Bazı burçlar vardır libido deyince ilk akla onlar gelir.
Sizin burcunuz ile libidonuz konusunda söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı burçlar vardır libido deyince ilk akla onlar gelir.
Sizin burcunuz ile libidonuz konusunda söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Burçlar ve libido arasında doğrudan bir bilimsel bağlantı bulunmamaktadır. Burçlar, astrolojiye dayalı bir inanç sistemidir ve kişilerin doğum tarihlerine göre belirlenen burçlar, genel kişilik özellikleri ve davranışları hakkında genel bilgiler sunar. Ancak, burçlar cinsel istek veya libidoyla ilgili doğrudan bir etkileşimi veya belirleyici bir faktörü temsil etmez.
Cinsel istek ve libidoyu etkileyen birçok faktör vardır, bunlar hormonlar, yaşam tarzı, sağlık durumu, stres düzeyi, ilişki dinamikleri ve kişisel tercihler gibi unsurları içerir. Bu faktörler, kişinin burcundan daha büyük bir etkiye sahiptir.
Cinsel istek ve libidoyu etkileyen faktörler kişiden kişiye değişir. Her bireyin cinsel istek düzeyi farklı olabilir ve bu, burçla ilgili değil, kişisel özellikler ve yaşam koşullarıyla daha çok ilişkilidir.
Tamamen burçlar ile alakalı değil ama var yani mesela sen tutupta akrep birisi ile balık birisinin libidosunu kıyaslayamazsın. Bazılarında libido resmen akıyor
Cevap
3Cevap
Yengeç hakkında ne düşünülür mesela?
Bir fikrim yok.
Bir boğa olarak bence vardır
Evet var çünkü.
Bag yoktur bence
Sanmıyorum ya
Oğlak
Evet doğru demişler
Yerine göre değişir bence
Deneyimim yok
Evet ama sert mi sof mu seviyorym bilmem için deneyimimin olması lazım onu demek istedim
Tamam neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?