Bakımdan kastım duş almak falan değil o zaten şart herkes için yani vücut bakımı saç bakımı vs gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bakımdan kastım duş almak falan değil o zaten şart herkes için yani vücut bakımı saç bakımı vs gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet tabi ki. Kremlerim kokularim dis fircalarom. Vucut temizligi yaparim
Tabikide once sut banyomu yapiyorum aksam yemegi yerim meyvemibyerim canim tatli ceker wafle yaprim 3 saat gitti ve esirfmanimi giyerim sarilirim yastigima uyurum 😃
Hayır/ birisi olsun olmasın zaten normalim bakımlıdır. Ki genelde kızlar daha salıyor
Temizlik dışında bir şey yapmıyor bence temiz olan bir beden yaşanması gereken tüm zevkler için olmazsa olmazıdır
Çoğu kadından bile bakımlıyım knk hatta normalde öyle olduğum için ekstradan bir şey yapmıyorum
Ben kol kıllarımı almam kötü de görünmüyor ama görünse alırım beğenen öyle beğenir onun dışında bacak genital bölge koltuk altını falan alıyorum zaten
Benim temiz knk kollarımda hatta yeni tanıştığım kız elimi tuttuğunda onun elinden daha yumuşak olduğunun farkına vardı diyebilirim
Olmalı ama şart değil spontane gelişen ilişkiler daha keyifli bence
E tabiki kaymak gibi olmak daha güzel
Saygılı bir. İnsan yapar
Onu da geçtim yani hiç beğenilme istenme kaygısı gütmez mi insan o an için sonuçta seks yapacaksın onunla
İş o noktaya geldiyse begenme işleri bitmiş tir bence
aklıma bile gelmez direk olaya yoğunlaşırım
Hiç beğenilme istenme kaygısı gütmüyor musun
herhalimle çekiciyim çok şükür 😂
Keyifleeee yaparım:))
Yapılıyor mu bilmiyorum hiç 🤣🤣ben direk dalıyorum 🤣
Evet ilaki balık şart sonuçta güzel görünmek lazım
İlişki sırasında beğenilme istenme kaygısı olan herkes yapar zaten
Begenilme kaygısı değil bu biraz da bakımlı temiz görünmek kendine saygı
Yapılır
Aynen
Sence