Vücutumu diğer kadınlara nazaran çok iyi tanıyorum çocukluktan beri mastürbasyon yapıyorum 12 falan. 15 yaşında ergenlik yaşlarımda da hep libidom tavandı ama şimdi 25 yaşındayım şu an 15 yaşındaki halimden daha istekli oldum. Hergün seks yapmama rağmen birde mastürbasyon yapıyorum. Rahatladıktan sonra tekrar seks yapıyorum yaş ilerledikçe kadınlarda düşüş olması gerekmez mi gün içinde sürekli seks düşünüyorum. Kimseye belli etmiyorum tabu sevgilimi sürekli eve cagirdigimdan dısarı çıkıp eğlenmiyoruz o da sıkılmış ki bu durumdan 1 buçuk yıldır birlikteyiz bu arada. Geçen gün Aşkım lütfen seks dışında bir şey yapalım artık dedi sorun bende mi ya :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçek ilişki yaşamasığın sürece libidon düşmez. Mastürbasyon geçici anlık çözümdür ve etkisi çabuk geçer. İstersen bo konuda sana tecrübemle yardımcı olurum. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle cinsel hayatım var zaten sorumu okumamişsin
- +1 yıl
Yetemiyor dana belli ki,
En İyi Cevaplar
Aynı durumdayız 😂 benim de kendimi bildim bileli hep tavandı, sürekli de bir artış var anlamadım. Bence azalırsa problem, sonuçta genç insanlarız. Fakat benim kadar yüksek olduğunu sanmıyorum, benim libidom çok farklı bir boyutta.
00 Yorumla
Küçük yaşta bu işe başlaman seni son derece istekli hale getirmiş güzel bir durum dudaklardan başlayıp öperek yalayarak alt bölgeye gelip seni bosalmani sağlamak güzel olur ama..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Sana üzücü bir haberim var 10 yıl sonra da aynı olacaksın. Hatta bir tık fazlası bile olabilir. Hemen hemen aynı durumdayız.
En az senin kadar düşkün biriyle olmalısın.
Çünkü gerçekten bu yoğun istek durumuna herkes dayanamıyor. Bıkkınlık yaratıyor karşı tafrafta.
Erken havlu atmasını istemiyorsan karşında ki de sana denk olmalı..
11 Yorumla
Soran+1 yılAyyy ciddenmi birde ev arkadaşım var ona özeniyorum mesela üstü kapalı olarak konuşmuştuk yani o kız mesela hiç mastürbasyon yapmazmiş ihtiyaç duymazmiş yani ve sevgilisiyle birsey de yaşamıyormuş birlikte kalmalarına rağmen hadi o bir tercihtir yapmamak ama masturbasyona bile hiç ihtiyaç duymuyor olması garibime gitmişti o mu normal biz mi normal bilemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişilerin hormonları yüksek sürekli bende de öyle aynı durum var
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen mesela ev arkadaşım var kız o da kız bende ama onunla üstü kapalı konuşmuştuk mesela açıkça ben hiç ihtiyaç duymuyorum ki cinsellige demişti ne demek istediğini anlamamıştım sonradan hiç mastürbasyon bile yapmaya gerek duymuyorum diyince anladım bende diyemedim ki hergün yapıyorum sen uyuyunca 😂😂😂
Soran+1 yılYani herkesin libidosu farklı evet kiminin çok kiminin çok düşük herkes kendine göre birini bulmalı :(
- +1 yıl
Yani haklısın şimdi sana ihtiyacım yok diyen arkadaşın yalan söylüyor inan o senden daha çok yapıyor
- +1 yıl
Keşke söyleseydin tabi aranız iyi ise ve bu tür şeyleri konuşa biliyor isen
- +1 yıl
Eğer isterseniz özelde konuşsak bir şey ler soracam da senin için sıkıntı yok sa tabi
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Kafanı yorma gün gelir yavaşlarsın merak etme şimdi doymak bilmiyon ama zamanı gelince canın istemez bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılpeki sosyalleşmek ile alakalı problemin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani çok nadir çıkıyoruz evet problem oluyor o da başka şeyler yapmak istiyor doğal olarak bende ama istekleniyorum sürekli eve çağırıyorum sevgilimi :(
- +1 yıl
yani bişilerin yerini almış cinsellik snn için yapamadığın bişiyi cinsellik ile örtmüşssün neyde başarısızsın neden ev?
