Peki siz komşunuzun sevişme seslerinden rahatsız olur musunuz?

İçimden komşuya dur ya ne yapıyorsun daha 5. posta var deyip karşı cinse daha çok abanırım o zevkten inler ben zevkten çığlık atarım falan filan jshshs🤣 Neden mi? Sırf inat yüzünden.
Yani sekse de karışan bir komşu olursa çıkıpta ona seninkini mi düzmemi istiyorsun yoksa nedir bu asabiyet demek de gelmiyor değil içimden hani😁👍
O kapıyı kesinlikle açmam ve şehvetimi ve sevişmemi yarıda kesmem. Konsantrasyonumu kimse bozamaz. Ben de asla komşumun sevişme seslerinden rahatsız olmam, anlayış gösteririm ama itiraf edeyim ki çok tahrik olurum. 😎🌸🌿
Kişisel hayatıma kimse karışamaz ama öyle çok bağırıp çağırmalı bir seks de sevmiyorum bende rahatsız olurum ama zevk seslerine de çıkıp geldiyse büyük ihtimalle hadi ordan ederim kapıdan.
Cevap
82Cevap
O an hiç umrumda olmaz, öyle bir sevişelim ki komşular bile sigara yaksın. Ancak boşaldıktan sonra sevgilimle sarıldığımız zaman kahkahalara boğulacağımız çok tatlı bir anı olarak kalır. 😊
Bu yüzden kapıyı çaldığından eminsem, kapıyı açmam kesinlikle ama kendimi de kısıtlamam o an.. Bitene kadar aynı ritimle devam ederdim..
Ben de duysam komşudan öyle sesler, gidip de çalmam kapıyı. Sabrederim bir süre.. yapacak bir şey yok. Tadını çıkarsınlar..
zaten ben yukardakılerın kı nı duyuyorum ama bır kere sıkayete gıtmedım ama cıdden evde kendı kendıme seslı guldum defalarca ıkı gunde bır kadın baıgıryor yavaşça yap bılmem neler neler adamda ters duz ters duz vıdeo kaydına alsam tıklanma rekoru kırar okadar dıyorum
O kapıyı asla açmam istediği kadar çalsın. Hiç o anı bölemem😀Ayrıca ben kimsenin sesinden rahatsız olmazken, onlar da benimkinden olmamalı.
Utanırım. Ertesi gün tüm apartman öğrenmiş demektir bu.
Büyük terbiyesizlik çalamaz kapıyı. Duvara vurur ancak ve büyük utanç kaynağı olur herhalde yüzüne bakamam daha.
Komşumun sevişme sesi bana aylardır geliyor üst katımda yeni evli bir çift var, her iki günde bir çok af edersiniz kadının inleme sesleri bana kadar geliyor, ben seviştiğim zamanda benimkilerin gittiğini var sayıyorum o yüzden pek bişi olmadı şimdye kadar
öyle bise yaşayamam evim tek benim daire vsvs değil
Böyle bir komşumuz vardı ,
babam itfaiyeyi aramisti , sönmedi gitti bu evin ateşi diye , biz küçüktük vede çok salaktik
O an iştahım kaçar sanki. Tam mevzuyu bulmuşken kapı zilinin çalması... Başıma hiç gelmedi. Ben de hiç duymadım sevişme sesi. Duysam rahatsız olur muyum? Muhtemelen evet.
biz onların sesini duyunca kapılarını çalmıyoruz onlarda çalmasın :D
Umrumda olmaz, zili çalması da yanlış bence. Rahatsız olurum belki ama tutup kapı zilini de çalmam.
Ben rahatsız olmazdım müzik acar duymazdan gelirdim... O rahatsız oluyorsa onun problemi
Sevişme bitene kadar dünya yıkılsa umrumda olmaz. Sonra uygun bir dille idare et elimde değil derdim.
Kapıyı açmam ki devam ederim. Açarsam ve rahatsız olduğunu söylerse tatlı niyetine onu yerim orda )))
İçeri buyur ederdim kahve çay çorba verirdim içtiniz mi derdim evet derse kapıdan uğurlardim ya da içeri alır biraz bekleyin derdim içerde hunharca yapardık karımla bilerek ses yapardık sonra geldik derdim 😊😊
Neyinden rahatsız oldun bu gayet naturel bir tını bizde senin banyodaki atık atarkenki sesine ses etmiyoz derim
Kapı umurumda olmaz, o an ki şehveti bırakıp kapıyı düşünemem. :D Fakat ses yalıtımı iyi bir çözüm olabilir. :D
Ben duyduydum alt oglan var inleme sesleri geliyodu 2dk boyunca ailem de duydu güldük. Utanacak kizacak bisi yokki bizde bu sekilde geldik dünyaya
istiyosan sen de katil derim hahah saka bi yana... kapiyi acmam ve o gidene kadar sessizligimizi koruruz... sonra yine full tempo devam... ne diye giyinip de kapiya bakicam o halde? umrumda olmaz.. ama kapida dikilmesini de istemem
Hiç umursamam devam ederim. Ama eğer aile apartmanıysa utançtan bir daha yüzlerine bakamazdım...
