Cinsel Yaşam Size sadece cinsellik için yaklaşan ama sizin değer verdiğiniz biriyle ilişkiye başlar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Size sadece cinsellik için yaklaşan ama sizin değer verdiğiniz biriyle ilişkiye başlar mısınız Size sadece cinsellik için yaklaşan ama sizin değer verdiğiniz biriyle ilişkiye başlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sence bir erkek buna ne cevap verir? Tabi ki basar geçer... 0 0 Yorumla
ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl X beni bu şekilde seviyordu 0 16 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl ve bunu çok geç anladım ama allahtan kendisi sevgilim bile olamadı Yorumla Soran +1 yıl Aynı durumu Bi kaç kez yaşadım sıkıldığım için bitirdim yanlış mı yapmışım sence Yorumla Soran +1 yıl Kendini iyi kurtarmış sin Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Jetonum ta 15 yıl sonra düştü.. Aynen. Yeni bir sayfa açtım Yorumla Soran +1 yıl Erken düşmüş ya 16 yıl olsaydı ne olurdu acaba Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Bundan sonra düşse ne yazar hayatım kaymış zaten Yorumla Soran +1 yıl Evlendim deme Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Yok ya ne evlenmesi, ölene kadar evlenmek isteyen yok artık Yorumla Soran +1 yıl Biri yüzünden herkese küsmek da zordur bilirim Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Sadece ondan değil boş ver Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Kısaca geçmişim çok ağır geçti.. aşka ihtiyacım yok artık Yorumla Soran +1 yıl Herkesin geçmişi de var geçmemişi de 15 yıla yakındır aklımdan geçmemiş biriyle yaşıyorum bende Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl kadar diyorum ben buna insan kalbindekiyle ölür Yorumla Soran +1 yıl Sevgim yok sevmiyorum da ama onun yüzüne mahkum um ben Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Ayrıl Yorumla Soran +1 yıl Ayrıyım zaten 15 yıla yakındır yüzüne mahkum um unutkan biri olmadığım için Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kısa ve net cevap veren biri çıktı şükür Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Kısa net 👍 Yorumla Soran +1 yıl Hayat kadar kısa ölüm kadar net im diyorsun yani Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Yani ama bazıları anlamamakta ısrar ediyor orası ayrı anlatırız. Yorumla Soran +1 yıl Valla anlamamak değil de işlerine gelmiyor diyelim biz ona ama gene de itinayla kafalarına soka soka anlatırız Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Anlatırız anlamazlarsada hayat anlatıyor zaten düt. düt Yorumla Soran +1 yıl Konuşmaya bak 😂😂en sevdiğim insan tipi natürel olan ve öyle davranan Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Bu masum halim😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla senin berbat halinle bile muhabbet edilir gibi geliyor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bize kafa dengi insanlar lazım ömür tüketen ler değil Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Yani 😅 muhabbet bizim isimiz Yorumla Soran +1 yıl Devamı gelsin mi muhabbetin 😉 Yorumla Soran +1 yıl Profiline son yorum atana Bi selam ver bence 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış kişiye mi selam verdin 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sence bir erkek buna ne cevap verir? Tabi ki basar geçer...
X beni bu şekilde seviyordu
ve bunu çok geç anladım ama allahtan kendisi sevgilim bile olamadı
Aynı durumu Bi kaç kez yaşadım sıkıldığım için bitirdim yanlış mı yapmışım sence
Kendini iyi kurtarmış sin
Jetonum ta 15 yıl sonra düştü..
Aynen. Yeni bir sayfa açtım
Erken düşmüş ya 16 yıl olsaydı ne olurdu acaba
Bundan sonra düşse ne yazar hayatım kaymış zaten
Evlendim deme
Yok ya ne evlenmesi, ölene kadar evlenmek isteyen yok artık
Biri yüzünden herkese küsmek da zordur bilirim
Sadece ondan değil boş ver
Kısaca geçmişim çok ağır geçti.. aşka ihtiyacım yok artık
Herkesin geçmişi de var geçmemişi de 15 yıla yakındır aklımdan geçmemiş biriyle yaşıyorum bende
kadar diyorum ben buna insan kalbindekiyle ölür
Sevgim yok sevmiyorum da ama onun yüzüne mahkum um ben
Ayrıl
Ayrıyım zaten 15 yıla yakındır yüzüne mahkum um unutkan biri olmadığım için
Başlarım içinden geçerim
Hayır
Kısa ve net cevap veren biri çıktı şükür
Kısa net 👍
Hayat kadar kısa ölüm kadar net im diyorsun yani
Yani ama bazıları anlamamakta ısrar ediyor orası ayrı anlatırız.
Valla anlamamak değil de işlerine gelmiyor diyelim biz ona ama gene de itinayla kafalarına soka soka anlatırız
Anlatırız anlamazlarsada hayat anlatıyor zaten düt. düt
Konuşmaya bak 😂😂en sevdiğim insan tipi natürel olan ve öyle davranan
Bu masum halim😅
Valla senin berbat halinle bile muhabbet edilir gibi geliyor 😂😂
Bize kafa dengi insanlar lazım ömür tüketen ler değil
Yani 😅 muhabbet bizim isimiz
Devamı gelsin mi muhabbetin 😉
Profiline son yorum atana Bi selam ver bence 🤣🤣
Yanlış kişiye mi selam verdin 🤣🤣