Neredeyse çoğumuz bunu yaşamışızdır; Komşularımız sevişirken odamıza gelen inleme sesleri, yatak gıcırtıları veya yatağın farklı seslerini duymuşuzdur. Bu ses sizi etkiler mi? Tahrik olur musunuz? #SinirliBiberGibi
Komşudan gelen inleme seslerinden tahrik olur musunuz?
Misafir olarak gittiğim kuzenimin evinde yatak odasına uzak bir odada yattım, gece bir ara uyandım biri ya da birileri yüksek sesle p*rno izliyor yok ögle bir bayan ınlemesi. Uykumu mahvetti uyku falan kalmadı. Kim bu densiz diye kızıyorum kendi kendime. Camı açtım sigara yaktım ki alt komşunun cam açık aynı odanın altındaki oda tv nin ışığıda görünüyor. Biraz egildim bakıyım dedim delimi akıllımı, baktım ki tv ışığında komşu iş tutuyor. Bir iki aylık evli çiftmiş onlar. Sonradan ögrendim. Komşular rahatsız oluyor diye yatak odasında yapmıyorlar galiba. Kadın sanki müzik seti yutmuş yok böyle yüksek ve güzel bir ses 😍 he bu arada o ses yaklaşık 3 saat sürdü adam hayvanmı ne 😊
Kapı gıcırtısına göbek atmaya başlamak değil ki bu yatak gıcırtısından tahrik olunsun Ama inlemeyi dinlersen tahrik olunabilir o başka sonuçta insanık ve evet duymuşluğum var ama dinlemedim pek kulaklıkla radyo dinledim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tahrik olmak değilde istemiyo insan geçen beni uyku tutmadı film falan izledim neyse yatağa geçtim tam uyuyayim dedim bir baktım bir kadın sesi efendim uykum var diye uykulu bir sesle kurumdan iyi bu sesin üzerinden 2dk geçmedi adam ise koyuldu öyle bir vuruyorduki kadına sap sap sap diye çok kıskandım döndüm bide benimkine baktım kıçında kelebekler uçuşarak uyuyo hey allahım bir bana denk gelmedi böylesi diye yanimdakine küfür edip uyudum
Eski oturduğum evde üst katta yeni evli çift vardı.. Her gece 12 den 3 e kadar sesleri duyulurdu. İlk başta insan değişik oluyor ama sonra alıştım 😂 Şimdi ise her gece Teheccüd namazına kalkan hacı dedenin alarm sesini duyuyorum. 😄😄
sadece banyodan geliyor sesleri havalandırmdn bir kere duymuştum kadın vuu üşüdüm diyodu kocasına oda su sıcak gelsene diyodu kur yapıyodu herhalde Kuru karı hiç rahat durmuyodu tipe baksan üflesen düşecek nerdeyse hergün pompa
sürekli seks hayatımızda var düşünür ve tahrik oluruz olmam diyen yalan söyler seks bir ihtiyaçtır bu bir ses bir görüntü bir frikik şeytanın fısıltısı olabilir seks iyidir güzeldir rahatlatır ben tahrik olurummm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Komşumun 2. çocuğu nasıl yaptığına bizzat şahit oldum, tahrik değil rahatsız edici bir durum. Özeline girmiş gibi hissettim. Bahçedeydim ve yan komşum ebeveyn banyosunun da yatak odasının da camını açık bırakmıştı ses geliyordu. Hoş jir durum değil ne duymak ne de duyulmak isterim. Sevgilim olursa bu konularda dikkat edeceğim kesim.
Tahriği bırak uatndıydım bikere eski evde olmuştu inlemeyi bırak oldurdu oldurduu resmen çığlık kıyamet baba bakmasın bana diye odaya gectim sobra birileri şikayet etmiş polisler filab dayandı kapıyaa :D
ne etkilencem ya bir kez duydum psikolojim bozuldu hayvan 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evin yanından duyamam erkek yurdu var daha çok koşturma seslerini duyuyorum. Üst kattan daha çok bebek sesleri geliyor. Altaki yaşlı kadın olduğundan ses gelmiyor.
En İyi Cevaplar