Neden libidom düşük olabilir?

Sevgilimle yaşıyoruz 2 yıldır.2 yılda kendisinden bir miktar soğuttu. Her lafında küfür var ciddi hiçbişey konuşamıyorum bana ev konularında hiç yardım etmiyor sevişeceği zaman aklına geliyorum. Sanırım artık bıktım ne kadar sulansam da isteğim yok.öpüşmek bile istemiyorum. göğsümü ellemesi bile rahatsız ediyor. Bugün zorla sevişmek istedi zor uzaklaştırdım kendimden. Bana bayağı kızdı. bana bundan sonra yemek de hazırlama koyduğum bardağı da kaldırma hatta odaları da ayıralım filan dedi. Kendisi uyumaya giderken de elektrikli sobayı kapadı üşüyorum şuanda. Faturaları o ödüyor... Ne yapayım yani? 2 yıl önce libidom yüksekti yani böyle hr köşede çocuğu öpesim gelirdi sık sık mast. yaaprdım. artık dizilerde filmlerde bile öpüşseler bitsin artık şu sahne gına geldi der oldum. Doktora gidemem bu yüzden evli değilim ve yaşadığım yer çok muhafakazar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ilk sevgilim kendisi 4 yıldır beraberiz. Başkasıyla seviş gibi şeyler demeyin sadece onla seviştim ayrılırsak da evlenene kadar sevişmem kimseyle.
Neden libidom düşük olabilir?