olcak bisey yapma terkedipte nrticede kimse asik olup o asik oldugu insanla sevgili olamiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAklım çok karışık şu an biraz düşünmeye ihtiyacım var sanırım kafamı biraz toparlayınca onunla da konuşacağım. Seviyorum onu ve tanıştığımızdan beri fazlasıyla değer verdim hep mutlu etmeye çalıştım ama bana 8 ay sonra bunu söylemesi bütün güvenimi sarstı düşüncelerimi değiştirdi. şu an ki düşüncelerimle her ne kadar sevsem de sanırım kabul edemeyeceğim böyle bir şeyi ama dediğim gibi onunda da yüz yüze konuşmam gerek her şeyi hayırlısı neyse o olur umarım.
Cevap sahibi+1 yılGecmisteki bir hatasi yuzunden hayatini mahvetme hem karsilikli sevgi bulmak cok zor sadece dusun herseyi tart kararini oyle ver. gec soylemesi hata kabul ama insan cekinir utanir neticede pismanlik duydugu biseydir kaybetmek istememistir
Soran+1 yılKendimi onun yerine koyuyorum tamam olabilir utanılacak bir şey bana söyleyememiş olabilir kaybetmek istemediği için saklamış da olabilir ama neden geleceği düşünmeden ilişkiye girmiş pişman olabileceğini düşünmemiş bir anlık zevk için mi bu kadar üzdü beni yani anlayamıyorum. Kendi açımdan düşününce de en baştan söylemesi gerekirdi böyle bir şeyi bu durumun ciddi bir konu olduğunu bilmesi gerekirdi bende bu kadar onu sevmeden öğrenmiş olurdum. Evet iyice bir düşünmem gerek dün öğlen öğrendiğimden beri bunu hiç uyku girmedi gözüme sürekli düşünmekten. İnşallah hayırlısı olur ne olabileceğini kestiremiyorum şu an.
+1 yılBak üzüldüm şimdi. Afetme bence. Ben olsam affetmezdim. Kaşar çıktı sonuçta.
32 Yorumla
Soran+1 yılOnu fazlasıyla sevmiştim ve fazlasıyla değer vermiştim bendeymiş aptallık ki saklamış benden aylarca ama ne kadar sevsem de ayrılacağım sanırım affetsem devam etsem bile sonrasında tekrar yalan söylemeyeceğinin veya tekrar yapmayacağının garantisi yok daha fazla üzülürüm.
- +1 yıl
Unut onu ya. Kişiliği bozuk bir kız çıktı sonuçta. Karşına daha çok seveceğin biri çıkar umarım. Gerçi artık zor güvenirsirsin insanlara. Daha iyi olur aslında. Sana tavsiyem bu işten ders çıkar ve kimseye kolay kolay güvenme.
Kendınce sebepleri vardır belki kızın bnce herşeye ön yargılı yaklaşmamak lazım sonuçta ilişkiye girmiş olabilir ama belkide isteyerek olmadı ya da bı anlık boşluga denk geldı oldu sonra pişman oldu sana ilkde soylemesı ona farklı amaçla yaklaşmandan korktugu için söylememiştir büyük ihtimal sonra ona gerçekten deger verdıgıni gorunce soylemek istemiştir dua et nıkah masasında öğrenmedin günümüzde aslında kızlıgın çogu yerde onemı var çogu yerde yok ama eger gerçekten seviyosan ve onunla bır omur geçireceğine inanıyosan bence peşini bırakma ama daha 22 yaşındasın belki başkalarıda çıkar krşına kendını kısıtlama hayatta herşey olucagına varır akışına bırak bence
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sen iyi birine benziyon. Yol yakınken bırak. Ondan sana hayır gelmez. Bir hata yapmış dersen onuda sen bilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla iyi biriyim ya ama şu an düşünemiyorum bile üzülüyorum elimden bu geliyor sadece başka bir şey düşünemiyorum istemsizce.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan bu sebeb için kaybetmeye değmez isteseydi sana solemezdi 400-500 TL arası kızlık zarı dikiyor doktorlar diktirirdi sende anlamazdın bile en azından durustmus
51 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlüğüne lafım yok da neden en baştan dürüst olmadı onu anlamıyorum işte.
