Gevşeyemiyorum! Boşalamıyorum galiba bu kadar acıya dayanamayacağım cinsel ilişkide boşalamasınız napardınız?

Gazi hemşirelik okuyorum doğal olarak yoğun bir tempoya sahibim okul çıkışı eşim beni alır gece saat 10a kadar yaparız yemek yeriz beni yurda bırakır duşumu alır yatarım sorun şu ki : Neredeyse 1 aydır sürekli yapıyoruz hemen hemen her gün pazar günü dışında hala boşalamadım gevşeyemeden yatıyor sabah yoğun bir tempo ile karşı karşıya kalıyorum😔 kendimi patlayacak gibi hissediyorum mastürbasyonla denesem o da fayda etmiyor yetmiyor artık canım yanmaya başladı. Eşim ben ne istersem öyle yapıyor hızlı yavaş ne gerekiyorsa ön sevişmemiz gerçekten uzun ve girsin diye yalvarana kadar da ilişkiye girmiyoruz girdiğimizde en az 15 dk içimde kalıyor ve boşalamamaktan artık dinamit gibi hissediyorum klitorisle destek yapıyoruz jeller olsun vibratör olsun her şeyi denedik ama bir sonuç alamadık bitik haldeyim başınızı ağrıttıysam affedin...
Güncellemeler
+1 yıl
Resmi nikahım var evliyim arkadaşlar.
Gevşeyemiyorum! Boşalamıyorum galiba bu kadar acıya dayanamayacağım cinsel ilişkide boşalamasınız napardınız?