Cinsel Yaşam Kadınlar da sabahları erkekler gibi istekli mi olur? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekler öyle ama ya kadınlar🤔 Güncellemeler+1 yıl Güncel Kadınlar da sabahları erkekler gibi istekli mi olur? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo benim eşim aksine ben sabah istediğimde aç ayı oynamaz diyor 🤣🤣 2 38 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha şaka mı bu Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bir kadın isteyecek ve erkek reddecek😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok valla öyle Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaşı senden fazla mı büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reddetmiyor ama kahvaltidan sonraya erteliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşıtız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba ağız kokusu olur falan diyemi 🤷🏻♀️ Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya bu kadar istekli bir kadun olacak kahvaltıyı bekleyeceksin şaka gibi:)) Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya bir soğuk süt içer yine yaparsın ağız kokusunu alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki adamı bunaltmışım 🤣 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl O kadar mı çok istiyorsun kaç yıllık evlisinki😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Şimdi detaya girmemeyeyim de ağız konusunu duymayacağınız şekiller de var😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 senedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İllaki 🤭 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ohaaa 10 sene olmuş ve bir kadın hala istekli😳. Kaç yaşımdasınız ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekle ne alakasi varki bunun bence 27 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya öyle deme bir çok kişi de bu bitiyor hele çocuk varsa. Sizde var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var 2 tane Yorumla everkeğii +1 yıl Benim yorumumu niye sildiniz 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hep boyleyim hep böyleyim yani diger kadinlari bilemem Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aslında olması gereken senin durumun her erkeğin hayali Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Evliliğin ilk yılları haftaya 3-4 sonraları 1 düşüyor diyor genelde konuştuğum kişiler sizde durum nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @everkeğii sen kimsin ya ben silmedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki eşim bu yüzden beni kaybetmeye korkuyor ama bu yüzden olması beni biraz üzdü Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yorumun altına yorum sevmiyorum😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Seni kaybetmekten korkuyorum mu diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demiyor ama ona soguk yaptigimda benimle ilgili ruyalar falan goruyor beni brakma kotu ruya gordum falan diyor Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Her gün yapıyoruz de şurda bayılayım😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah bana kalsa 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaaa merak ettim ne olacak😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Dediklerini bu sabahda yaptın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hergun yapsa hayir demem Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ohaaaa senin gibi eşi olan şanslı gerçekten Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen her gün istiyorsun ama haftada 3 gün yapılıyor vibe aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bence benim gibi cok kadin vardir Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya da biz duymuyoruz. Hep tam tersi konuşulur erkek çok ister kadın istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani benim cevremde de hep kadinlar yok 1 aydir pesimde yok surunduruyorum falan diyolar ama 😂😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bak ben haklı çıktım😄. Sevgililerini mi kocalarını mı süründürüyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evett 2 4 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Bunu reelde görmedim bu zamana kadar. O yüzden hala inanasım gelmiyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MmartKedisi 19 yaşında bir akrep burcu olarak garanti verebilirim en azından kendi adıma Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ciddi olamazsın Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bu yaşta böyleysennn🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoo benim eşim aksine ben sabah istediğimde aç ayı oynamaz diyor 🤣🤣
Hahaha şaka mı bu
Bir kadın isteyecek ve erkek reddecek😄
Yok valla öyle
Yaşı senden fazla mı büyük
Reddetmiyor ama kahvaltidan sonraya erteliyor
Yaşıtız
Acaba ağız kokusu olur falan diyemi 🤷🏻♀️
Ya bu kadar istekli bir kadun olacak kahvaltıyı bekleyeceksin şaka gibi:))
Ya bir soğuk süt içer yine yaparsın ağız kokusunu alır
Demekki adamı bunaltmışım 🤣
O kadar mı çok istiyorsun kaç yıllık evlisinki😄
Şimdi detaya girmemeyeyim de ağız konusunu duymayacağınız şekiller de var😄
10 senedir
İllaki 🤭
Ohaaa 10 sene olmuş ve bir kadın hala istekli😳. Kaç yaşımdasınız ki
İstekle ne alakasi varki bunun bence 27
Ya öyle deme bir çok kişi de bu bitiyor hele çocuk varsa. Sizde var mı?
Var 2 tane
Benim yorumumu niye sildiniz 😃
Ben hep boyleyim hep böyleyim yani diger kadinlari bilemem
Aslında olması gereken senin durumun her erkeğin hayali
Evliliğin ilk yılları haftaya 3-4 sonraları 1 düşüyor diyor genelde konuştuğum kişiler sizde durum nasıl
@everkeğii sen kimsin ya ben silmedim 😂
Demekki eşim bu yüzden beni kaybetmeye korkuyor ama bu yüzden olması beni biraz üzdü
Yorumun altına yorum sevmiyorum😄
Seni kaybetmekten korkuyorum mu diyor
Demiyor ama ona soguk yaptigimda benimle ilgili ruyalar falan goruyor beni brakma kotu ruya gordum falan diyor
Her gün yapıyoruz de şurda bayılayım😄
Ahah bana kalsa 😂
Yaaa merak ettim ne olacak😄
Dediklerini bu sabahda yaptın mı
Hergun yapsa hayir demem
Ohaaaa senin gibi eşi olan şanslı gerçekten
Sen her gün istiyorsun ama haftada 3 gün yapılıyor vibe aldım
Niye bence benim gibi cok kadin vardir
Ya da biz duymuyoruz. Hep tam tersi konuşulur erkek çok ister kadın istemez
Yani benim cevremde de hep kadinlar yok 1 aydir pesimde yok surunduruyorum falan diyolar ama 😂😂
Bak ben haklı çıktım😄. Sevgililerini mi kocalarını mı süründürüyorlar
evet
Evett
Bunu reelde görmedim bu zamana kadar. O yüzden hala inanasım gelmiyor :)
@MmartKedisi 19 yaşında bir akrep burcu olarak garanti verebilirim en azından kendi adıma
Ciddi olamazsın
Bu yaşta böyleysennn🙈