Sevmek ayrı bu konular ayrı, dediğin gibi zevk aldığını düşünmek onu geçtim yaptığını düşünmek her defasında aklına gelecek ama bunu 8 ay sonra söylemesi yanlış, keşke ilk anda yalan demeseydi
00 YorumlaÖnemli olan bakire olmaması değil burda yalan söylemesi düşünsene belki 10 tane sevgilisi oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yılKafam iyice karıştı ya haklısın tabi bana söylememesi, daha önce belki de defalarca da olmuş olabilir bir kez oldu dedi onla da ilişkiye girmiş 5 ay kadar sürmüş ilişkileri nasıl oluyor anlamıyorum.
- +1 yıl
Bakire olmamasına değil yalan söylemesine odaklan bence sayaç yok sonuçta üstünde 1 kere olunca 10 kere de olur 100 kere de yalancı insanları hiç sevmiyorum şimdi nolcak ayrılınca acı çekeceksiniz başta doğruyu söylese böyle olmazdı belki de o eksiyi atan kıza da selamlar burdan
Soran+1 yılBaşta doğruyu söylese böyle olmayacaktı tabi ya üzülmeyecektim bu kadar veya o üzülecek mi üzülmeyecek mi daha önce başkalarıyla daha beraber oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorum çaresiz hissediyorum
+1 yılBen anlamıyorum bu kadar erken yaşta haram yoldan ilişkiye Nası girebiliyorlar ya
10 Yorumla
+1 yılBırakmalısın kabul etmeyi hazm edemıyosan bırak si et değmez
00 Yorumla
+1 yılBırak o zaman çok dert ediyorsan
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu dert etmeyeyim de neyi dert edeyim kardeşim? Neden normal geliyor ki insanlara kızlığın bozuk olması garipsiyorum.
- +1 yıl
Ee bırak ozaman Allah Allah. Ne dememizi bekliyorsun?
Soran+1 yılBir şey demenizi beklemiyorum sadece saşırıyorum hadi benim konumu da geçtim bir kızın kızlığının bozuk olmamasını istediğim için yobaz oluyormuşum ve insanların bakireliğin bozulmuş olmasını artık normal karşılamaları şaşırtıcı sadece.
- +1 yıl
Off , herkes tek tip mantık olmayı bekliyorsun resmen. Herkes senin gbi duşunecek değil.
Soran+1 yılBenim gibi düşünecek değil tabii ki herkes istediğini düşünür ama ben bu düşüncelerim yüzünden neden geri kafalı veya yobaz oluyorum o zaman onu anlamadım benim düşüncem de bu ve normalde olması gereken de bu olduğunu düşünüyorum neyse sağolasın fikirlerin için bunları tartışmak için falan yazmadım düşünün istediğinizi.
+1 yılKüçük bir zar parçası için mi sevdin onu?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 620 cevap paylaştı. Kendine zaman ver kalbini dinle
010 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşırmısın
- +1 yıl
Sizinle bişey konuşmak istiyorum
- +1 yıl
Özelden yazarmısınız
- +1 yıl
Açtım
- +1 yıl
Bir daha bakarmısın
Bnce sevmiyordur da sacmaliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini biliyorum ya ama beklemediğim bir şey söylemesini beklemiyordum gerçekten beynim durdu düşünemiyorum.
+1 yılSeviyosan onu öyle kabul et
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur öyle boşver önünüze bakın
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaparız mk sizene
+1 yılen başta söylemesi gerekirdi kızın neyse artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmissin anlasilan
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem üzülmezdim veya düşünmezdim ya bu kadar
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Lütfen fikir verin kız arkadaşımın kızlığının bozuk olduğunu öğrendim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler