Benimle ilişki yaşamak istemeyen eşime ya doktora gidersin tedavi olursun ya da bitsin artık bu evcilik dedim. Haksız mıyım?

Sevsen mücadele edersin dedim. Doktora gider varsa derdin derman ararsın dedim. Sen ne mücadele ediyorsun sanki dedi. Sana sadık kalıyorum bu mücadele değil mi dedim. Suratına kapattım teli. Nöbetteyim de.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün yarın konuşuruz demişti en son. Şu an akşam yemeğine bile gelmedi. Beni bekleme geç gelicem dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Doktora gitti arkadaşlar , kalp damar rahatsızlığından dolayı sertleşme problemi oluyormuş, hapsız sertleşme olmuyormuş, doktor sık kullanma ama normal kullanırsan zararı olmaz demiş. O günden sonra bir akşam yanına yaklaşınca içiyim mi haptan dedi. Bütün kontrasyonum bozuldu, beraber olursak ölümüne sebep olacakmışım gibi hissetmeye başladım. İçimdeki tüm istek öldü ona karşı. Çünkü sevmemekten değil de ona zarar vermek olacak gibi hissettim. Artık bende onu istemiyorum.
Benimle ilişki yaşamak istemeyen eşime ya doktora gidersin tedavi olursun ya da bitsin artık bu evcilik dedim. Haksız mıyım?