- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellikte kadınların erkekler kadar cesur olmamasının birkaç nedeni olabilir.
Toplumsal baskı: Cinsellik, özellikle kadınlar için hala tabu bir konudur. Kadınlara, cinsellik konusunda açık sözlü olmamaları ve kendi isteklerini dile getirmemeleri öğretilir. Bu baskı, kadınların cinsellikte kendilerini rahat hissetmelerini ve cesur davranmalarını engelleyebilir.
Kendinden şüphe duyma: Kadınlar, cinsellik konusunda kendilerini yeterince çekici veya yeterli hissetmeyebilirler. Bu da onların cinsellikte kendilerini ifade etmelerini ve isteklerini dile getirmelerini zorlaştırabilir.
Eleştiri korkusu: Kadınlar, partnerleri tarafından eleştirilmekten veya reddedilmekten korkabilirler. Bu korku da onların cinsellikte cesur davranmalarını engelleyebilir.
Elbette, tüm kadınlar cinsellikte aynı şekilde davranmaz. Bazı kadınlar, erkekler kadar cesur olabilir. Ancak, genel olarak bakıldığında, kadınların erkekler kadar cesur olmamaları, yukarıda bahsedilen nedenlerden kaynaklanabilir.Cinsellikte kadınların daha cesur olması için yapılabilecek bazı şeyler şunlardır:
Cinsellik hakkında bilgi edinin: Cinsellik hakkında ne kadar çok şey bilirseniz, kendinizi o kadar rahat hissedersiniz. Cinsellik hakkındaki yanlış inançlarınızdan kurtulmak için bilgi edinebilirsiniz.
Kendinize güvenin: Kendinize güvenmek, cinsellikte kendinizi rahat hissetmeniz için önemlidir. Kendinizi sevmek ve kendinize değer vermek, cinsellikte cesur davranmanıza yardımcı olacaktır.
Partnerinizle konuşun: Partnerinizle cinsellik hakkında konuşmaktan çekinmeyin. İsteklerinizi ve ihtiyaçlarınızın ne olduğunu ona anlatın. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, cinsellikte daha keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olacaktır.
Cinsellikte cesur olmak, hem sizin hem de partneriniz için daha keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi rahat hissetmeniz ve isteklerinizi dile getirmeniz için çaba gösterin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tam tersi kadınlar cesurdur. erkek korkar.
bir ilişkide cinsellik yaşanıyorsa kadın izin verdiği kadar yaşanır. erkek yoklama çeker eğer kadın izin vermez ise ilişki yaşanamaz. ama kadın cesur davranır kapıları açarsa yaşanır.
ben burada mesajlaştıklarım oluyor. asla hiç birine ben direk seks talebinde bulunmadım normal sohbet ettim. ama hep kadınlar kendileri direk cesurca cinsel sohbete girip talepte bulundular. hem de resimler videolar göndererek10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılToplum küçüklükten itibaren kadına kapat kapat kapat kimseyle konuşma konuşursan oldirurum seni diye büyütüp erkkeler de oğlum göster pipini amcalara diye tamamen bundan ve bu kulvardaki yetiştirme tarzlarından kaynaklı yani
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkeğe güvenmez gadası
Erkek kadınla yatar çeker gider
Ama kadın onu yapamaz
Olaya duygusal yaklaşır00 Yorumla
+1 yılToplum bastısin yüzünden direk kadınlara kaşar yollu gözüyle bakıldığı için böyle erkek yapsa adam kadın yapsa orr.. Derler
33 Yorumla
Soran+1 yılCinsiyetçi bir kitle var
- +1 yıl
Bu hiç değişmeyecek
+1 yılsevdiğim adama cesur olmayacağım öyle mi güldüm kahkahalar ile hem de 😂
40 YorumlaCesurum hic problem yok genelde başlatan da ben olurum 🤷♀️
Ama ben de bilmiyorum kadınlar neden çekingen
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bize göre daha çok seçici olmanız lazım. Cesur görğnürseniz sinekler hemen üşüşüverir. Kaliteli adam bulmak zorlaşır. O yüzden siz derinden gidiyosunuz
00 Yorumla Genel olarak toplum yapısından kaynakli ama hayatımda biri varsa ona karşı gayet cesur olabilirim
30 Yorumla
+1 yıliliski sirasinda olur da sonrasi ve oncesinde olmayabilir o da tabular yuzunden tabi bu degiskenlik de gosterebilir
10 Yorumla
+1 yılAyıp korkusu. Aştım onları özgürüm, cesurum, istekliyim.
