Boşalma sırasında şıkan sesten rahatsızmış kadın, yoksa öyle sevişme boyunca çığlıklar atıp garip sesler çıkarmıyoruz.
Kapıya gitmek mi ayıp sevişirken çıkan sesler mi? Onu soruyorum.
Yalnız yaşayan kadın komşumuz sevişme seslerinden rahatsız oluyorum yatak odanızı değiştirin dedi. Hangimiz utanmalıyız?
Onun utanması lazım aslında ama günümüzde bu tür olaylara çok şahit oluyoruz bence polise şikayet et gürültü oluyor diye daha mantıklı. olur senin gitmen den daha iyi
Cevap
50Cevap
p*rno filmlere özenip çıplıklar atıyorsan keyfi ve rol amaçlı komşun haklı. Gerçek bir sekste nefes hızlanır hafif inleme olur o kadar ve bu asla kimsenin evine duyulmaz.
O kadar zaten, sadece boşalma sırasındaki orgazm sesi
Duvarlar ince ise komşu haklı ya ses yalıtımı yaptırın ki feci pahalıdır ya da odayı değiştirin. Gece çıt ses yokken tüm ses duyulur.
sanane kardeşim milletin seksinden kendin açsın diye hased niye ediyorsun. Sonuçta bu insanı bir durum ne yapsın kadın? kulağına pamuk tıka zıbar uyu...
Benim kapıma geldi kadın.
Sanane deseydin, sen niye degistiriyorsun, o gitsin odasini degistirsin
Kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü yok ama rahatsız ettiğini bildiği halde davam ediyorsa o kişinin beyin ölümü gerçekleşmiş dir en iyisi polis çağırmak dir o durum da
Siz ses cikartmadan sevişmeye çalışın
Rahatsızlık vermeden
Ancak şu da bir gerçek
Bunu gelip soylemek ona düşmez.
Kulaklarını kapatabilir
Dediğim gibi sizde çevreye duyurmadan modernizasyon yapın
Kavga etsek daha mı iyi? O değiştirsin odasını. Toplasan 2 dk sürüyor orgazm sesleri.
Kavga etmen gerekmez tabiki de, azcik sessiz olabilir, karsindaki insani haklı duruma düşürme diye dedim. Eşinle birlikte evde otururken yan dairede biri aynı sesleri çıkartsa seninde hoşuna gitmez rahatsız olursun diye düşünüyorum. Tabi karşıdaki kişi de gelip uyarması da hoş değil
Kadın yalnız yaşıyor
Sen beni o komşumla tanıştırır misin lütfen ben ona yardımcı olurum çok aç kalmış ki sana böyle demiş
utanmak değil bu rahatsız oluyorsa sizde dikkat edin kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ki başka bir seste olsa hoş değil
Sizde biraz dikkat etmelisiniz.. duvarlar ince ise hoş değil.. yalniz ise daha net sesiniz gidebilir
olan var olmayan var dıyosun yanı
Kadin sizin yuzunuzden duş almak zorunda kaliyordur bence
Genelde benden şikayetçi olmazlar hiç hatta başka şeyler oldu 😂
Rahatsız oluyorsa o değiştirsin. Siz biraz sesi artırın oda mastürbasyon yaparak rahatlasin
Bir keresinde otelde kapıyı çalmışlardı , partnerim çok bağırdığı için
ikiside ayıp ama biri öyle kapıma gelse hiç umrumda olmaz
Ben kapıya gitmem, herkesin kendi özel hayatı, duymamazlıktan gelirim
Ben olsam gidemezdim herhalde. Ama empati yapmak lazım bu konuda. Günümüz yapıları incecik duvarlar var.
canı çekmiştir kendi yapamayınca uyuz olmuştur bence hiç aldırmayın
Ben umursamam açıkçası ara ara bende duyuyorum
Yani kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok...
Onun için iki tarafta anlayışlı olmalı
Neden şikayetçi oldunuz ki. ne güzel sesler bunlar.
Haha sesi kıssın ya da odayı o değiştirsin hiç keyfimi bozamam 😅😅
görende 7/24 sevişiyor sanarlar şikayet etmezdim ben olsam
Siz utanmalisiniz , bu kadar bağırılmaz ve evinize yalitim yaptirin
Yalıtım pahalı olunca
@Soruphemençıkacağım kimse kimseyi rahatsiz edemez
Evli misin
@Soruphemençıkacağım evet
Siz nasıl çözüm buldunuz. Ben yatak odası birleşik evden taşınarak kurtuldum
Kaç yıllık evlisin
tv acıp seslerın karısması saglanabılır
gidersen sende grup için 3. ncü kişi olursun.. olsada hyr demezsin. eminim. yani kapıya gelen kadın için diyorum bunları.
o utansın bence bu kadar sap varken halaa manuel takılmayı nasıl beceriyo acaba :D
Devam et daha çok çığlık at. Mikilmiyor diye huysuzluk yapmış abla 🤣🤣🤣
Valla ben. Bardak dayıyorum duvara dinliyorum bütün sesleri şaplak olsun inleme olsun
yani kadın kadına bu demesi pek abartılı değil bence hani sese de orgazm esnasında engel olmak pek mümkün değil ama sanırım en doğrusu yalıtım
Yani ben söyleyemezdim ne kadar uzun sürecek ki
Boşalma sırasında çıkan sesler 1 dk bile sürmüyor
Kıskanmış belli ki yoklukta
Amaç ne millete sesinizi duyuruyorsunuz?
Gece her yer sessiz olduğunda ses gidiyor demek ki. Sevişirken sesler çıkıyor, özellikle orgazm olurken. Bu kasıtlı yapılan bir şey değil. O da yürürken pat pat diye ayak sesleri çıkıyor.
gitmem. öyle olsa bana gelirlerdi :D
Kadın haksız :D
Yok artık bunuda ilkkez duydum
hıı abartmamak lazım ama karısmamak da lazım
iki ucu b.. lu değnek ya :)
kapıya gitmem, polise şikayet ederim
gel bize katıl de :D
Kadın kaç yaşında?
Sen evli misin
Kadının da canı çekiyor demek ki
Olan var olmayan var demiş
Tahrik olmuş olabilir