İlk defa cinsellik yaşayacağı aşık olduğu kızla yatakta en çok ne yaşamak ister?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu erkeğine göre değişir maalesef genelde bir çoğu sadece boşalmak ister bir kısmı da ne istediğini pek tanımlayamaz bile , bu konuda ne istediğini iyi tanımlayabilenler genelde kadınlardır onalrda kendilerini anlayabilen erkek bulmakta zorlanırlar. özetli diğer az kısımda kalan ne istediğini bilen erkeklerden bahsedecek olursak zeka ister kendini iyi ifade edebilen bakımlı partner ister. yapılan fiili şeylerden çok o şeylerin zihinde buraktığı anlamları hissetmek ve hissettirmek ister. erkekler aşık olduğu kadınla fiziki bedensel boşalmanın çok ötesinde zihinsel ve ruhsal bir bütünleşme ister
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşık olduğu, çok arzuladığı kadınla ilk ilişkisinde pek bir beklentisi olmaz, o anı yaşamanın heyecani vardır. Ama genel anlamda, hijyene dikkat eden, teorik bilgisi olan, hareketli olan, aldığı hazzı hissettiren vs bir partner ister
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler arzulu çekici ilişkisi sıcacık sevecen iyi oral yaparak partnerini yükselten aşkının mutluluğu için yapılması gereken herseyi hakkıyla yapan eş ister
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aşk istiyorum cinsellik umurumda bile değil.. partnerim mutlu olsun yeter
12 Yorumla- +1 yıl
Peki partnerin isterse
- +1 yıl
Yaparım
+1 yılErkek ilk defa da acemi çaylak kafa çalışmaz beyin işlevini yitirir. Allah ne verdiyse saldırıya gecer. Sevmesi lazım nezaket için, beyefendi olması lazım. Erkek olgunlaşıp tecrübe kazandıkça daha güzelleşir. İstekleri anlam kazanır, nefis bir tata ulaşır kadına davranışı dokunuşu sevişi, öpüşü... Yatakta kadını tatmin edişi de...
16 Yorumla- +1 yıl
Kadinina deger vermiyorsa 40 yasinda da aynidir. Eger alt yapisinda kadina deger varsa, zamanla detaylari ogrenerek yatakta 10/10 olabilir. Yoksa 30 yil evli de kalsa da 1 defa duzgun sevismez
- +1 yıl
Erkek her daim yontulması gereken varlık. Doğrusu da budur. Nezaket sevgi saygı başka bir şey ama yılların verdiği öğreti başka bir şey. Yeni nesilin en büyük handikapı her şeyi bilerek dünyaya geldiklerini zannetmeleri. Oysa hayat boyunca bu bitmez bitmeyecek. Sadece Google bilgileri, filmler, yapay zeka hayatı çözmüyor. Her şeyin en iyisine sahip olmakta fayda etmiyor. Bire bir yavaş yavaş adım adım öğrenmek gerekir bu yüzden ilişkide de her şeyi. Sabır, sevgi, saygı, zaman...
- +1 yıl
İnternetten de ogrenilebilir basta ama pratik yaptikca arttirabilir
- +1 yıl
Aldığın tat zevk her şey değişecek, sen değişeceksin. Bakış açın değişecek. Melike yıllar içinde 10 defa değişecek kendi içinde sevgilinde değişecek. Şu an ki fikirlerin hepsi tedavülden kalkacak. Kalmazsa zaten anlamı yok hayatın. Çok ta takmamak lazım. Keyfinize bakın sevgi, aşk saygı varsa her şey harika olur... Doğal olması daha güzeldir sorgusuz sualsiz göz göze başlar her şey.
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Sevgiler Saygılar ☺️
+1 yılmelike aşağıda burak190333 isimli hesaba bu yaşında verdiğin cevaplarını alkışlamak falan istiyorum gömmüşsün toprak atmışsın bitirmişsin slğı hahahahhahah bu arada yaln söylüyor akademisyen falan değil ahahahahahahahhahaha böyle bir sallama yok strese girmiş sen gömünce ahahahahhahahhahahah ay bebeğim süpersin yaaa
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim prenses ✨
Boyle sacma zihniyetlerle az savasmadik😅😅
+1 yılAşık olduğu bir kadınla sevişecek olan erkek
o sevişme de duygusal bağlılığı ve aidiyeti
daha fazla hisseder ve hissettirir.
Seven bir erkeğin sevişmesi tutkuyu
güçlendirir ve karşılıklı sevgiyi derinleştirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzüme oturtmak ve ayaklarının altını yalamak
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim beğendiğin için. Sanırım sen de sevgilinin böyle bir şey istemesini istersin?