Ne rahatsız olacam, yaşlı teyze, tezahürat yaparım😃
Açıkcası hoşuma gider diyebilirim, tabi çekici insanlarsa bu onları hayal etmeme sebep olur..
Ben duysam duymazlıktan gelirim , kapımı çalarsa sana ne derim :)
Kapıyı açmam ama sesi biraz düşürürüm. Başkasının seks seslerine de kulak asmam
Tek çare var, kapıyı açmayıp, sessizce gitmesini beklemek.
Keyfimin kahyası değil kendileri.. umursamam yaptığım işe devam ederim
Bizim üst komşunun kızını 3 günde bir duyuyordum valla. Ben utanıyordum bisey demeye 😀
Çok şükür hiç öyle bir evde oturmadık.. Kovalar yüzüne tükürürüm başkası olmaz.
Ben rahatsiz olmam oda olmasin benimi dinliyor acaba diye dusunurum :)
Ciplak çıkıp kufur ederim.. Ben rahatsiz olmam baskalarindan
Olay sesin boyutunda bence tahammül seviyesini zorlamadigi surece görmezden gelinebilir
Yalnızsam rahatsız olurum benimde partnerim yanımdaysa olmam
Oluyorum her gece her gece bıkmadan doymadan başıma yıkıcaklar evi
Komşuyu rahatsız edecek derecede sesler çıkarmak çok ahlaksızca. Komşunun da tam o esnada gelmesi çok saygısızca ertesi gün gelebilir yani seks zaten 10 15 dk süren bi şey
@metehn25?
Müstakil bahçeli bir evde oturuyoruz.. Yani özgürce haykıra haykıra sevisebikiyoru0
Ekran arızası nedeniyle yazamadim bir türlü... Komşum sevişirken gelen sesler ise bizi rahatsız etmez... Biz ise onlari rahatsız etmeyecek bir evde yaşıyoruz.. Fakat rahatsızlık verecrk durumumuz olursa keyfimiz bitene kadsr kapıyı kimseye acmayiz zaten
Geçen bize baya zesleri geldi 30 lu yaşlardalar bizde heywcanlandıl bizde yaptık
Bir kaç kez başıma gelmişti hayırdır sen benim evimi mi dinliyorsun çok rahatsız oluyorsan git kulaklık tak tv sesini aç dedim.
Herşey yolunda derin 🧐
ben rahatsız olmam çalarsa tamam sessiz olmaya çalışırız derim
Müsait zamanda gelip söyleye bilirdiniz rahatsızlık duyduğunuzu. Bir dahaki sefere dikkate alırdık komşularımızın rahatsızlığını.
Afedersiniz tv sesi acık kalmıstı deyip gönderirim 😊
Benim kapımı bunu dile getirmek için kimse çalamaz, rahatsız da olmazdım
Banane bizi mi dinliyor napim sevismeyeyim mi 😁
Kiskanma çılgın bakire derim lol
Açar kapı arkasında devam ederken kapıdan kafamı uzatarak konuşurum.
Dairede oturmuyorum 😁 komşularımla aramda 20 metre mesafe var
Sadece gülerim. Tırıvırı yaparsak sana da nasip olur inş derin :D:D
Cinsellik hiç yaşamadım ama kadında dudaklarından öperdim giderdi 😋😋😋
Kapiyi acmam defolsun gitsin evdede mi sessiz olalim
Benim ki kalın ve büyük olduğu için çok bağırıyor derdim, komşunun seslerini duysam kaydederim o sesleri
Kendini bilen komşu böyle bir şey yapmaz.
Ne duyarım ne duyururum
İstediği kadar çalabilir, sorun olmaz. Keyfimi bozamam
Gitsin kulağını tıkasın yer değiştirsin ben onu mu düşüneceğim
Hiç seks yapmayacağım için bilmiyorum. Boş işlerden uzak duruyorum 😂
Katılmak ister misin? Derim.
Tartışma çıkabilir. Kapı zilini ben çekiyorum.
Çalamaz ev ses izolasyonlu akustik enfes.
Olsam da gidip kapıyı çalmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?