Merak ediyorum cinsel ilişkiye ilk defa biri girdiğinde neler hissedilir o giriş anında erkek ne hisseder kadın ne hisseder?Merak ettiğim için soruyorum kızlar ne hissediyor erkekler ne hissediyor kızların canı yanıyor mu ve neden canı yanıyor
14 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İlk ilişkiyi uzun uzun sevişip iyice sulaninca girersek alet rahatlıkla başı girer kizlik zarını baskı yapar biraz zorlayinca zar yırtılır içine girilir. Wci zevk bir arada daha çok zevk olarak devam eder içinin sıcaklığı vaginanin kavrama kasilma harrketleri alete güzel ve zevkli bir ilişki yaratir iki tarafta bu işten haz alır. Ancak acele eser kuru sokarsak orası kaygan olmadığından acı yaratabilir. BU iliskide zevkalman için suka madB sokmamak gerekir
O anda zaten giremezsin saatlerce ugrasirir durursun erkek bosalirda kadin bosalamaz iste iki tarafta zevk alamaz ilk yapilacagi icin hele kiz icin acı sanci olacak vajina daha acilmamiş icine penis girmesi zorlar yavas yavas olacak bir sey bu
Kulağın kasininca nasilki kisiyorsun cok zevkli ya öyle bisey
Anladım
Yaomasini bilenle yaparsan veya okuzle yapmazsan canın yanmaz
Doğru
Ama ikinizinde bilgisi yoksa neler yapman gerektigi konusunda soylemlerim olabilirnistersne
Yok teşekkürler
Unutma oralı
Kadın ne hissediyor bende merak ediyorum. Ama erkek olarak hissettiğim zevki sana anlatamam.
Penisin sıkılması. İçinin kayganlıgı, sıcaklığı. Kasılmanın verdiği zevk. Fena yaaa
Off hadi ordan ha pembe hesap alip canım canım sorular soruyosunuz
Ne desek boş yaşayınca anlarsın. Ve herkese göre farklıdır
Doğrudur
İlk iliskimde 23 senedir bekledigim sey bu muymus dedim😂😂 gereksiz abartiliyor cinsellik
Cidden bencede öyle bu arada
Kadinlar daha cok zevk aliyor bizden
Bakirim bende çok merak ediyorum bunu. Yorumları heyecanla okuyacağım.
Oku oku
Okuyorum çok heyecanlı
Çok zevk almıştım partnerimin ilki değildi o yüzden her şey daha farklı oldu ama
Anladım
Haydar dümeni hatta bağlıyorum
Öf saçmalamayın ya
Çok zevkli iki taraf içinde
Kadında can yanma var
Heyecan
Hm aladım
Anlatılamaz
Anlatayım
Ben de bilmiyorum bakireyim
Ben aşık oluyprım gözlerhne bakarsam
Tarafsız bi haz