Sevgilimin beni arzuladığını hissediyorum hatta fazla bir sekilde. Flört iken böyle değildi. Şimdi sanki her an tahrik olacak gibi :/
Neden bilmiyorum ama kötü hissediyorum sizce bu iyi bir şey mi? Henüz evlenme gibi durumumuz yok
Sevgilimin beni arzuladığını hissediyorum hatta fazla bir sekilde. Flört iken böyle değildi. Şimdi sanki her an tahrik olacak gibi :/
Neden bilmiyorum ama kötü hissediyorum sizce bu iyi bir şey mi? Henüz evlenme gibi durumumuz yok
arzu istek vs olması gayet normal iyi mi kötü mü bilemiyorum ama evlilik falan düşünüyorsan eğer karşılık vermemen gerek çünkü istediğini alan erkek kaybolur ortadan
Yok zaten ben bakireyim öyle bir şey yasayamam
Ama korkutuyo beni sanki o gözle bakiyo bana ve tahrik oluyo
Cevap
9Cevap
Normal ama sen de onu istiyorsan
Vee dikkkat et abaza çıkmasın bir izin verirsin mendil gibi atae
Yok ileri bir şey istemiyorum tabi
O zaman dikkar et kardeşim
Kız kıza yardım etmeli dediğimi dinle mutlaka
Tabii ki iyi bir şey. Tüm ilişkilerin gideceği en son nokta sekstir. Kaçınılmaz sondur. Arzulanmak ise iyidir
İyi bir şey aslında sevdiğini gösteriyor sizi ama aşırı derecede ise ilişkiye zarar da verebilir
Sevmeyle ilgisi var mı ki
Bilmiyorum ilk zamanlar böyle değildi ama şimdi sanki daha çok arzuluyo. 4 aydır sevgiliyiz
Seviyor diye altına yatarsan geçmiş olsun. Zinaya yaklaşma bile. İma edecek davranışlarından bile kaçın hem sen hem o
Çoksa eğer dikkatli ol
Yok zaten kabul etmem
Doğru. Açık giyinmem zaten hiç
Sevgilin sonuç da yani
Seni kullanmaya uğraşıyor
İzin vermem ki
Verdiğin an sana karşı her şeyi biter bunu unutma
Bakireyim yani öyle bir şey olamaz
Eee sorun ne
Yakında verissin artık
İyi tabiii
gayet güzel