Cinsel Yaşam Kadınlar da erkekler kadar istekli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Kadınlar da erkekler kadar istekli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet tek fark erkekler gibi herkese karşı değil biraz daha seçiciyiz diyelim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet hatta daha çok istekli olanları da vardır 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Olanı vardır 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen değil misin abla Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Ben kim Yorumla Soran +1 yıl Sen sen yani nasıl soru 😀 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Sen kim ben kim ama taniyon madem Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum gerçekten Yorumla
Sedaaydner Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Evet Yorumla Sedaaydner +1 yıl @Mertcan3499 ne evet Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Doğru söylüyorsun anlaminda söylemiştim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bazen mi istiyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet tek fark erkekler gibi herkese karşı değil biraz daha seçiciyiz diyelim
Evet hatta daha çok istekli olanları da vardır
Olanı vardır
Sen değil misin abla
Ben kim
Sen sen yani nasıl soru 😀
Sen kim ben kim ama taniyon madem
Tanımıyorum gerçekten
Evet