- +1 yıl
Rica ederim. Ben evlenmeden cinselligi dogru bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılevlendikten sonrası için sordum diyelim peki
- +1 yıl
Zorlamam ama isterse sorun yok
Cevap sahibi+1 yılistediği için mi yaparsın yoksa sen de istediğin için mi yaparsın
- +1 yıl
İsterim
Cevap sahibi+1 yılayağının altını yalatmayı seven kız bulması açıkçası zor, ilerideki eşin şanslı
- +1 yıl
😅 tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılahaha noldu neden güldün :D o şanslı kişi var mı yoksa
- +1 yıl
Var ama evliligi beklesin🦋
Cevap sahibi+1 yılbeklesin bakalım ahaha ayağına ilgisi var mı peki bunu biliyor musun
- +1 yıl
Var 😀
Cevap sahibi+1 yılaaa çok iyi ikiniz de şanslısınız denk gelmişsiniz :D Beğeniyor mu peki ayaklarını, kaç numara giyiyorsun
- +1 yıl
Cocuk gibi gizliden sorgulaman kac puan 😀 sorunun cok disina ciktik. İyi gunler 😅
+1 yılErkekler timsah iştahlı hele günümüzde Deyyuz tipler bile çıktı eşini paylaşan vs o yüzden Her seviyorum diyen erkeğe aldanmamak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mutlu etmek ve sonrasında bende mutluluğu yakalamak ama ilk önce kadınlar zevki sonuna kadar yaşasın görüşündeyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının erkeğin hakimiyetini sevmesini ister. Arzulanmak ister. Kudurtulmak ister. Doggy de çaresizce kafanı çevirip ona bakmanı ister. Seni yalarken kafasının bastırılmasını ister daha da
00 Yorumla Her istediğini yapsın ona itaat etsin ister erkekler. Ama sen böyle yapma
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. o an hiçbişi gelmiyo insanın aklına, aşık olduğu ile ilk defa yapınca
03 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
+1 yıl18 yaşındasın 18 bu nasıl bir hız merak zor Ailelerin işi
021 Yorumla- +1 yıl
Ailelerimiz eskiden 18 yasinda cocuk sahibiydi hatirlatirim🙂
Ayrica seneye evlenecegim - +1 yıl
Annene sor bakıyım erkek ne ister diye 18 yaşında bu soruları herkese açık biryerde soruyormuydu? Mesela bu soruyu sorarken hiç rahatsız oldun mu? Kız olarak utanma hissi gelmdimi?
- +1 yıl
Niye kiz olarak diye belirtiyorsun? Bizi yaratan Allah bile erkektir yapar diye ayet getirmemis. Annemin zamaninda KS mi vardi? Biraz dusunerek konus. Ben z kusagiyim ve internet ortamina dogdum. Rahatsiz olsan cinsel soruya gelmezdin.
- +1 yıl
Edep her döneme ait birsey biraz utanma içgüdüsü olsun Annen herkesin oldugu biryerde ulu orta bunu sorarmıydı git onu sor daha karşındaki insanın ne dedigini anlıyacak kapasiten yok neyin peşinde geziyorsun
- +1 yıl
Sen cinsel soruya gelmeye utanmiyorsun da bana gelince mi namus abidesi kesildin? 😅
Ben zaten bakireyim ve kendimi esime sakliyorum. Geceleri +18 videolar izleyip de gunduz dekolte gorunce sirf dokunamiyor diye ortaligi ayaga kaldiran toxic amcalara benziyorsun. Beni oyalama 🙌🏼 - +1 yıl
Bu namus konusu degil yine algı sıfır kızım bundan 18 yaşında bir kızın rahatsız olmadan bukadar rahat davranmasını anlamıyorum çocuksun sen daha 🤦♂️ Yapmayın bu namus bekçiligi falan degil halinize üzülüyorum +18 kısmı evladım ucuz degilim anladınmı ve tesadüf gördüm sorunu bir abin olarak ilerki yaşlarda anlarsın erken anla diye uyarmak istedim hayat senin hayatın
- +1 yıl
Goren de 10 kisiyle bir sey yasayip paylastim sanar..
Hicbirimizi leylekler getirmedi ama algin kapali oldugundan anlamiyorsun🤷🏼♀️
Bu bilgiler bana vahiy yoluyla mi inecek?
Biraz google dan, biraz buradan arastirarak ogrenecegim. Kac tane evlilik yetersiz cinsellikten bitiyor haberin var mi? Sen de elestirecegine arastir ki sonra esin basim agriyor diyerek seni reddetmesin.
