Cinsel Yaşam Kadınlar neden erkekler kadar azgın değil? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadasım bana söyle birsey söyledi “kadınlar mast yöntemleriyle gerçek sekse yakın tatmin olabilirler ama biz erkekler olamayiz bu yüzden biz daha çok azginiz ve kadınların peşinden koşuyoruz seks icin “ bu tarz birsey söyledi ama ben buna katılmıyorum siz ne düşünüyorsunuz Kadınlar neden erkekler kadar azgın değil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sehzadesinannn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl evet erkekler kadar abaza değiller erkeklerden daha abazalar :D ama bunu sadece ilgisini ceken kişilere karsı gösterirler 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl O Abazalik olmuyor iste 😀 Yorumla
Theta Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Bana gore oyle degil de olay soyle. Kadinlar daha cok mast yapiyor o yuzden hep daha sakin frenlenmis oluyorlar. 0 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Daha çok mast yaptığını sanmıyorum 😒 Yorumla Theta +1 yıl Eger zaman bulabilirlerse bulduklari her gun yapiyorlar Yorumla everkeğii +1 yıl Neye dayanarak bunu söylüyorsun :) Yorumla Theta +1 yıl Tanidigim kizlardan, bu sitedeki kizlarin sorularindan ya da verdikleri cevaplardan. Yorumla everkeğii +1 yıl Keşke gelselerde kendi ağızlarından duysak Yorumla
Şizo1frenteyze Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Bu konu biraz derin o yüzden şu videoyu izlemeni tavsiye ederim https://youtu.be/IJ2kHBim-5w 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Teşekkürler izleyecem Yorumla everkeğii +1 yıl Ben bu kıza aboneydim zaten :) ve sorumun cevabını aldım 👍🏻 Yorumla
CDDuru Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl E doğru. Her türlü abuk sabuk fantazi de erkeklerden çıkar zaten. 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yo bence azgın ama onlar bastırabiliyor duygularını ! 0 0 Yorumla
bonigga Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Kadınlar da gayet azgınlar 3 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Abaza değiller ama Yorumla bonigga +1 yıl Içlerinde yasıyorlardır belki de abazaliklarini? Yorumla everkeğii +1 yıl Erkekler neden disa vuruyor Yorumla bonigga +1 yıl Çünkü toplumumuzda erkekler çapkınlık yapabilirken kadın yapınca bacım deniliyor Yorumla everkeğii +1 yıl Doğru 😒 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yanlış bilgi. Sadece dışa vurmuyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben çok azgınım 1 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Erkek görünce ağzının suyu akıyor mu? Yorumla Gecegünü +1 yıl Ne sıklıkla seks yaşarsın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben aşırı azgınım 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Erkeklere laf attığın oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
En İyi Cevaplar