- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki bir kızın yorumu vardı onu paylaşıyım
girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve semsertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru sanki dalga gibi yayılıyor o sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında, hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor, tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor, bir de erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor, (bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması accayip hoşuma gidiyor 😃 ) kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık ve o hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde, içine tamamen girince kendini sıkıp vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta penis içinde sıkışınca, git gel yapmaya başladığında da ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor aşırı zevk ve tüm vücuduna belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki, dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla... alışına böyle güzel zevkli oluyor ama alışana kadar epey zorlanmıştım, özellikle ilk ilişki çok zor ve zevksiz geçmişti, o da acemiydi ben bekliyorum uzun uzun aheste aheste sevişeceğiz öpüşeceğiz, alıştıracak yavaş yavaş girmeye çalışacak, 10 dakika zor öptü okşadı, gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika, ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini, aşırı bir yanma hissettim hep, ilk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ona benzer şiddetli bir yanma olmuştu ve penisi çıkartmadığı için de sürekli o acı yanma oldu, sonra git gel yaptı o artık dayanılmaz oldu diyebilirim o yanma hissi iyice tim kalçalarıma yayılmıştı aşırı sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. içinde olmak, nası desem işte kutupta donuyosun ölmek üzeresin biyere giriyosun sıcacık, sıcak çikolotalar vs.. için ısınıyo :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılTarifi yok ki bunun ama oraya odaklanma, on sevisme önemli. partnerin sana değer veriyor mu? Yoksa şok cikar 5 dk bitiş, ne anladık.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen sahsen ucumde olurken karsimdakinin zevkiyle hazziyla kendimden geçmek kadar guzel bir zevk olmaz.
00 Yorumla sıcak bır masaj gıbı bosalınca hele heryerın rahatlıo
00 Yorumla
+1 yılYaş olmuş 29 hala bunu mu soruyorsun cidden acıdım sana
00 Yorumlases kaydı atsam inlerken ilişkiye girmiş gibi zevk alırsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıcacık bir yuva işte özellikle kış aylarında insanın dalı başka türlü ısınmıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk deneyim için soruyorsan hani ranger ya da gondola bindiğinde için kıpır kıpır olur ya onun 5 x i
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum kiiii
00 Yorumla
+1 yılSıcak ve kaygan bi zeminde kayıp duruyoruz işte
00 YorumlaLafla anlayamazsın içine alıp hissetmelisin yavrum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyenler bize anlatsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak lazım Anlatılmaz yaşanır dedikleri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yanıyor içerisi
00 Yorumla
+1 yılHeyacan tutku vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatilmaz yasanir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeske girebilsem
00 Yorumla
+1 yılbakire misin ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım