Cinsel Yaşam Cinselliğe girmeden önce partneriniz ile yatağı/koltuğu test eder misiniz? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 😄😄Cinselliğe girmeden önce partneriniz ile yatağı/koltuğu test eder misiniz 🤔#CinselYaşam Cinselliğe girmeden önce partneriniz ile yatağı/koltuğu test eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha önce test edilmiştir zaten biz tarafından. 2 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄 sağlam yani
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bu nasıl soru beaa 😂 Yatağı almadan test etmemiz lazım yani değil mi 3 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok hiç test etmek aklıma gelmedi 😂 sağlam değilse kırılınca anlamış oluruz zaten 😂 bunun tek çaresi var kırmamak 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ne güzel hopluyolar üstünde la 😅 bi imrendim ki 😂 çocukken en sevdiğim şeydi.. 2 12 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen. O zamanlar masumca zıplamaktı ama 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl İçimdeki çocuk duruyo hâlâ 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ölmemiş olması güzel 😂 benimki büyüdü Yorumla asuasuasuman +1 yıl Ben büyütemedim 😅 Yorumla asuasuasuman +1 yıl 😂. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Benimki kendiliğinden büyüdü 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Benimki de bakımsızlıktan büyüyemedi 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çok ihmal etmişsin 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl 😂evet. onu unuttuğum zamanlar çok oldu.. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Hiç bir şey için geç değil bence Yorumla asuasuasuman +1 yıl Umarım öyle olur.. sağol Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sen de sağol. Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kimin aklına böyle bir şey gelir ki ya 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yatak kırılır umarm aksiyon olur 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ederdim sanirim 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha önce test edilmiştir zaten biz tarafından.
😄 sağlam yani
Etmem
Bu nasıl soru beaa 😂 Yatağı almadan test etmemiz lazım yani değil mi
Yok hiç test etmek aklıma gelmedi 😂 sağlam değilse kırılınca anlamış oluruz zaten 😂 bunun tek çaresi var kırmamak
Ne güzel hopluyolar üstünde la 😅 bi imrendim ki 😂 çocukken en sevdiğim şeydi..
Aynen. O zamanlar masumca zıplamaktı ama 😂
İçimdeki çocuk duruyo hâlâ 😂
Ölmemiş olması güzel 😂 benimki büyüdü
Ben büyütemedim 😅
😂.
Benimki kendiliğinden büyüdü 😂
Benimki de bakımsızlıktan büyüyemedi 😂
Çok ihmal etmişsin 😂
😂evet. onu unuttuğum zamanlar çok oldu..
Hiç bir şey için geç değil bence
Umarım öyle olur.. sağol
Sen de sağol.
Kimin aklına böyle bir şey gelir ki ya
Fena fikir değil :D
Yatak kırılır umarm aksiyon olur
Evet rahat değilse başka yere geçeriz
ederdim sanirim
Hayır