Sevgili ve eşiniz için soruyorum
Cinsel yaşamda: erkeklerin sizden beklenti ya da istekleri nelerdir? Bu isteklere cevap veriyor musunuz? ya da bir kısmını duymazdan ya da bilmezden mi geliyorsunuz?
Sevgili ve eşiniz için soruyorum
Cinsel yaşamda: erkeklerin sizden beklenti ya da istekleri nelerdir? Bu isteklere cevap veriyor musunuz? ya da bir kısmını duymazdan ya da bilmezden mi geliyorsunuz?
Sıcak ilgi, özverili sevgi ve karşılıklı zevk almak isteriz. fanteziye açık olup, sınırsızca tatmin isteriz. Hayır demesinler, başları ağrımasın, canları hep istesin, yorgun olmasınlar. Şefkat isteriz, öpüp koklasın, yalayıp emsin isteriz. Tabi yüm bunlar istekli ve karşılıklı olmalı değil mi… Çok mu şey istiyoruz ki… 😃🤗🤪
kendisi kadar isteyen bir kadınla seks yapmak ister, Onunla seksten ne kadar zevk aldığını bilmesini sağlamak hoşuna gider. Ona "İçimde olmanı seviyorum" denmesi onu kudurtur, hazırlıksız yakalanmayı sever ve artık sizi kontrol edemeyecek kadar ateşli olduğunuzu hissettmeyi sever, Ağzına oturun sizi hissederken siz de onu hissedin... Erkekler liderlik etmeyi sevseler de, arada bir hükmedilmeyi severler. yatak odasında kendini ifade edebilen bir kadın çok tahrik edicidir, inlemeleri sever hatta karşı koyamadığınız çığlıkları bekler, Ve "ahlaksız konuşma" yapmaktan utanmayın, erkekler buna bayılır. Erkekler, yatak odasında yeni şeyler denemeye açık kadınları sever ancak siz onu salona, ütü odasına, mutfağa götürün değişik yerlerde olmayı sever sıradanlığın dışına çıkartın nokta atışı yapmış olursunuz, en önemlisi sizi nasıl mutlu edeceğini keşfedememiş ise ona yol gösterici olun buna bayılacaktır,
Kısaca onu fetih edin ama belli etmeyin. İyi eğlenceler
teşekkürler
Büyük bir çoğunluğu her ne kadar güç yetiremese de boşalmadan uzun süre devam etmek ister. Oral seks ve ön sevişmeyi genelde kısa tutarlar ama uzatılmalıdır. bütün pozisyonları severiz ama genel olarak çoğunluk misyoner ya da cowgirl den öteye de gidemez. Yani istekler çok ama imkanlar az.
Ben sevgilimin relax ve her şeye açık olmasını isterim. Şu ana kadar bütün sevgililerime masaj ve özel muameleyi eksik etmedim. Ama onlar sınır koymaya başladıkça soğumaya başladım.
O nedenle kolay kolay kimse ile sevgili olmuyorum.
Cevap
41Cevap
Erkek ya da kadın önce kim ne istiyor onu bilmeli üstüne istekler ne denli ortak ona bakmalı bir tarafın istediği değil karşılıklı istekler önemli ama günümüzde maalesef özellikle erkek istediğini özgürce yapmak isterken kadına aynı hak tanınmıyor gibi !!!
Erkeğine güvenip teslim olduktan sonra en az erkek kadar içine boşalmasını arzuladığını görmek ister. Bir erkeğin cinsel amacının farkında olup ona göre daha söylemeden şekil alan kadın candır
erkeklerin çok beklentisi vardır. kadınlar ise işine gelmediği kısmını "bilmezler" (!)
kadınların ekserisinin sınırı çoktur. olmazları çoktur. renksizdirler.
Ben uzunca bir gece istiyorum, 3-1, 4-1, 5-1 gibi ve bu da benim geç gelmem ile alakalı ama o beni erken getirip 2-1 gibi bitirmek için çabalıyor. Zaten gün içinden çocuklardan dolayı birbirimize çok vakit ayıramıyoruz. Bari orada uzun uzun vakit geçirelim istiyorum ama yaklaşık iki yıldır olsun bitsin gibi hissettirmesi beni üzüyor. Acaba yaş olarak zirveyi tamamladı mı diyorum 🤔
Beni tenimle ruhumla arzulamasını isterim. Gözlerinde bunu görürsem, kendimden önce onu mutlu etmenin gayretine düşerim
Ben daha sık ve oral seks isterim ama bizim kadınlarımız çok fazla yanaşmıyor
Kadının ona bir bebek gibi şevkat ve ilgi göstermesini dizine yatırıp saçlarını okşamasini...
İstediklerimi alamıyorum ama onun isteklerinin hepsini yerine getiriyordum yinede yararlanamadım
Kişiye göre değişir her erkeğin farklı fantazisi vardır
ben partnerlerime hep gerekeni yapan biriyim
Her anlamda ilgi ve mutlu etmek karşılık vermeye çalışıyorum
Hem karşı tarafın isteklerine cevap veririm hem de benim isteklerime cevap almak isterim
Kadının dominant olmasını isterim, güç onun elinde olmalı. Hatta işkence yapmalı
Erkek ya da kadın artık kimse eşine bir şey vermeyi bırakın düşünmüyor bile
Partnere göre değişir. Bazı partnere hükmetmek istersin, bazısına köle olmak. Bazısıyla yatakta fifty fifty olayım dersin bazısında ipleri hiç eline vermezsin. Değişir anlayacağın.
Erkekler şefkat çok sever onu istiyor olabilirler
Bak bu doğru dizinde uzanıp saçımla oynanmasından sakalımla oynanmasından çok hoşlanıyorum seviyorum
Bu kız tecrübeli
Uyumlu, yeniliklere açık, istekli hatun ister.
1 saat dayanmanizi istiyozz. yastik gibi olmamanizi istiyoz.55 kilo olmanizi istiyoz kucağa gelecek sekilde olmanizi esnek olmanizi dahada yaziimi?
Sekse doymayan partner öyle yapma böyle yapma demeyecek partner ister
benim sevgilim doggy istiyor sadece :D
Cinsellik de herkesin bir kırmızı çizgisi vardır önemli olan karşındakini mutlu etmek , karşımdakini mutlu edersen o da seni mutlu eder.
Ne istediğinin bir önemi var mı ki
Beraber zevk alarak , inleyerek boşalması
hiiçbir şey istemem
Hareketli cıvıl cıvıl doyumsuz bir kadın
İsteklerini % 100 oranda karşılamak isterim
hareketli kadın isterim yatakda 👅
Değişik fanteziler ve bol inleme
Haz almak tutkü ve zevk
Footjop heyecanlandırır 😀
Dogyyy ve oral yapmak
Herkes destan yazmis :)
3. Postaya hayır demeyen kadın