Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bu hormon olayı. Regl dediğin dollenmemis yumurtanin curuyerek vücuttan atılması olayıdır. O dönem öncesi ve sonrası daha çok östrojen salgılanıyor. Onun adı libido değil dogurganlik iç güdüsü.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gerçek, bazen olmasaydı dedirtecek kadar hemde
22 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa o kadar mı
- +1 yıl
Nasıl başa çıkıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılevet gerçek
10 Yorumla
+1 yılGercek regl olduğun zaman daha istek geliyor 👍👍
43 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sürüyor rahatsız edici mi
- +1 yıl
1 hafta filan sürer edici bekar olunca hahaha evlenince yapmak lazm
- +1 yıl
Hahaha bekarken de yöntemler var ama evli olduğundaki yöntemlerin yerini tutmaz
+1 yılhem de gerçek. doğrusu sadece regl döneminde istekli oluyorum kendi adıma söyliyeyim.
310 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz mu ediyor
- +1 yıl
mutsuzluk ne alaka. libido artıyor işte.
- +1 yıl
Sadece regl döneminde istekli olmak ilişkilerinde çok kötğ
- +1 yıl
Sadece regl döneminde olması mutsuz mu ediyor diyorum
- +1 yıl
hayır yani normalde olsada olur olmasa olur ama regl öncesi dönemde, hatta bazen regl süresince de ciddi bir tavan yapıyor, orası kesin. tamamen hormonal bir etki bence
- +1 yıl
Ben bunu sevgilimle başımıza gelen macera da öğrendim😄. İlişkinde bunu yansıtıyor musun
- +1 yıl
birliktelik yaşıyorsan zaten her ay aynı süreçten geçtiğini görürsün. Mart kedisi misali :d
- +1 yıl
Bana ilk yanıyorum beni kurstan al dedi ben hasta zannettim😄
- +1 yıl
yalnız ben başkalarının arasında yaşanan şeyi düşününce iğreniyorum. p*rno filan izleyemem mesela
- +1 yıl
Ciddi misin evli misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek ama regl haftasında değil 1 hafta öncesi olan bir şey,
51 Yorumla- +1 yıl
Kimisi öncesi kimisi haftasında diyor değişiyor demekki
İnanmayın annem saf erkekleri kandırıyorlar kanmayın
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha pek zararlı çıkmadım kandırılmaktan😎
- +1 yıl
Herkes oluyor diyor
- +1 yıl
Kandırınca ellerine ne geçecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılyumurtalar döllenmeyi bekliyor, östrojen artıyor niye sahte olsun ki :D:D
46 Yorumla- +1 yıl
Bazı yorumlarda kadınlar sizi kandırıyor diyorlar
Cevap sahibi+1 yılo zaman onu diyenler adet olmuyordur sonuçta olmayan insanlar da mevcut
- +1 yıl
Benim tecrübem seninle aynı
Cevap sahibi+1 yılAdet görmeme tıpta amenore diye geçer bence onu diyenler kısır falandır çünkü bi de şöyle bi şey var bu bilimsel bir şey kadınlar bilerek söylemiyor bunu. Yumurtlama döneminde yumurtlamaya neden olan östrojen, testosteron gibi hormonlar cinsel arzuyu tetikler. Keyfi bi durum değil yani hormonsal ve bilimsel.
