#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Ben son derece temiz oluyorum bir giydiğim iç çamaşırını bir daha üstümde görmedi zaten lazerliyim ama son zamanlarda sevgilim çok özensizleşmişti bir duşa gir değil mi? Bu yüzden biraz huylandığım oldu ve beni artık önemsemediğini düşündüm.
@aysehnm bizde ayrıldık zaten canım çok sürmedi
Kişisel bakın kişinin önce kendine olan saygısını gösterir. Sevişeceğim kadına kıl tüy temizliğimi yapmış, traşımı olmuş, güzel parfümler sıkmış ve güzel giyinmiş olarak çıkmam hem ona hem kendime olan saygımı gösterir. Onun da kişisel bakımına önem vermesi hem kendine hem bana olan saygısını gösterir. Sekste arzu, çekim şehvet önemlidir mutlaka ama hijyen ve saygı da olmazsa olmaz kriterlerdir.
tabi ki temizlik ve hijyen şart karşılıklı
Kadın erkek önce kendine sonra etrafına saygısından bakımlı olmalıdır. Eğer biri genital bölgesini ya da koltuk altını sadece seks yapıcam diye alıyorsa o adama/kadına üzülürüm ben. Kendimi sevdiğim için her zaman bakımlıyımdır.
Cevap
56Cevap
Ben hiçbir zaman duş almadan dil fırçalamadan traş olmadan güzel koku sürünmeden yatağa girmem. Ama benim hatun için hiç farketmez. Çoğu zaman diş bile fırçalamaz. Bu da insanı soğutuyor. Ayrıca resimdeki gibi giyinen birini sadece karşıdan görsem dimdik olmama yeter 😁
Kesinlikle olmazsa olmazım temiz ve titizlik ozellıkle genıtal bilge temızlıgı asla tuy olmamalı
Sadece birlikte olmak için olmamalı. Kadın dediğin her zaman bakımlı olmalıdır. Her zaman normal bir şekilde bakımıma özen gösterenlerdenim.
Gösterilmeli. Hem erkek hem de kadın gereken bakımı yapmalı.
Seks konusunda bakıma, normalden daha fazla hassasiyet ve özen göstermeli.. özellikle ağız, dil ve diş sağlığı ve bakımı, genital bölgelerin temizliği ve ten kokusu çok çok önemli..
Sevgili için bunu zaten beklediğimi bilir bakımsız ve pis biriyle ilişki yaşamam ücret karşılığında ilişkiye girdiklerimide ilişkiden önce mutlaka duş aldırırım direten olsa bile yok ben yeni aldım öyle sana geldim falan desede fantazi ayağına sokarım suyun altına gerkli hijyen olmazsa ilişki de olmaz hele hele kötü kokuyorsa asla olmaz
Sadece seks için değil, genel olarak birçok kadından temiz ve titiz olduğumu iddia ediyorum. Alışkanlık mı desem, huy mu desem bilemiyorum. Ancak bakımlı ve titiz olmak gerçekten huzur verici...
Kendime gereken özeni gösteririm. Bu benim kendime saygım demektir. Karşı taraf aynını yapmak zorunda. Aksi takdirde saygısı olmayan biri ile hiç bir şeyden zevk alınmaz ve hayat yürütülemez.
Bu özellikle bireysel ve partnere olan saygının bir gereğidir. Keyifli bir ilişki için koşulların her anlamda sağlıklı olması önemli.
Sadece seks esnası öncesi değil, her zaman çok bakımlıyımdır
sevgiliyken özen gösteriyorsun, sonuçta buluşacağın gün öncesi bakımını yapıyorsun, ama evliyken bir süre sonra ilişkinin ne zaman geleceğini kestiremeyeceğinden ve her gün bakım yapmak bir süre sonra bıktıracağından sürprizlerle karşılaşmak olası :)
Ben temizliğini yapar güzel. kokular sürerim koku onemli
Evet benim için olmazsa olmazdır hem kendim için hem karşı taraftan beklentilerim için
sevgilim yok ama partner buldugumda temizlige hijyene önem veririm :)
Gösteririm tabi benimle sevişen kadın bayılır bana 😀
tabiki cinsel sevismede gereken bakimina ve temizliye önem veririm cünkü erkeyin veya kadinin istahini dahada artirir diye düsünüyorum ki en azindan ben öyleyim, akrsi taraftan da beklerim tabi yoksa yapilan seks bazen mide bulantici olabiliyor
Her zaman temizimm seks olması veya olmaması şart değil. Yine de cevap verecek olursak; ansızın partnerimle sevişsem pişman olmaz.. 😉
Temiz olmayanı uyarırım hiç katlanamam..
görseldeki gibi maymuna benzemek hariç herşey yapılır tabiki
Bunun icin kişisel bakım göstermem zaten rutin hayatımdada kişisel bakımım gayet önemlidir
Evet bakımlı ve tertemiz. olmak en büyük hedefimdir.. Göğsümde yatarken erkek gibi kokuyorsun demesini isterim her zaman.
kişisel bakım şarttır bakım yapmayan allaimi cihan olsa yüzüne bakmam
Kisinin önce kendine saygısı olması gerekiyor. Hijyen ve bakim çok önemli bir konu herkes özen göstermeli
Tabiki temiz ve bakımlı olmayı severim aynı şeyi karşımdaki kisidende beklerim
Eeee tabi kendimizde temiz olmaliyiz karşi tarafdan da ayni temizligi bekleyelim
Evet gösteriyorum sevgilimde gösteriyor
Erkek ve kadın her zaman temiz ve bakımlı olmalı. Ter kokan kalçaya tokat bile atmam.
Sadece ilişki için değil normal hayatımda da temizliğime çok dikkat ederim
Şahsen her daim hazırlıklı olurum, kıl tüy sevmem. 😷
Bence temizlik her zaman önemli ahiret yerlerini temiz olması çok daha önemli
Elbette bir gün tüylü, terli vs.. göremedi beni.
Gereken özeni gösteririm partnerimde de beklerim tabiki
Kendime hep dikkat ederim bu hem hijyen hemde partnerime olan saygıdandır
Tabii ki, tertemiz olurum. Partnerimden de bunu beklerim. Dilim, dudağım her yere değmeli.
Oyle bir durum gelisirse elbette
Tabiki temiz olması şart bende dikkat ederim @nirhamm kapak resmi fena of 😉
Gösteririm tabikide herseyden önce kişisel bakım şart
tabiki özen göstermeliyiz karşıdakine saygılı olmak heyecanın en üst düzeye çıkması için yapmalıyız
Sevismedim hic ama yine de kendime bakiyom xd
Gosterilmesi gerek diye dusunuyorum
Ben dogal seviyom😀
#Emirhancankir1
Mutlaka gösteriyorum fazlasıyla..
Resimdeki kadın bir trans ⚧ birey
Karşılıklı saygı göstergesi..
sürekli çünkü seks her hücreyle yaşanır
Genelde değil hep bakımlı olur
Hende cok
Evet gösteriyorum ben kıla tüye tahammülüm yok
Gösteririm