Cinsel Yaşam Erkekler seks esnasında ne ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 seks yaparken ne yapilmasindan hoşlanirsiniz Erkekler seks esnasında ne ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence erkeklerin çoğuna seks süresi yetmiyor tam çok haz almaya başlıyor boşalıyor bundan dolayı da Daha geç boşalmak 😂 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bu Sen nasıl başka şeyler den hoşlanıyorsan Genelleme yapmak yanlış bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tabii öyle ama sevdiğim nasıl sever bilemem illaki erkeklerin ortak sevdiği bir şey vardır diye düşündüm Yorumla Korayby3434 +1 yıl Orala hayır diyecek erkek yoktur mesela Üste de çıkabilirsin Geçici olarak kontrolü eline alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Peki onu nasil zevkli bir hâle getirebilirim Yorumla Korayby3434 +1 yıl Burdan yazarsam siteyi kapatırlar 😎 Yorumla Soran +1 yıl Himmm Yorumla Korayby3434 +1 yıl Senin tecrübenle de alakalı yani Burdan açıkça yazamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler seks esnasında başka kadınla sevismeni izlemek ister tatlım 🤗🤩😋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl NEEE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen anladın konuyu Yorumla
Melikealkan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Bence yönetici olmak isterler 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Himm anladimm Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Seks yaparken sevişmek hoşuma gider öpüşmek felan 1 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arzulu istekli ve sınırsız olmanızı isterim 1 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Ses çıkart bol bol iltifat et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnleme sesi mi yoksa hem inleme hem iltifat? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnleme 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kadın erkeğin önünde inlemeye başlarsa direkt azmaya başlar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl EVET hemen yatırip ilişkiye davet eder Yorumla Soran +1 yıl Himm anladimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hiç yaptın mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Can yakmayı zevk vermeyi beraber yapmayı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Can yakmak? Peki zevki nasıl verdirebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilen bilir ablaların sana anlatsın Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl My mu yapmasın yeter demesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soyle o olmaz bu olmaz demesin Yorumla Soran +1 yıl Him tabi orası öyle zaten karşılıklı olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama benimle her kadın başa çıkamaz Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Herkes kendinden beklenenin mm 0 2 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Bekleneni* Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalanmak 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zorlamak 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Zorlamak? Yorumla Emre_22- +1 yıl Zorlamayı, sert girmeyi, darlığı seviyorum Yorumla Emre_22- +1 yıl Kasıtlı bir inleme veya övgü zevk vermez Yorumla Soran +1 yıl Himm anladimm Yorumla Emre_22- +1 yıl Sen sever misin Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Emre_22- +1 yıl Zorlanmayı, sert girişleri, birden en derinine inmesini Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Koklaşmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa güzel Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Tabiki de Yorumla
platonik555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Konusmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmak mı Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla
birZamanlaaaR Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Söylesem mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yep Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl Söylemek isterdim gizlisin boş ver Yorumla Soran +1 yıl Himm peki sen bilirsin Yorumla
Kemaldesin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Daha çok haz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Himm ne gibi şeyler yaparak mesela Yorumla Kemaldesin +1 yıl burada yazarsam ban yerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence erkeklerin çoğuna seks süresi yetmiyor tam çok haz almaya başlıyor boşalıyor bundan dolayı da Daha geç boşalmak 😂
Kişiye göre değişir bu Sen nasıl başka şeyler den hoşlanıyorsan Genelleme yapmak yanlış bence
Tabii öyle ama sevdiğim nasıl sever bilemem illaki erkeklerin ortak sevdiği bir şey vardır diye düşündüm
Orala hayır diyecek erkek yoktur mesela Üste de çıkabilirsin Geçici olarak kontrolü eline alabilirsin
Peki onu nasil zevkli bir hâle getirebilirim
Burdan yazarsam siteyi kapatırlar 😎
Himmm
Senin tecrübenle de alakalı yani Burdan açıkça yazamam
Erkekler seks esnasında başka kadınla sevismeni izlemek ister tatlım 🤗🤩😋
NEEE
Sen anladın konuyu
Bence yönetici olmak isterler
Himm anladimm
Seks yaparken sevişmek hoşuma gider öpüşmek felan
Arzulu istekli ve sınırsız olmanızı isterim
bir şey istemez seks yapmak ister
Ses çıkart bol bol iltifat et
İnleme sesi mi yoksa hem inleme hem iltifat?
Seksi hemcinslerini davet etmeni
İnleme
Kadın erkeğin önünde inlemeye başlarsa direkt azmaya başlar mı
EVET hemen yatırip ilişkiye davet eder
Himm anladimm
Sen hiç yaptın mı
Can yakmayı zevk vermeyi beraber yapmayı
Can yakmak? Peki zevki nasıl verdirebilir
Bilen bilir ablaların sana anlatsın
Peki teşekkürler
My mu yapmasın yeter demesin
Anlamadım