Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. lavman boş aciz çabadır lavman ürünü firmaları zengin etmektir. çalışan bir sisteme lavman anlamsızdır. ilişki boyunca kaka bağırsakta ilerlemeye devam eder
ayrıca lavman dediğiniz su yahu. deterjan kimyasal temizleyici içermiyor.
bağırsak doku olarak halı gibi lifli bir organ. kimyasalla çitilemeden asla temizlenemez.
siz lavman ile kabasını alıyorsunuz ama içerisi boook dolu.
kendi kendinizi apppptaaallca kandırmayın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lavmandan korkuyorum diyorsun kocaman penisi nasıl alacaksın, lavman yapmazsan bagirsak bosalmadigi için temizlenmedigi için aglarsin dayanamazsin, lavmanın ucunu sok hafifçe ve icine yavas yavas sık iki elinle bastirarak, iliskiden 3 saat once yap birde lavman yaparken anne karnindaki bebek gibi cenin pozisyonunda yap, lavman yaptıktan sonra bir şey yeme iliskiye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavman yapacak isen takmasın :)
Lavman yapmayacak isen taksın :)
Ama ben prezervatife karşıyım vazelin şart :)
İlk deneyimim prezervatif ile olmuştu yarisini içine aldıktan sonra geri çekilince prezervatif yarısı dışarıda yarısı içeride kalmıştı çünkü çok kaygandı daha da hiç takmadım :) lavman yap bı güzel yağla penisi tamamdır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenedik diyebilirim sadece yarısı girdi yani
616 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif var mıydı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılTakmak istemiyor bi sakıncası olur mu
Cevap sahibi+1 yılZevkli değil ama bıraktık erkek içinde zor kolay girip cikilmiyor
Soran+1 yılYapıcam illa diyo ama prezervatif istemiyor bi zararı olur mu
Cevap sahibi+1 yılYani senin açından sorun olmaz onun açısından da olmaz ama yinede takarsanız daha iyi ama iyice temizleyin bari hatta lavman yap
Soran+1 yılOndan da ben korkuyorum ya, dışkı falan gelse penisine hasta olur mu
Cevap sahibi+1 yılHasta olmaz bence yinede enfeskiyon riski var ama utanirsin falan
Cevap sahibi+1 yılAman yapma ya vajinal iyidir anal napcan
Soran+1 yılBen kendimden geçtim artık ya ben sadece tuvaletimi yapar giderim yanında dışkıyla temas ederse falan penisi, hasta falan olur mu? İşese boşaldıktan hemen sonrs
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bence ayrıca boş ver olsa bile kendisi takmıyor sonuçta ha yoksa zorlan olan tehdit edilme vs durumu mu var
Soran+1 yılYa hayır kendi isteğimle yapıcam da lavman falan istemiyorum sadece tuvaletimi yapabilirm o da ilk 4 5 prezervatifle giriyim sonra çıkartıp normal giricem diyor, boşaldıktan sonra işese falan mikrop kapmaz demi
Cevap sahibi+1 yılÖylede olur mantıklı bi sorun olmaz ama acı çekersin bak vajinal yap veya bir kere daha deneme analintek seferlik bir kaç dakika yasa çok genislemesin zararli
Soran+1 yılYa hasta olmasın yeter bana
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ya amma abarttın o seni bu kadar düşünüyormu acaba düşünse niye yapıyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçti
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ama bari yap ka. kani. Bunun dışında ama mutlaka prezervatif kullan.
Yok istemem dersen o zaman kesin lavman yap ve öyle yap prezervatifsiz410 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ondan ya yapamam bennonu en fazla tuvalete giderim o da ne kadar etki eder bilemiyorum. Prezervatifi ilk 3 4 girişte kullanıp sonra çıkartıp normak yaparım diyor, hasta falan olur mu boşaldıktan sonra işese falan
Cevap sahibi+1 yılTabii olur. Hastalık falan kapar
- +1 yıl
? Ablsa
Soran+1 yılBoşaldıktan sonra işese falan çıkmaz mı o mikroplar falan
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Abla bende soru sorucammmm
Soran+1 yılİnsanlar yaptık bişey olmadı demiş ben bu arada ilk defa olacak ne hastalık olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılValla sonuçta vajina değil orası g. ot deliği. Hem de hijyenik değil.
Vajinadan bile mikrop kapanlar oluyor- +1 yıl
Ablaaa benide takkkkkk benide duyy
- +1 yıl
Ablaaaa
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Lağman yapmakla kötü koku ve riskleri kaldırmış olursun.. Kremlemek ise Bi zaman sonra ihtiyaç olmuyor.. Anal ilişkide hamilelik riski olmadığı için prezervatif şart değil..
00 YorumlaEvet bazen spontane gerçekleştiği için oluyor. Tecrübeliysen çok sorun olmaz.
30 YorumlaVar. 1 gün boyunca çok katı beslenmeyin. İlişkiye girmeden tuvaletinizi yapın. Duş alın temizlenin. Hiçbir şey olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Lavmwm ile temiz zevkli ilişki yaşatır. Zarar vememezi için kılıf iyi olur yoksada kilifsızda olur
00 Yorumla
+1 yılBogların havada uçuşmasını, penisin üstünde en son yediğin dönerin maydonozlarını görmek istemiyorsan, lavman yap :D
00 YorumlaBi iki kere yaptım sıkıntı olmadı ama sonra hep kondom kullandım , çünkü önden yapıp sonra arkada bitirmek istedim
00 Yorumla
+1 yılDaha hiçbir türlüsünü yapamadım ki :)
Bu gidişle boka saplansam bile fark etmez deyip tuttuğuma yapıştıracağım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet ben prezervatif hiç kullanmiyorum çok zorunda kalmayinca
00 Yorumla pislik olur evladım yapan için tehlikeli. senin iiçinden pek hoş olmaz etrafı batırırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede onda da bir sorun olmamıştı ama canı çok yanmıştı. (Temizlie çok dikkat ediyorduk.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDomates kabuğu çıkabilir aman dikkat tam da mevsimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes temizliyor mu saniyosun? Bende bikac kez pasif oldum hic lavman yapmadim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatif kullanmadan yapıyorum gayet de zevkli. partnerime bebek yağı aldım ama onsuz olmaz zaten.
00 Yorumla
+1 yılçook yaptım. hiç sorun yaşamadım
10 Yorumla
+1 yılLavman şart kötü koku ve mikrop önlemek için
00 Yorumla
+1 yılKesin yapacak mısın anal?
01 Yorumla- +1 yıl
İstersen yaz yardımcı olayım
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılvardır sanırım ama risk var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir kız denk gelmedi be 😀
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen 1 kız ile 1 yıl düzenli kondomsuz yaptım. Başka soru?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhak yolu varken tövbe tövbe...
00 YorumlaLavman artı pre kullanın
00 Yorumla
+1 yılBen pek önermiyorum iyice temizlemen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoktur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Benn
00 YorumlaIğrenç ya bok gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılTuvaletimi falan yaosam? Orezervatif de takmak istemiyor bi sıkıntı olur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz, olursa çok kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKokuyo leke oluo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok yapmam
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
00 YorumlaEvet