Cinsel Yaşam Kocam bana yetmiyor, çözümü var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Resmen arayistayim yoldan biriyle konusucam zor duruyorum Kocam bana yetmiyor, çözümü var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne tarafları araştırıyorsun oralarda dolaşalım😃 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Sen kafaya koymuşsun zaten erteleme bir an önce yap da sen de rahatla 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni aç bıraktığı için burdan enişteyi şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂 0 9 Yorumla majeste34 +1 yıl 😅 bak şimdi ayıp ettin sende Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @majeste34 niye ayıp ettim kadın aç aç 🤣 Yorumla majeste34 +1 yıl Soru zaten troll da enişteye ayıp ettin elin adamini niye kinadin şimdi belki adam haklı 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @majeste34 böyle konuşursan şimdi senide kınıycam ama 😂 çok pis kınarım beni bilirsin 😂 Yorumla majeste34 +1 yıl @r_engarekyollar hahaha aman tamam sustum şimdi rezil olmayalim pazar pazar 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @majeste34 senin canını yiyerem haa 🤣🤣 Yorumla majeste34 +1 yıl @r_engarekyollar mangal yap yee daha tatlı olur 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @majeste34 tamam pikiii 😊 Yorumla majeste34 +1 yıl @r_engarenkyollar 😅😅😛 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Okadar basit olmamali bir kadının onuru Yoldan geçene. 0 1 Yorumla Metkubar +1 yıl Ona hissettirdi mi com bulmak icin Bulmuyorsa ozaman sen bulursun Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Vibratör al kocanla beraber kullan hem aldatmamış olursun 0 0 Yorumla
Jupiter611 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sen beklide cokdan vermissin bizim yorumlari okumaya firsat bulamamissin 0 0 Yorumla
tetik06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ben varım çözüm olarak seni bitirmezsem adam değilim 0 0 Yorumla
yürüyendarbe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aynı durumu yaşıyoruz fakat benim eşim kendisi istiyor 3. yü 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. tutmayın küçük enisteyi 😂😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kapıcıyla yaptım tam bi pismanlık sen yapma 4 3 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Doldurdu mu Yorumla hakan_hakan06 +1 yıl Neden pişman oldun? Başına musallat mı oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok alıştığım için onsuz duramıyorum Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşanın denginize göre birini bulun 0 2 Yorumla builder +1 yıl önce boşan özgürleşsonra aklını kullanan bencil olmayan bilgili kadını hem anatomik hem ruhen bilen kadını şımartan saçının telinden ayaklarına kadar ilgilenen dilini çok iyi kullanan birini bul Yorumla builder +1 yıl tipe takılıp cahil bencl ökzülerle olma Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sakin kalin hanimefendi durumu bir anlatin 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Başkasını bul sanal görüntülü seks yap 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. İlaçlar ver kocana 😄 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yoldan geçeni eve at 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haftada kaç kez yapiyorsunuz 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Nerde ariyorsun daha cok 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Fb bul yanına belki yeter 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim yolumun ustune dusupte kendini yakma 😁 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon deniyor musun 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyuncak al 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaratık 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Ne durumda yetmiyro 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Kendi kendine hallet 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok artık 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Troll soru 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Dertleselim hemen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Ne tarafları araştırıyorsun oralarda dolaşalım😃
Sen kafaya koymuşsun zaten erteleme bir an önce yap da sen de rahatla
Seni aç bıraktığı için burdan enişteyi şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
😅 bak şimdi ayıp ettin sende
@majeste34 niye ayıp ettim kadın aç aç 🤣
Soru zaten troll da enişteye ayıp ettin elin adamini niye kinadin şimdi belki adam haklı 😅
@majeste34 böyle konuşursan şimdi senide kınıycam ama 😂 çok pis kınarım beni bilirsin 😂
@r_engarekyollar hahaha aman tamam sustum şimdi rezil olmayalim pazar pazar 😅
@majeste34 senin canını yiyerem haa 🤣🤣
@r_engarekyollar mangal yap yee daha tatlı olur 😅
@majeste34 tamam pikiii 😊
@r_engarenkyollar 😅😅😛
Okadar basit olmamali bir kadının onuru Yoldan geçene.
Ona hissettirdi mi com bulmak icin
Bulmuyorsa ozaman sen bulursun
Vibratör al kocanla beraber kullan hem aldatmamış olursun
Sen beklide cokdan vermissin bizim yorumlari okumaya firsat bulamamissin
Ben varım çözüm olarak seni bitirmezsem adam değilim
Aynı durumu yaşıyoruz fakat benim eşim kendisi istiyor 3. yü
tutmayın küçük enisteyi 😂😂😂
Saçmalama herşeyin bir çözümü var, erken mi boşalıyor
Ben kapıcıyla yaptım tam bi pismanlık sen yapma
Doldurdu mu
Neden pişman oldun? Başına musallat mı oldu
Yok alıştığım için onsuz duramıyorum
Burdan yardımcı olurlar
Allah akıl fikir versin
boşanın denginize göre birini bulun
önce boşan özgürleş
sonra aklını kullanan bencil olmayan bilgili kadını hem anatomik hem ruhen bilen kadını şımartan saçının telinden ayaklarına kadar ilgilenen dilini çok iyi kullanan birini bul
tipe takılıp cahil bencl ökzülerle olma
Sakin kalin hanimefendi durumu bir anlatin
Başkasını bul sanal görüntülü seks yap
İlaçlar ver kocana 😄
Nasıl yani istekli misin doyumsuz musun
Yoldan geçeni eve at
Haftada kaç kez yapiyorsunuz
Nerde ariyorsun daha cok
Fb bul yanına belki yeter
Benim yolumun ustune dusupte kendini yakma 😁
Eşit şartlarda gizlilikle bir şey mi arıyorsun
E kınuş ne duruyorsun