Yeni evliyim, apartmana da yeni taşındık. Kocamla sevişirken ses çıkaramıyorum komşular rahatsız olur diye. Asansörde falan karşılaşıyoruz bazen kızarıyorum utançtan. Halbuki bilmeleri gerekir, yeni evliyiz sonuçta. Sizce içimden geldiği gibi mi davranmalıyım? Komşularınızdan gelen sesi çok önemser misiniz? Sizi rahatsız eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Abartılı ses çıkarmadan rahat olun bence. Komşularla karşılaştığında da utanacak bişey yapmıyorsunuz. Yeni evli olduğunuz için hassassınız rahat olun ve kızarmayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılDikkat etmek lazım. Bizim üst komşunun gıcır gıcır yatak sesini duyardım önceki evde özellikle gece geç saatlerde 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılrahatsız edecek kadar abartmayın, ama içinizde de tutmayın, anı yaşayın tabi ki bu en doğal hakkınız aslında :)
00 Yorumla
+1 yılBuna benzeri bizim apartmanda da yaşanmakta aslında hoş görüyle bakılması gerekir
00 Yorumlautanma ses olması
anormall değill
ne kadarlık ewlsiniz00 Yorumla
+1 yılCok yasadim bu durumu otelde veya baska yerde. Com rahatsiz edici bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine ses duymazlarsa bir sorun olduğunu düşünürler evliliğinizde malum yeni evlisiniz ya:)
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum henüz komşularla da tam olarak tanışmadık ben en başlarda çok ses çıkarıyordum umursamadan ama sonra imalı bakışlar atmaya başladılar bana. Öyle bakıyorlar ki bu sesler yüzünden polis bile çağırırlar gibi geliyor. Ben de o yüzden susmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılNe gibi imalı bakışlar bunlar, hani rahatsız oluyoruz der gibi mi bir bakışlar?
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılO biraz kötü, ama onu belki de tanışarak atlatabilirsin komşu kadınla yani. Sonuçta şu an tanımadığı bilmediği bir karaktersin:) ama yine de ses çıkarmamak da olmaz eger içinden geliyor ve seni tahrik ediyorsa bu. Çünkü evin içi senin özgürlük alanın.
Soran+1 yılYa ben de öyle düşünüyorum müzik açmayı falan denedik ama bu sefer de yatak duvara vuruyor sürekli, hiçbir şey ifade etmiyor müzik açmak.
Cevap sahibi+1 yılYatak duvara mi vuruyor, biraz sert mi tarzınız acaba:) müzik olabilir sizi fe havaya sokabilir sesin gitmesini de önler ama mesela yatak odası değil de belki salonu da tercih edebilirsiniz sevişme zamanında
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyoo aksine hoşuma bile gider :) çoğu zaman daha net dinlemek için balkona çıkmışlığım olmuştur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahremiyet diye bir şey vardır bide edep bunları umursamıyorsan istersen çığlık at
02 Yorumla
Soran+1 yılE mahremiyet benim evimin içi zaten. Ben evimde sevişiyorum. Sadece çığlık da değil yatak ses çıkardığında bile durmak zorunda kalıyoruz ses gitmesin diye.
Cevap sahibi+1 yılKomşularına sigara yaktirmak istiyorsan istedin gibi ses çıkar bu benim düşüncem ben sana düşüncemi söyledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen komşuların rahatsız olucak diye niye zevk aldığın şeyi yapmaktan çekiniyor sun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakışına bırak, ne alemdesiniz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. çokmu inliyonn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcokmu bagiriyon
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok takmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri