Artık bunu yaşamak istiyorum yanı sevdiğim birisiyle o duyguyu yaşamayı çok isterdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki bir kızın yorumunu paylaşıyım.
Girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve sem sertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru dalga gibi yayılıyor. Sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında.
Hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor. Tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor. Birde erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor. Bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması acayip hoşuma gidiyor 😃
Kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık. O hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde. İçine tamamen girince, kendini sıkıp penis içinde sıkışınca, vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta. Git gel yapmaya başladığında da, ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor.
Tüm vücuduna ve belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki. Dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla... Alışınca böyle güzel zevkli oluyor ama alışana kadar epey zorlanmıştım, özellikle ilk ilişki çok zor ve zevksiz geçmişti.
O da acemiydi. Ben bekliyorum uzun uzun, aheste aheste sevişeceğiz öpüşeceğiz
Alıştıracak yavaş yavaş girmeye çalışacak falan. 10 dakika zar zor öptü okşadı. Gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika. Ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini.
Aşırı bir yanma hissettim hep. İlk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ya işte ona benzer şiddetli bir yanma olmuştu. Penisi çıkarmadığı için de sürekli o acı yanma oldu. Sonra git gel yaptı, yanma hissi artık dayanılmaz oldu diyebilirim. Yanma hissi iyice tüm kalçalarıma yayılmıştı aşırı sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer doğru kişi ile yaşarsan dünyadaki en zevkli şey. Yani o zevki başka yerden alamayız.
Çünkü doğa üremeyi ve çoğalmayı tesvik ediyor. Bunun için de alınabilecek en büyük ödülü bunun için vermiş. O kadar zevkli olsun ki bunu yapmak için güdülensinler demiş.
Öyle düşün 😀
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayaklarının yerden kesileceği hatta bulutların üzerinde uçağın ve kendini neden bu duygudan mahrum ettiğin için kizabikecegin bir duygu...
Ama önemli olan partnerin ve senin buna hazır olman...22 Yorumla
Soran1 yılAnlık ve basit olmasını istediğim için bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Hayattaki tüm zevkleri topla orgazm olurken hissettiğin zevkin yanında hiç bir şey kalır.. Hele ki orgazmdan sonraki o mutluluk huzur anlatılmaz yaşanır..
32 Yorumla
Soran1 yılTahmin edebiliyorum öpüşmek bile bu kadar iyi hissetriyorsa kim bilirr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılabartılan bir duygudur
10 Yorumla Hayattaki en güzel anlardan biri seks ve orgazm. Kendine özgü bir hazzı ve mutluluğu var, yani ne çok acikmisken yedigin lezzetli bir yemek nede susuzluk çekerken karşına çıkan en güzel içecek bu hazzi vermeyi tanimlamaz
40 YorumlaCinselliği aşk denen duyguyla beraber yaşayınca daha güzel oluyor. Erkek açısından cinsellikte aşkın zorunlu olmadığı ama olunca daha da güzel olduğunu düşünüyorum. Bütün duyu organlarını düşün ve bunların hepsinden ayrı ayrı zevk alıyorsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGuzel duygu ama ne kadar ilerisine sinirsizina aciksin
22 Yorumla
Soran1 yılBilmem yasamadıgım şey hakkında bişey diyemem ne zaman istersem o zaman olurdu heralde
Cevap sahibi1 yılİstersen biraz acarak fikirleselim?
1 yıl20-30 dakika sürdükten sonra içinden şunu soruyorsun "bu muydu yani?"
Pek bir numarası yok yani :)
10 Yorumla
1 yılben de yaşamak istiyorum ama olmayınca da olmuyor bazı şeyler. fazlasında gözümde yok saatlerce öpüşsem yeter.
10 Yorumla
1 yılAnlatılmaz yaşanır denilen bir şey. Hiç yemediğin bir yemeğin tadını hayal etmeye çalışmak gibi düşün
10 YorumlaYaşatana bağlı. Bomboşta hissettirebilir. Zevkten titretedebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım bilmiyorum umarım bir gün yaşarım diye bekliyorum işte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılGuzel bir duygu ten uyumunu yakaladigin biriyle yasamak
10 Yorumla
1 yılKarşına doğru kişi çıktığında bunu yapmak sana çok keyif verecektir ama harici hep pişmanlık, doğru kişiyi bekle derim
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru bir yorum
1 yılCinsellik yaşayacağın kişinin Güvenilir biri olmasına dikkat et yoksa seni cinsellikten soğutur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karşıt iki cinsin bir birine hissettikleri sevgi ve birliktelik fuygusu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik iyi ya da kotu senin beklentin heyecanin hevesin ve istegin ve bunu karsidakinden ne derece bulmana bağlidir. Iyisi kotusu iste bunu belirlemektedir.
00 Yorumla
1 yılÇıplaklık, sıcaklık, heyecan, arzu, tutku, bağlılık, teslimiyet, hakimiyet gibi kavram ve duyguları içeren samimiyet düzeyi yüksek yetişkin oyunu.