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin doyuramıyorlar bence seni uyumlu birini bul kendine bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar erken yaşta buna başlayıp ilerleyen yaşlarda da bu bir bağımlılık haline gelmişse onun Birlik geçmişi oluyor yani travmatik bir çocukluk geçmişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi birisinin libidosu düşse daha büyük sorun değil mi? Düşünsene, eskiden o içini doldurmanın verdiği zevk artık yok..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCebap vermediğine göre değilmiş 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi kadının libodosu azalır ise probelm :D
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet şaka maka doktora giderim azalırsa noldu diye 😂😂
Soran+1 yılAma sorun yaratıyor fazla olması isteğin daha yeni yaptım hala seks düşünüyorum
- +1 yıl
azaltma boş ver :D Libidosu yüksek olan kadının tadı başkadır :D
- +1 yıl
Olabilir yap sende canın isterken frenleme
Soran+1 yılLibidosu az olan kadınlar beni anlamıyor bende onları anlamıyorum hiç ihtiyaç duymayanlar var çünkü. Ne biliyim onlar evlense bile sıkıntı olur gibim geliyor ama benim de sıkıntı evlenirsem çocuklarımı Bi bırakıp seks yaparsam ikidebir 😂😂
- +1 yıl
yap ya ne olacak :D her erkeğin hayalisin sen sonuna kadar girmek isterler hep sana
Soran+1 yılÖyle demeseydin iyidi şu laftan bile etkilendim 😂😂
- +1 yıl
yine mi ıslandın dfdgfd :D :D
Soran+1 yılEvet ama gülme ya :(
- +1 yıl
El alışkanlığı ya :D gülmedim normalde , ben istekli hatunları severim :D
Soran+1 yılSeni ekleyebilirmiyim arada konuşuruz istersen 😂
- +1 yıl
olur :D
Senin yaşın daha çok genç o dediğin 35 den sinra olur
00 Yorumla
+1 yılSeks güzel ama biraz değerli hissettirmek lazım karşı cinsi eşin şanslı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok o düşüş evlendikten sonra başlıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatım var zaten evlilikten daha fazla hemde ama evlilikle nasıl düşecek ki
- +1 yıl
bilmiyorum, evlenince düşüyor işte... bekarkenki cinsel hayat ile evlilikteki cinsel hayat ne hikmetse hiç aynı olmuyor. özellikle de çocuktan sonra.
Soran+1 yılÇocuk yapmak lazım o zaman anladım galiba
- +1 yıl
hahaha illa düşürmek için çabanız varsa evet çocuk yapın, anaç ruhluysanız zaten artık eşinizle değil çocuğunuzla fazlasıyla ilgileneceksinizdir :)
Hergün seks yapabiliyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef ama ara vermek isterdim
Soran+1 yılHergün vucutum istiyor yapmayınca ağlayasım geliyor 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh artık nasıl bir şey var sende ya 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbilinç altı olabikir mi
00 Yorumla
+1 yılOyuncu değişikliği yapmak ister misin
00 Yorumla
+1 yılTrol soru.. seksten sikilmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil sıkılmadı zaten hala hergün yapıyoruz ama başka şeyler de yapmak istiyor haklı olarak gezmek eğlenmek falan. Bende sürekli eve çağırıyorum seks icin
- +1 yıl
Gelsene ozele bisey soracam
+1 yılÇok iyi
00 Yorumla
+1 yılSeninki hastalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin birde fbudy yapman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden real yapımiyon
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenle aynı durumdayım yemin ederim bende 29 yaşındayim 7 yılık evliyim hergun yapıyorum seks birde gizliden mastürbasyon yapıyorum doymuyorum eşimde artık yeter diyor bende bazen kendimi suçlu buluyorum acaba abazamiyim falan🙈diyorumm
Soran+1 yılÇok iyi erkeğin isteklisine bayılıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende kadının isteklisine bayılıyorum inan tanışalım mı senle 🥰
Cevap sahibi+1 yılGeçen biriyle görüştüm 3 saat aralıksız yaptım o 3 defa geldi ben 4 defa 🙈🤣🤣
Soran+1 yılÇok iyi ya bahsetme bana 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa çok tatlısın seni tanımak isterim eklesene beni🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl3 saat yaptık Patnerin yeter dedi artık ben devam edecektim yoksa🙈🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiresindir kesin
00 Yorumla
+1 yıl😅😅😅trol
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye inanmadığınız şeylere direk trol diyorsunuz siz inanmıyorsunuz diye trol olmuyor bu olaylar
- +1 yıl
Seninki gercek bir soru degil kendini gostermek gibi ben inanmadim sahsen inanan illaki olur bana takilma sen:)
Soran+1 yılİnanmayabilirsin tabi.
doyumsuzsun demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026