Ben zaten kendimi esime sakliyorum. - +1 yıl
Sıg olunca anlamasını bekleyemezsin sensin evladım
- +1 yıl
Tamam abicim, sen arastirmadan balıklama atla ve kadinini soğut. Hadi iyi günler 🙌🏼
- +1 yıl
36 yaşındayım neyi araştırıyım şakamı yapıyosun ne diyosun seninle aramıdaki yaş farkı çarpı 2 hala saçmalıycakmısın 🤦♂️
- +1 yıl
Yas ile alakali olmadigini bosanan orta yaslilardan da anlayabiliriz bence
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünmüyorum akademisyenim kızım. Uzatma sadece biraz edep demek istedim çocuksun sen anladın senin evlilik ve cinsellik ile araştırma yerine bu yaşta egitimin kendini geliştirmen için çaba sarfetmen gerektigi anlatmak istedim maledef iyi günler yorma beni
- +1 yıl
Evlenecek bir kiza bunlari ogrenmemesini oneriyorsun yani? 🙂
Baska sorum yok iyi gunler - +1 yıl
Yok kafa almıyo ebeveyn ne için var Anne mesela?
- +1 yıl
Anneme sormaya cekiniyor olabilir miyim findik beyinli abicim ☺️
Buradakiler beni tanimiyor bile. Tabii ki de daha rahatim. - +1 yıl
Yeni çagın terbiye yoksunu internet üzerinden okuyabilirsin bukadar rahat tavırla kendini ifşa ederek degil. Merak etme bu konu içgüdüsel bir konu senin alt belleginde kodlu insan öyle bir canlı hiçbirsey bilmedigini sanıyorsun ama öyle degil insanı araştırsan gelip burada çocuk yaşta edepsizlik yapmazsın daha fazla kızdırma beni
- +1 yıl
Resitim ve cocuk sayilmam. Mesela senin yaptigin hadsizligi yapmayacak kadar olgunlastim. Google dan zaten arastiriyorum ama baska kaynaklardan da sormak istedim. Her seyi google dan sormak gerekiyorsa burada niye varsin? Ben de bunu merak ettim🙂
Burasi soru sitesi degil mi? - +1 yıl
Anlamadıgını anlatmaktan yoruldum saygısızsın net yeni çagın en büyük sorunu anlattıklarımdan milim anlasan hala savunmaya geçmezdin yazma kızım beynin yok yazma
- +1 yıl
Beynin yok diyen birisinden terbiye dersi alacak degilim amca. Soru sitesinde soru sorulmasindan rahatsizsan burada isin yok hadi bb.
- +1 yıl
Bu kafayla ne olucagın belli
- +1 yıl
At at, iftira da at.. Sonra da sirf benden once dogdun diye saygi bekle 🙂 Sus amcaa🐥
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Poşet kullanmadan ve tam o an geri çekilmeden devam etmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatmin olmak ve rahatlamak ister. Onu en iyi şekilde tatmin etmeni ister. Sexting yapmak gibi düşünebilirsin. Daha önce sexting yaptınız mı mesela
00 YorumlaBelli bir hedef yok farkli ve guzel pozisyonlarda mutluluk 😎
00 Yorumla
+1 yılsaatlerce yalamak yalanmak çok istekli doyumsuz olmasını ister
00 Yorumla
+1 yılErkeğine erkek olduğunu hissettirmesi gerekiyor bir kadının :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzun soluklu bi oralı izlemek istiyorum sensation tarzı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişir bu. Oraldır herhalde. 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğim gibi bi oral seks çekmesini isterim daha yapabilen olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmak isterim dogyy pozisyonu isterim uzun bir ön sevişme
00 YorumlaEn çok oral seks ardından sertçe bir seks isterdim
00 YorumlaIyi bir oral karşılıklı, zevkin doruklarına çıkmak ister.
00 Yorumla
+1 yılgüzel sevişme olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKucakta zıplatmak ister sjsjs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltenini koklamak ve ona dokumakkk :)
00 Yorumla
+1 yılSevdiği kızla yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmek ve karşılıklı oral
00 YorumlaOral
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mıncaraaaa
00 Yorumla
+1 yıloral seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. fantezi ve karşılık vermeni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu dillemek
02 Yorumla- +1 yıl
Yani en cok istedigi sey kadini yalamak mi olur
Cevap sahibi+1 yılBenim bu olur aşıksam yalayarak sularını akıtmak isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılher şey...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk ise herşeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks
00 Yorumla
+1 yılAnal
00 YorumlaAnal
00 YorumlaOff neler neler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz