Sabah saatleri hem kadınlarda, hem erkeklerde libidonun tavan yaptığı bir an olduğuna göre hangisi kapışır? :P

#beyazorkidem😘

Erkekler açık ara farkla kazanır:)
Erkeklerinki yener :D
Gadası erkek her daim öndedir
Erkekler bu konuda çok iyi
Cevap
102Cevap
Düşün ki sabah uyanmışsın ve tavana bakıyorsun. O, Senden önce 2 saat önce uyanmış. Sağa sola kıvrılamaz sırtüstü uzanırsın. Ortada sebep bile yok😊 Yat uyu! Uyumaz da! Öyle çişini de yapamazsın😊haydi gel beraber duşa girelim dersin O’na. Duşa başlar, yıkanırsın ama asla O’na yüz vermeden. 10 dk sonra Soğuk su tutarsın. Duştan çıktın ve eh niraz daha normal. Artık wcye girebilirsin.
Erkekler daha istekli olabiliyor sabahları. Ben her sabah iş stresi ile kalktığım için, ben fazla etkilenmiyorum.
Erkeklerdeki istek, daha fazla olur. Çoğu erkeğin sabahları penisi kendisinden önce uyanır😀
Yarışacaklarına birlikte olsunlar finish çizgisine birlikte varsınlar :DD
Erkek alır cunku onlarin hergun oyle bizde pek mumkun degl bu hergun hergun
Ereksiyon sadece sabah olmuyor ki her an hazır kıta 🔥 yine de yarışamaz erkek vücudunda her sabah kendinden önce uyanan bir deliyle yaşıyor 😂
Siz kadınlar, sabah uyandığınızda elinizi bacak aranızda bulmuyorsanız, biz kazanırız :D çadır kurmuş vaziyette uyanıp sonrasında vites kolu muamelesi yapıyoruz biz bunlara. aynı anda 2-3 farklı oluşum içinde uyanıyoruz, tabi günün sitresi başlayana kadar.
Sabahtan vazgectim butun gece oyleyim. Urologa gittim o nedenle.. Yapacak bir sey yok sexe devam ama seni kiskandim dedi.. Ya birde bana sor sen onu...
Erkekler kazanır eğer yarışırsa😏😅
Vallahi 20 saati bulan otobüs yolculuğum sırasında bile kendini unutturmayan sabah ereksiyonumun üstüne kadın tanımam. 😎
Cok karmasik bir konu , yani hangisi önce sonra birsey diyemem..
Ama muhtemelen erkekler daha önde.. :/
Allah bişeyler oluyor bana... Yarış değilde ikisi birleşip tek vücut olursa dağlar taşlar yerinden oynar
İkisi bir arada olunca kapışmaları harika oluyor 😃 😍
Tahayyül ediniz.. 😂
Kadınlardaki pek de duyulmuş bir şey değil ama morning wood diye bir olay da var tabi, bence erkekler alır. 😂
Erkeklerin sabah ki ereksiyonu idrar kesesinin baskısından kaynaklandığı için; kadını tutuyorum 😀
Her kadın aktif değildir erkeklerde aktiflik fazla
ben bu sabah libidosunu neden benim hatunda hiç göremiyorum? :D
Uyanınca hazır olda bekliyor bizimkiler de sizde ne oluyor acaba 😏
Siz kadınlar sabah seksini daha çok seviyorsunuz bize göre.
Erkekler bu konuda her zaman kadından önde geliyor.
Gece 23.00'da dönüşüm saati.
Ayılaştığım ve kadını ezeceğim saat.
Erkeklerin ki şehir efsanesi ereksiyon doğru ama cinsel istekten dolayı değil başka sebepten dolayı bayanların da sabah sabah istekli olduklarını yeni duydum
Her türlü yarışır, malum biz erkekler uzuv (burun) farkı ile kazanırız. 😂
bende sabah ereksiyonu her gün olmuyor bazen oluyor ama o zaman da çok istekli olmuyorum akşam daha fazla oluyorum
Yarıştırıp sonuca bakmak lazım aslında 😄😄
Sabah ereksiyon tam sertleşme değil ki, en ve boy olarak tam sert halinin yüzde 75 i kadar oluyor en fazla, idrar torbasının dolu olmasından dolayı oluyor bazı sabahlar
Yarışmaz erkek şakır şakır basar geçer
çok güzel oluyor yarışır da kapışır da :)
biz ekrkeklerin sabah ereksiyonu daha acımasız :D yarışamaz
Bu isteğin sabahları kadınlar da olduğunu bilmiyordum :D sanırım erkekler öne geçer
Evli olupta çocuklu ve istekli bir kadın göster bana
Evlilik döneminde denemek lazım. Görmeden hissetmeden karar vermek çok da Zor değil mi ama bence başa baş olur 😂😂
İkisi de birbirinden güzel. Şikayeti olan var mı 😉🌸
Bende ereksiyon yılda 5 olmaz bile kadınlardada çok nadir olur bence
yarışamaz sabah ereksiyonu açık ara önde bitirir yarışı.
Yarışırsa iki taraf da birbirlerini perişan eder herhalde
bazen kadınların sabah isteği erkeklerinkini yener hatta ezer geçer
kadınlarda hiç duymadım erkeklerde idrarla alakalı istekle değil
Ya kızlar hep bizim yeneceğimizi söylemiş bunu hep merak ediyordum demekki sabah Seksi, sevişmesi her sabah olmayacak 😣
Her kadın senin gibi olsaydı erkekler kadınların yanında gündüz ortasında etrafa hiç ışık vermeyen mum gibi olurdu
Kadinlari bilmemde sabahlari gercekten cok acayip yuva ariyo benimki
Sabah kesinlikle ereksiyon halinde olur benimki kim ne derse desin. her gün sabah kalkık oluyor boşalınca iniyor anlamadım gitti bence kapisabilir
Erkek alır 😂
Erkeklerin bizimki sim dik ayakta kızmak İçin tokat atıyorum bazen ona ama o bildiğini okuyor 😊
morning sexle bittiği sürece iki taraf için de aynı 😋
Kadınınkini anca duyuyom istekli mi oluyomuş vay aw
Erkek kazanır.
Yarisamazz boyle bir sorunun sorulmasi bile erkeklere hakarettir. Asla bir penisiniz olmayacakk
Sabahin köründe ne isteği aman aman nereye geldik
ölümüne kapışır :)
Erkek ister kadın doyum 😊
Genele bakarsak erkekler açık ara geçer 😂😂
Bu konuda erkekler daha istekli.
Kulvarı boş buldunuz yarıştırınız tabiki 😂
Sabah ereksiyonu, sabah isteğinin eline verir😁😁
İkiside kapışsın ikiside kazansın 😉
Erkeklerin sabah ereksoyonu rakip tanımaz.
Kesinlikle evet yarışır 😅
İkisi de kapışır harika olur😄
Lafı bile olmaz kıyaslamayın bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar