Herkeste farklı bir his uyandirir bu, anal seks öncesi temizlik çok önemlidir, öyle hadi deyip anal seks yapmaya kalkisilirsa elbette ki istenmeyen şeylerle karsilasilabilir,, temizlik çok önemlidir anal seks öncesi,,
Diğer yandan, denemeden bilinmiyor bazı şeyler,, asla zevk almam denilen şeyler en büyük haz kaynağımız olabiliyor,,
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
biraz uzun olacak okursan sevinirim. Öncelikle deneyene kadar iğrenç olarak düşünürdüm fakat denedikten sonra harika bir zevk olduğunu farkettim. Tabi kadın açısından ayrı erkek açısından ayrı incelemek gerekiyor.
Erkek açısından bakacak olursak. Penis dediğimiz organ sıcaklık ve dar bir yere girdiğinde daha çok zevk alır. Anal bölge vajinaya göre hem daha dar hem daha sıcaktır. Bu da erkeğin çok daha fazla zevk almasına olanak sağlar.
Kadın açısından bacak olursak. Vajina bölgesinde zevki hissedebileceğin hücreler bulunur iken anal bölgede bu hücreler bulunmadığı için daha az zevk alırsın bu bir gerçek. Acı hisside vardır buda bir gerçek. Fakaaat azda olsa acıdan zevk duyuyorsan ve partnerin bilinçli biriyse minimum acıyla maksimum zevk alırsın.
Zevk alıp almayacağını denemeden bilemezsin. Bu yüzden bilinçli bir partner ile denemeni öneririm. Deneyip beğenmezsen bir daha yapmazsın.
Denemeni önermemin sebebi bizzat yaşadıklarımdan kaynaklanıyor. Tiksinen iğrenen partnerlerim anal deneyiminden sonra ilişki esnasında analdan gir hadi diye kendileri isterdi. Kimiside yapıp hosuna gitmez ve tekrar istemezdi. Hatta bir kaç partnerim daha önceki deneyimleri kötü olduğu için çekinerek denemiş ve memnun kalmıştı
Zevkli yani ben yapmadan önce karşı tarafı yalıyorum yani oradaki temasa dayanamıyorlar daha sonra girdiğimde ilk başlarda canı yanıyor karşımdakinin biraz büyük ve kalın daha sonra alışmış oluyor zaten küçükse ben çok dehşet zevk alıyorum
R. akidan sonraki b. ira gibi Yemeğin üzerine çok sevdiğin değil ama yenebilir tatlı gibi Spor yaptıktan sonra içilen s. igara gibi :) İkisinin yeri ayrı ama vajinal varsa anala gerek yok Binde bir değişiklik olsun diye olabilir ya da yeni deneyimledigin bir partnerle gecenin keyfini çıkartmak herşeyi yapmış olmak için yapılabilir Ama bilen biri olması en önemli unsur En azından bilmiyorsa bile acele etmemesi zorlamamasi gerek
Selam Denenmeli en azından diye düşünüyorum hiçbir şey hakkında denemeden peşin hüküm vermeyin. Belki de Vajinal yoldan aldığımızdan daha fazla zevk alacaksın anal yoldan bilemezsiniz. Lavman yaptıktan sonra kayganlaştırır du prezervatif işleme koyduktan sonra denemekten de zarar gelmez.
Ayrıca anal orgazm denen bir şey var demekki analdan da zevk alınabiliyor. #perso
İşini bilen birisi ile yaşanılacak zevk zirve yapar ve normal seks de ki hazzın çok farklı bir noktası yaşanır genelde. Lakin zevk yerine acı hissi verilir ise kadın bir daha yanaşmaz. Severim zevki iki tarafında mutlu eder her zaman.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk başta iğrenç ya da zor gelebilir ama partnerin işi bilirse çok farklı bi zevk herkesin denemesini tavsiye ederim
@emresertt ilk başlarda malesef oldu neyseki tecrübeli biriyleydim ki böyle şeylerin olabileceğini utanmamam gerektiğini açıklayıp rahat etmemi sağladı yoksa sanırım bidaha asla denemezdim
Bir çok partnerinle aldım hatta bir çoğuna ilk yaşattım. Bu fantezi ya da seks olayı bilinçli ve profesyonel ce yapılmalı yoksa aşırı zarar görür makar bölgesi çatlak yırtık bağsur olma ihtimalleri çok yüksek tir
Anal Seksi her zaman yapmıcaksın. Çok nadir olmalı. Zevki erkek için bence muazzam. Kadın için biraz zor. Eğer doğru zamanı denk getirirsen iki tarafta zevk alabilir. Eller önemli
Bunun kararini son sozu soyleyecek kisi kadindin o zevk dediyse zevktir igrenclik dediyse igrencliktir erkeklere bosuna sormaya gerek yok erkek herseyi ister