10 YorumlaLinidonn hep mi yüksekti o sebebten dolayı mı çok istiyorsun
14 Yorumla
Soran1 yılHauır bazen oluyor tabiki bazen hiç istemiyorum ama artık bende yaşamak istiyorum bu duyguyu sadece
Soran1 yılBilmiyorum anlık olsun istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHani derler ya, anlatılmaz yaşanır diye! Tıpkı öyle bir şey, kesinlikle yaşamadan anlayamazsın ve tavsiye ederim bunu yaşamanı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de çok merak ediyor ve sabırla evliliği bekliyorum. Umarım hayalimdeki gibi vardır
10 Yorumla
1 yılBurada birsürü seksolog var seks koçu var jinekolog var😂
10 Yorumla
1 yılAnlatsınlar dinleyelim knk 🤠
70 Yorumla
1 yılYaşamadan belli olmaz özellikle sevdiğin insan çok başka oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Sevdiğin aşık olduğun biriyle yaşarsan güzel ama diğer türlü bir b*ka benzemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şöyle 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevdiğini bulup yaşayana kadar saçların beyazlar 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevdiğim biriyle yaşasaydım çok farklı olurdu eminim yaşadıklarım anlık şeylerdi
12 Yorumla
Soran1 yılBende onun için bekliyorum basit olmaması için
Cevap sahibi1 yılSevdiğin kişiyse dokunması apayrı bir heyecan ve zevk olur
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılBence sana değer verecek birini bul önce
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle yoksa yaşamak anlık bişey
- 1 yıl
Evet dediğim gibi güvenmelisin en önemlisi
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşamadım ama banada bahseldilmesini isterim
92 Yorumla- 1 yıl
Konuşabiliriz, anlatmak isterim.
- 1 yıl
Bahsetmek isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılHarika bir şey... Evlenmeyi bekliyorsan çok yazık...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende isterim ciddi samimi guzel bir iliski ne dersin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe dersin
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzel ama ayni zamanda tuhaf diye tarif edebilirim sanirim..
00 YorumlaInanilmaz guzel bir duygu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence güzel bir duygudur
10 Yorumla
1 yılSevdiğin birisi var mı?
10 YorumlaDoğru kişiyi bulursan harika duygudur🔥🔥
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin veya güvendiğin biri yok demekki
10 Yorumla
1 yılEvlenince yaşaman daha doğru olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılEvlen yasa
112 Yorumla
Soran1 yılDemesi kolay
- 1 yıl
Neden evlenecek birisimi yok
Soran1 yılVar ama sevmiyorum sıkıntı orada kalbim atmadıgı birisi ile nasıl cinsellij yasim
- 1 yıl
Huyunumu sevmiyosun tipini felanmi sevmediğin şey ne
Soran1 yılKalbim istemiyor sadece zorla sevgi koyamam kalbime jdnsn
- 1 yıl
Sevdiğin birisini bul o zaman hxbdhd yokmu sevdiğin birisi
Soran1 yılVar gibi de henüz bişey belli değil jdösjdns
- 1 yıl
Sen bence hemen nikahı bas ona kaçırma yoksa nanay
Soran1 yılJsjsjs banane canım o beni kaçırmasın erkeklerin peşinden koşuncs gördük sonucunu
- 1 yıl
Jxbxhxhhx knk erkeklerde şu devirde kızın peşinden kosmuyor biliyosun işin görücü usulüne kalmış olabilir bol bol düğünlere git nerde yaşıyorsun 😅
Soran1 yılKoşmuyor mu sjjdjdjd emin misin az önce dedim beni seven ama benim sevmediğim oluyor diye ve istesem şu an benimle evlenmek istiyor ama ben sevmiyorum kalp işi
- 1 yıl
Anladm yani ne diyim inşallah kalbine göre birni bulursun
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılZevkin doruklarına çıkarsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin yok mu yap onunla
01 Yorumla
Soran1 yılYok
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru kişiyle yaşanırsa çok güzel bi duygudur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltum sorularını cevaplayan bırısı var mı?
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyanıtla ama
1 yılne anlatsam az kalacak ye de gör
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel bir duygu vakti geldiğinde yaşarsın sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten bunu sana hissettirecek biri olmali
10 YorumlaGuzel bir duygu
10 Yorumla
1 yılGayet iyi bir duygu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Harika bir duygu
10 YorumlaArzuladığın kişiyle yaşarsan tadına doyum olmaz...
10 YorumlaUmarım olur bir gün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılYaşamadan bilemezsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eee siru ne
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mükemmel ötesi bir duygudur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılbilemiyorum altaaan
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnlatılmaz Sadece yaşanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyi çok merqk ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok güzel insan doruğa cikiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDene ozaman
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok güzel bir şey yaşamanı temenni ederim
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Muhteşem bir duygu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbende ya keşke
00 Yorumla
1 yılYaşa o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem