Kötü hissediyorum kendimi. Ve cinsellik de yaşamak istemiyorum. Ama sevgilim beni arzuluyor ve belli ediyor. Bu sebepten bile ayrılmayi düşünüyorum. Hata mı ediyorum 😪
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok doğal ama sürekli istiyor ya da her konuşmanızda her buluşmanızda isteğini yansıtıyorsa birşeyler yaşıyorsanız tek derdi cinselliktir uzaklaş. Sen yaşamak istemeyebilirsin bu arada buda doğal sırf istemiyorsun diye sana baskı yapmaya hakkı yok
15 Yorumla
Soran+1 yılSizce bu konuyu konuşmalı miyim belki bakire olduğumu bilmiyor
- +1 yıl
Aşkım sen anlarsın zaten seni cinsellik için kullandığını sürekli muhabbetleri oraya çeker buluşmalarınızın %90ı cinsellikle sonuçlanır senin istememen ya da onun istemesi bunlar olabilecek gayet doğal şeyler sen istemediğini belli ettiğinde seni zorluyorsa mesela net amacı cinselliktir. Yakınlaşmalar yaşayabilirsin bu arada içine girmek zorunda değil çok ilerlemeni istemiyorum falan de
- +1 yıl
Şunu da ekliyim insan sevdiğini arzular bu gayet normal
Soran+1 yılÇok teşekkürler 🤍 cinsellik hiç teklif etmedi sexting vs gibi şeyler de olmadı hiç. Sadece öpüşme oldu.
Ama ara sıra mesela bir anda seni istiyorum diye arzuluyo gibi mesaj atiyo sonra ileri götürmüyor konuyu orada bitiyo. Belki biraz uzatsa niyeti ney öğrenirim. Kendim de konuyu açamıyorum ne alaka birden diycek diye- +1 yıl
Belki de sen çekiniyorsun diye uzatmıyor aşkım o farkediyordur senin konuşmandan vs dediğim gibi sürekli cinsellikten bahsetmiyorsa cinsellik hariçi sana karşı iyi davranıyorsa başka aktiviteler yapıyorsanız amacı cinsellik değildir çünkü insan sevdiğini arzular bunda garipsenecek bir durum yok sadece bilmeni isterim ki erkekler bu tarz konular yaşandıktan sonra biraz değişiyorlar böyle erkek çok var neden bilmiyorum kadınlar iyice bağlanıyor erkekler uzaklaşıyor elde ettim psikolojisi belki de çok ilerleme kendi isteklerine göre hareket et arzuluyorsan yaşa istemiyorsan açıkca söyle bu muhabbetten dolayı bırakırsa zaten bıraksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılseni değilde başka kadınları mı arzulamasını tercih ederdin?
28 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece ilerlemesinden çekiniyorum
- +1 yıl
burada sen belirleyeceksin kurallarını ona göre ilerleyeceksiniz
ne istiyorsan ne kadar istiyorsan o kadar
gazda frende sensin
yani seni arzuladı bu adam diye yatakta bulmayacaksın kendini tabii ki sevgisinden eminsen
Soran+1 yılSanki arzuladığını belli etmeye calisiyo 😥 sevgisini sorguluyorum. Ama bu konu haricinde gayet iyi davranıyor
- +1 yıl
arzuladığını belli etmesi seni niçin rahatsız ediyor anlamadım 😀
şöyle düşünebilirsin sevgilin sana hiç belli etmiyor arzuladığını diyelim işte o beni masumca istiyor sandığın sevgilin seni hayallerinde duvardan duvara çarpıyordur kısaca 😂
Soran+1 yılBakireyim hiç yaşamadım böyle şeyler ve bir gün onu isticek diye korkuyorum. Belki de benden böyle beklentisi var. Acaba konuşsam mi ben cinsellik istemiyorum diye ama pat diye konuya da giremiyorum
- +1 yıl
istemiyorsan seven erkek seni seviyorsa bekler ısrar etmez zaten ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
rica ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Arzulasa sapik olur arzulamasa sorunlu olur yanı siz de karar verin ne yapalim
00 Yorumlaarzulamıyorsa büyük sıkıntı vardır
00 YorumlaHoşuna gidiyorsa iyidir
00 Yorumlahayır hata yapmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal.. yaknlaşma oldu mu hiç
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok öteye gitmezsin istersen. Söyle ona bu durumu
04 Yorumla
Soran+1 yılSanki bilerek belli ediyor :(
Cevap sahibi+1 yılTepkini de ölçebilir önce açıkça konuşmalısım
Soran+1 yılOf utanıyorum işte nasıl giricem konuya😪😪
Cevap sahibi+1 yılKonuyu açınca söyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ona aısk mısın?
00 YorumlaAyrıl defolsun gitsin seni obje olarak görüyor
00 YorumlaAyrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayril mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuk musun sen
00 Yorumla
+1 yılTepkini ölçüyor