İlginç seviyorsan geçici süreçten geçiyorsun olabilir hormonel ve mevsimsel durum da etkin rol oyanaya bilir ya da seni yakın zamanda partnerinin seni istek arzuya küstüren olumsuz bireyini yaşadın çok ihtimalli bir durum bu
Sen olmayan yaşamadığın birşeyi bile şimdiden kafaya takanmısın enteresan bu takıntı düşüncelerinin sana Zarar dan başka bişey vermez ki sal kendini rahat ol hem takıldığın düşünce olurda aldatılacağın duruma engel olmaz ki boşuna dert ediyorsun hayatını soyutlayıp kendine güven sorunu yaşattıp kendini ot gibi yaşama ya müstehak kılıyorsun içinde korku yaşayan insan istediği hiç birşeyi yaşayamaz
Ne yapmayı düşünüyorsun başkasın yaşattığı ya da yaşatacağı olumsuzlukla hayatını soyutlayıp ot gibi yaşamayı mı yoksa daha olumlu hayat yaşamayı mı ne yapacaksın
Yani haklısın daha hic sevgilim olmadı olursa ona guvenmeyi deneyecegim ama fazla baglanmayacagimm fazla emek vermeyecegimm ki giderse uzulmeyeyim diyee
Canım benim ne kadar masumsun üzülmek hayatın yaşamın parçası seni beni onu bunu şunu her zaman üzen insanlar olacak her zaman üzüldüğümüz etkenler olacak üzülmeyim diye korkak mi olacaksın yaşamak dan mi kaçacaksın o zaman hiç üzülmeyim istemiyorsan yanlız bir adaya gidip orada yaşa böyle yaşama yaşam mi dersin anlamı olur mu hiç sen duygularını yönlendiren güçlü ol seni hiç Bir şey yıkamaz zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ruhsal duygusal durumlar olabilir
Seni henüz gerçekten heyecanlandıracak bir erkek bulamamiş olabilirsin
Libidon çok değişken genelde düşük olması bu konuda pasif davranıyorsun. Aslında seni ateşleyen birini bulsan libido yükselir istek artar
Stres gibi psikolojik sorunlar genelde düşürür. Onun dışında seni tahrik eden yeni şeyler keşfedebilirsin mesela libidonu tavan yaptırır
İsteğin yoksa bu da doğaldır. Herkes istek duyacak diye birsey yok.
Tamamen psikolojin ile alakalı
yükseltecek ortam şartlar yoktur o yüzdendir
Psikolojik olabilir dertli falan mısın
İstek meselesi istemiyorsan vucudun seni zorlamaz
Ama boyle de ot gibi hissediyorum
Haklısın ama simdi mastürbasyon yapıp sürekli istemen var birde bu sekilde evlenene kadar durmak var
Çok normal çoğu kız senin durumda
Benim ki aşırı
Şimdilik pek sorun yaşatmaz kendini idare edersin ama evlilik de büyük sorun yaşatır idare edilmez sorun çıkartır hep varmıydı bu isteksiz oluşun
Arada geliyor ama diğer yurlu de aşırı istekli oluyorum
İç dünyan seksi sevmiyor sanırım cinsellik istemeyen bir kızsın sanırım öyle mi
Seviyorum
İlginç seviyorsan geçici süreçten geçiyorsun olabilir hormonel ve mevsimsel durum da etkin rol oyanaya bilir ya da seni yakın zamanda partnerinin seni istek arzuya küstüren olumsuz bireyini yaşadın çok ihtimalli bir durum bu
Ya aldatilma konuları canimi sıkıyor belki ondandir hiç sevgilim olmadı bu arada
Sen olmayan yaşamadığın birşeyi bile şimdiden kafaya takanmısın enteresan bu takıntı düşüncelerinin sana Zarar dan başka bişey vermez ki sal kendini rahat ol hem takıldığın düşünce olurda aldatılacağın duruma engel olmaz ki boşuna dert ediyorsun hayatını soyutlayıp kendine güven sorunu yaşattıp kendini ot gibi yaşama ya müstehak kılıyorsun içinde korku yaşayan insan istediği hiç birşeyi yaşayamaz
Düşünce biçimini değiştirmezsen daha çok şey olmaz
Haklısın
Ne yapmayı düşünüyorsun başkasın yaşattığı ya da yaşatacağı olumsuzlukla hayatını soyutlayıp ot gibi yaşamayı mı yoksa daha olumlu hayat yaşamayı mı ne yapacaksın
Yani haklısın daha hic sevgilim olmadı olursa ona guvenmeyi deneyecegim ama fazla baglanmayacagimm fazla emek vermeyecegimm ki giderse uzulmeyeyim diyee
Canım benim ne kadar masumsun üzülmek hayatın yaşamın parçası seni beni onu bunu şunu her zaman üzen insanlar olacak her zaman üzüldüğümüz etkenler olacak üzülmeyim diye korkak mi olacaksın yaşamak dan mi kaçacaksın o zaman hiç üzülmeyim istemiyorsan yanlız bir adaya gidip orada yaşa böyle yaşama yaşam mi dersin anlamı olur mu hiç sen duygularını yönlendiren güçlü ol seni hiç Bir şey yıkamaz zaten
Doğru söyledinn sadece kadınlar aldatilmiyor ki erkekler de aldatıliyor korkarak nereye kadar belki karşıma gerçekten iyi biri çıkabilir
yüksek olmasından iyi gibi ama
Bilmiyorum
yaşanacak şeyler var mı hayatında
Muhafazakar ailede yetişme sorunsalı canım
İslanmiyor musun?
Yükseltecek biri lazım
Ya off bos yapmaa
Hormoneldr
Normal çıktı
Her zaman istekli olamazsin
Ama uzun bir suredir boyleyimm
Ne kadar uzun?