Cinsel Yaşam Erkekler sekse düşkün mü cidden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Söylenildiği kadar var mı Erkekler sekse düşkün mü cidden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet düşkünler 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. herkes aynı değil, ne sevgililerim oldu, bende kendimi istekli sanardım dedirten, oysa ben cidden yerinde sekse düşkünmüşüm. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yok beee ne alakası derken anlık erkekler 😂😂 1 1 Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ahahhaha çok iyi mizah lan :) Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Düşkünler. Ama kadınlar belli etmesede çoğu çok daha düşkün 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl abi sen hiç erkeklerle tanışmadın sanırım ahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar sekse düşkünmü cidden söylendiği kadar var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bizede yok hayır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sekse o kadar düşkünlüğüm yok arzularımı yaşayamamak aklımdan çıkmıyor oda sevişmek oral yapmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kişiye göre değişir kimisi çok istekli kimisinin libido yerlerde, bu kadınlar için de geçerli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Libidosu yerde erkek görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada yakınan bayan sorularına denk gelmedin belliki Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Günde 4 5 kez mastürbasyon yapıyorumSen ordan düşün azgınlığımı.. 0 2 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Senle yaşanmaz Yorumla _posedioNN +1 yıl Hahahah Yorumla
Sakindamla Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sadece sevgi ve saygi istiyoruz anlayin artik sunu 0 5 Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl Sevginin içinde seksde vardır ama Yorumla Sakindamla +1 yıl @Müslümgürsex_ sevgi farkli seks farkli bişey neyi kimle tartisiyosam hata bende Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl 😂Sevgisiz evlilik olmaz cinselliksizde evlilik olmaz anlarsın umarım Yorumla Sakindamla +1 yıl @Müslümgürsex_ ikisi farkli bişey asama asama gider sevginin anlami cinsellik değildir Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl Bende onu diyorum pat diye sexmi yapacak millet sen sadece sevgi istiyorum demişsin ondan dedim sevgiyle beraber sekste olacak Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ekmek su gibi vallahi 0 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen ne di10 kral, fenalardayız... 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok ya abazalar sadece... 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok kız ne alakası var. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söylenenler az bile :D 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. herkes düşkün knka erkeklere özel değil bnce 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Evet düşkün 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok düşkünüm 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Varr 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 💅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet düşkünler
herkes aynı değil, ne sevgililerim oldu, bende kendimi istekli sanardım dedirten, oysa ben cidden yerinde sekse düşkünmüşüm.
yok beee ne alakası derken anlık erkekler 😂😂
Ahahhaha çok iyi mizah lan :)
Düşkünler. Ama kadınlar belli etmesede çoğu çok daha düşkün
abi sen hiç erkeklerle tanışmadın sanırım ahaha
Kızlar sekse düşkünmü cidden söylendiği kadar var mı
Yok hayır
O zaman bizede yok hayır
sekse o kadar düşkünlüğüm yok arzularımı yaşayamamak aklımdan çıkmıyor oda sevişmek oral yapmak
Kişiye göre değişir kimisi çok istekli kimisinin libido yerlerde, bu kadınlar için de geçerli
Libidosu yerde erkek görmedim
burada yakınan bayan sorularına denk gelmedin belliki
Günde 4 5 kez mastürbasyon yapıyorum
Sen ordan düşün azgınlığımı..
Senle yaşanmaz
Hahahah
Sadece sevgi ve saygi istiyoruz anlayin artik sunu
Sevginin içinde seksde vardır ama
@Müslümgürsex_ sevgi farkli seks farkli bişey neyi kimle tartisiyosam hata bende
😂Sevgisiz evlilik olmaz cinselliksizde evlilik olmaz anlarsın umarım
@Müslümgürsex_ ikisi farkli bişey asama asama gider sevginin anlami cinsellik değildir
Bende onu diyorum pat diye sexmi yapacak millet sen sadece sevgi istiyorum demişsin ondan dedim sevgiyle beraber sekste olacak
İstekli olmayan erkeği kim ne yapsın
Ekmek su gibi vallahi
Evet çok düşkünüm o işlere
Sen ne di10 kral, fenalardayız...
yok ya abazalar sadece...
Yok ya hiç düşünmeyiz
Yok kız ne alakası var.
Erkekten erkeğe değişir bu durum
Söylenenler az bile :D
Düşkün erkeklemi evlenmek istiyorsun
Bildiğin boğa gibiyim
herkes düşkün knka erkeklere özel değil bnce