- +1 yıl
Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim 🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek tecrübe ile sabit ☺️
443 Yorumla- +1 yıl
Hahahq zora sokuyor mu insanı benimki de tecrübe ile sabit
Cevap sahibi+1 yılEe zor tabi sonuçta o zamanlar pek bir şey yapamıyorsun ve işe falan gidip geliyoruz falan ☺️
- +1 yıl
Evliysen aslında bu kadar zor olmasa gerek:)
Cevap sahibi+1 yılEvliyimde regl sırasında ne yapabilirim eşimle tamam libido yüksek ama bir şey yaşansın istemem iğrenç bir durum çünkü bana göre
- +1 yıl
Ya detay yazamıyorum hemen ceza yiyebilirim sevgilimle alternatif şeyler yapıyorduk
Cevap sahibi+1 yılAnladım herkesin tercihine saygı duyarım ama zaten 3.4 gün sürüyor durabilirim yani
- +1 yıl
Ok acısını sonrasında çıkarırım diyorsun😄. Konsantrasyonunu etkiliyor mu işte veya diğer şeylerde
Cevap sahibi+1 yılYaştan sanırım etkilemiyor ve evet çıkarırım 😅
- +1 yıl
Hahaa böyle kadınlarla evli erkekler şanslı geneli 2-3 yıl sonra monotonlaşıyor. Sizin kaç yıl oldu
Cevap sahibi+1 yıl8 sene oldu ☺️
- +1 yıl
Maşallah yaşlarınız kaç
Cevap sahibi+1 yıl30/35
- +1 yıl
30 sensin galiba. burada kiminle konuşsam monotonlaşıyor ayda 1-2 hele çocuk varsa iyice kötüleşiyor
Cevap sahibi+1 yıl🤷♀️ valla milletin özel hayatını bilemiyorum
- +1 yıl
Ama benimki iyi diyorsun😅
Cevap sahibi+1 yılKendimce 😅
- +1 yıl
Böyle evlilikler duyunca seviniyorum. Diğeri evlilikten soğutuyor en azından haftada 2-3 defa yapılmalı yoksa araya mesafe girer
Cevap sahibi+1 yılYani herkes aynı olamaz sonuçta robot değiliz herkes programlansın sonuçta sağlıkta bu işlerde önemli bir şey diyemem o yüzden
- +1 yıl
Ya sağlık mevzusu ayrı ama aradaki aşkı, tutkuyu, çekimi diri tutmak önemli değil mi? Çocuk var mı sizdr
Cevap sahibi+1 yılÖnemli tabiki ama herşeyde cinsellik değil yani evet önemli ama evliliğin tamamı değil bana göre
Evet 2 tane- +1 yıl
Tabiki evlilikte bir çok şey önemli sadece cinsellik değil. Cinsellikteki soğuma aldatmayı çoğaltıyor ondan vurguladım
Cevap sahibi+1 yılBu tamamen aldatan kişilerin kendilerini psikolojik olarak kandırma yöneteni bana göre.. aldatmaya gidene kadar boşanma mesela yani daha doğru olan 😅
- +1 yıl
Bende aynı fikirdeyim. Sadece gözlemimi söyledim özellikle de büyük şehirlerde. İstanbul'da mısın
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim de bunu şehirle alakası yok insanın zihniyetinde olan bir şey bence
- +1 yıl
Kesinlikle insan aldatmak için belki de cinselliği bahane ediyor. Çalışıyorsun galiba hiç iş yerinde farklı niyetle yaklaşan oldu mu
Cevap sahibi+1 yılKimse yaklaşamaz benim sınırlarım bellidir o kapıyı açık bırakırsan bu niyete girerler ve evet erkeklerin yoğun olduğu bir işte çalışıyorum
- +1 yıl
Ya yapacağından değil ama alımlı biri böyle yaklaşsa aklında geçer mi yapmazsın o konuda bir şey demiyorum insan nefsi
Cevap sahibi+1 yılGeçmez net söylüyorum
- +1 yıl
Hem çalışmak hem ev hem çocuk zor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır alıştım uzun zamandır çalışıyorum
- +1 yıl
Sana bir maşallah çekelim😄
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Akşam yemeğinde ne planlanıyor:))
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ki kafamda var birşeyler herkesin keyfi olsun ☺️
- +1 yıl
Merak ettim yapınca yazarsın:)
Cevap sahibi+1 yılNiye sende mi aynısını yapacaksın 😅
- +1 yıl
Belki😄. Merak ettim yaa
Cevap sahibi+1 yılYa taze fasülye, bulgur pilavı ve cacık herkesin sevdiği şeyler yani evdekilerin
- +1 yıl
Gayet lezzetli ellerine sağlık. Üzerine güzel bir çay veya kahve misss
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim çay içeriz büyük ihtimal kahve gece işteyken içiyorum uykudan dolayı 😅
- +1 yıl
Ben de uyku kaçırmasın diye işte içiyorum yoksa aman sabahlar olmasın uyku kaçırır😄
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim san da afiyet olsun
+1 yılKişiden kişiye değişiyor
10 YorumlaGerçek jsfs
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahah rahatsız mı edici
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru
210 Yorumla- +1 yıl
Nasıl başa çıkıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBazen cikamiyorum doğrusu
- +1 yıl