21 Yorumla- +1 yıl
🦋🧚♀️
+1 yılKim söylüyor bunları 😂
Tanışıp eğleniyor ve 1 saattir tanıdığı biriyle uyanabiliyorken şaka gibi soru olmuş00 YorumlaTürkiye de böyle baskı örf adet millet neder kaygısı ondan , okulda bile öğretilmiyor tam olarak bence , yurtdışında ondan daha rahat bu konular
00 Yorumla
+1 yılValla öyle cesur kadınlar var ki, aklın hayalin durur... Ne fanteziler var onlarda
06 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadakii foto atarken yüzünü gizleyen cesurrrrlardan bahsetmiyorum
- +1 yıl
Her türlüsü var
Soran+1 yılSadece senin olan olsun ama öylesi dr Yok gibi 😂
- +1 yıl
Var var bı anlatsam aklın durur
Soran+1 yılAnlat bakiyim
- +1 yıl
Burada mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek fırsatı her zaman değerlendirmeye çalışır kız ise güven saygı hatta bazıları gizlilik arar ama seks değil de şahane bir sevişme yaşamak hepsine değer özellikle de genç bir kıza oral yapmak seksten daha mükemmel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılCesaretten kastın ne onu anlamadım ama bence kadınlarda cesur o konuda
10 Yorumla
+1 yılYıllarca kadınlara cinsellik öcü gibi gösterildi muhtemelen bu baskıdan dolayı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. neden olcak bu işler virüs gibi hemen yayılır. vurucu erkeğe kimse gidipde gel bana yap demez ama kadın bi kere dile düştün mü işin rengi değişiyo kadın sıkıntıya gidiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen kadın görmemişsin :D :D Şimdi taşları dökmeyeyim :D :D
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişen durum, genelleme yapmak doğru diğil.
00 Yorumla
+1 yılAy millet ne der, ay utanırım, ha sıktırın ordan beee diyesi geliyor insanın
00 YorumlaKadın doğası gereği ürkek av için yaratılmış bir varlık hep kaleci erkek de forvet hep gol atacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Cesaretli olmuyorlar ne. istediklerini bilmiyorlarkii istisnalar haricc
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Yooo bazı kadınlar kaplan gibi parçalıyor insanı 😃
00 Yorumla
+1 yılBiz cesaret edince ne oluyor abaza deniyor yok arkadas dah akiz bana acilana kadar yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini kullanılan bir obje olarak gördüklerinden.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. öcü gibi görmekten vazgeçin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖcü gibi gören kim yaa
Soran+1 yılYok bee ben de cesur değilim zaten
+1 yılToplum baskısından kadın yaparsa o***** olur ya hani
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Ne kadınlar varrrrrr
Senin dünyadan haberin yok51 YorumlaErkeğe bir şey olmaz kadına ise kötü gözle bakılır dışlanır
00 YorumlaŞüpheleri yenmesi lazım güven gibi , birde temiz olması
00 Yorumla
+1 yılDoğrusuna denk gelirsen görürsün öyle mi diye
09 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada sexting yaptığınız gizli kadınları demiyorum 😂
- +1 yıl
Hiç yapmadım ben temas adamıyım ihtiyacım olmadı hiç
Soran+1 yılFoto da atmışsındir 😂
- +1 yıl
Hiç gerek duymadım canım çekerse gider yaparım ortalık kadın dolu
Soran+1 yılKadınlar da seni bekliyordu
- +1 yıl
Paran varsa güzelim istediğin ata binerskn
- +1 yıl
Herkes senin para kalmıyor bundan emin olabilirsin
- +1 yıl
Ben işimi bilirim boşverin.
Soran+1 yılO konu başka tabi ben sadece senin olanı diyorum
+1 yılYanlışın var artık genel daha cesur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadin buldum cesur az kalsın beni s... cekti😅
00 Yorumla
+1 yılGerçekten keşke olsalar
00 Yorumla
+1 yıltoplumsal ve dinsel baskılar tabi ki
00 YorumlaAptal tabuları olduğu için
00 Yorumla
+1 yılToplum baskısı.
00 YorumlaBöyle bir genelleme yapmak saçma olmuş bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu kadın artık cesur
00 Yorumla Erkeğin yaşadığı herhangi bir sıkıntı yok
00 YorumlaYanlız kalınca kadının cesareti erkeği katlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. cesurları da var emin ol.
00 Yorumlaturkiyede böyle kadınlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyoo gayet cesurları var:)
00 Yorumla Hasret kaldık cesur kadınlara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsteseler olurlar ve olanlarda var yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılfiziksel farklılıklar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadar istekli degiller cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi adına konuş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim toplum ele, bu arada Christian fav💃
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim umurunda değil istersem adım atarım
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılÇok çekingen oluyorlar ya anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılCesur olmaktan kasıt ne?
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Toplum baskısı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanıyolar diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplumdaki tabular yüzünden
00 Yorumla
+1 yılKadınlar sadece alışveriş konusunda cesur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Utangaçlar da ondan
00 Yorumla
+1 yılçünkü ne gerek var
10 Yorumla
+1 yılToplum dayatmaları
10 Yorumla