olmazsa olmaz
olabilir ama şart değil
asla yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anal seksi islam toplumları hep dinlr ilişkilendirip haram saymış olsa da buna dair ayet net bir şekilde bu haramdır demiyor. Kadınlar sizin tarlanızdır, dilediğiniz gibi girin diyor. Kelme kelime aynısı olmasa da ifade içerik ve mana olarak bunu söylüyor.
Ben anal seksin bir inanç değil zevk meselesi olduğu düşüncesindeyim. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Üstüne basarak her zaman söylüyorum, anal seks brnim için bir tabu veya inanç meselesi değildir m
Bende bilmiyorum ama bence erkeğe zevk verse de, kadın için aynı durum geçerli değil..
Partnerin zevk almadığı, acı duyduğu bir ilişkiyi de istemek ne kadar makul düşündürücü..
Seks, iki kişilik ve ortak zevk almanın sonucu ortaya çıkan olgudur bence..
Bencil ve sadist olmaya gerek yok..
Cevap
37Cevap
Düşüncem yok isteyen yapar
Kadında kalçalar görsel bir zerafet ve cazibe oldugu için, cinselliğin ileriki evrelerinde bunu da kullanmaya başladı dünya maalesef! Anal seks, her ne kadar erkekleri cezbetse de, cinsellik yaşanırken alınan zevk, o arzuyu köreltmeli bence
Tiksinç bir aktivite.
Uçkur düşkünlerinin egosunu ve kibrini beslemekten başka işe yaramıyor
aşırılık bence de :/
@MmartKedisi bunu sen mi söylüyorsun cidden komik
@x_cuckquean, evet ben diyorum! anal ile alakalı da soruyu sorana uzun bir yorum yaptım. o yorumun kısası şu ki, ''hiç anal ilişki yaşamadım ama aşırı derecede yapmayı istiyorum. ta ki, cinsel ilişki başlayıp, normal seksin zevkiyle durulana kadar' Çünkü hiçbir şey va-jinanın yerini alamaz, sadece onunla yarışır :)
Olmazsa olmaz olmazsa nasıl olacak çünkü bir pasif olarak olmazsa olmaz :)))
Normal kişiler için sordum
:) bende normalim şekerim , soruya renk katayım demiştim :)
Keşke olmasa böyle bir şey. Kabul etsem hem canım yanıyor hem de ileride sağlık problemi yaşama riskim var. Kabul etmediğimde ise ilişki zarar görüyor. Kaprisli ve huysuz kadın olarak görülüyorum. Çok büyük sıkıntı kadınlar için.
Zamanımızda gençlerin büyük çoğunluğunun tercihi bu yönde ama bana kalırsa olsa da olur olmasa da
bir kere prodtad kontrolü için doktor parmak daldırdı o gün eğer bir kadın istemez ise anal bölgeye dokunmayacağıma yemin ettim D:
Kadın zevk aldıktan sonra bence harika bir renklendirme.
insana zarar veren bir şey cinselliğe dahil bile edilmemeli.
kadın istiyorsa karşı değilim, yaparım. ama çok sık yapılmasından da yana değilim tabi.
Bekaretini kaybetmemek için bunu yapan çok kız var. İzledim fakat yapmadım.
yatağın içine girince sınırlar istemeden kalkıyor
Zevkli olmaz sa olmaz değil ama olursa çok zevkli olur
Her zaman olsun diyemem ama ara sıra denenebilir. Özellikle full nelson ve prone bone pozisyonlarında
Efsane değiller mi?
Hep bu tür pozisyonlar içeren videolar izlerim ben. Aşırı zevk alırım prone bone pozisyonunda. Kadını eze eze ağlata ağlata yaparken zevkten uçuyorum
Yaş 26 ilk kez videolardan gördüm. Sonra gerçekte yapmaya başladım
Aslında kızın bakış açısı çok önemli güzel fiziği olan bir kız anal isterse rimming ile anal yapmak mükemmel olabilir
itina ve sabırla yapılırsa muazzam hisler yaşanması kaçınılmaz.
İki tarafinda isteyerek yaptığı bilincli tecrubeli partner ile yapilan anal unutulmayacak orgasmlarin baslangicidir
En azından bir posta atarım her sekste..
Seviyorum anal seks kadınlar sevmez doğal
Olarak ama benim sevgilim ise yapmmalı 😝
İstedikten sonra alabilir
olabilir*
Sevgilim isteyince ona kıyamam :).
Bu fizik ve endamla kiyamiyorsun haaa diyecek kelam yok
severek mi yaparsın peki?
Olabilir ama şart degil
Bir kaç kez partnerimle yaptım harika bişey
denemek isterdim. sen yaptın mı?
Herkes bir defa denemeli
Bazen oluyor güzel değişiklikler 👌