Anal isteyen erkek geydir anlayın şunu anal isteyenden uzak durun hatta sizi gider travesti ile falan aldatır bunu yaşayan var sosjskks
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu illa olmak zorunda diyen birimi var Hatta zevkleri saatlere yayarak yaşamak için seks olmasına da gerek yok sevişmek zevkleri saatlere yayarak yaşamak için en mükemmelidir sevişmek oral yapmak saatlerce temas halinde olmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sevgilimin tsaklarinin bitimini yalarim resmen çıldırır deliye döner hafif poposunada bakarım. Sonra hem önden hem arkadan verir erkegimi rahatlatirim
Kadına yapılanı biraz sıkıntı bence. Hijyen falan baya lazım. Erkeklerde de öyle ama onlarınki ekstra hijen istemez. Kadinlarda hijyen ve koku problemi olabiliyor. Yani erkek olsam aynı fikirde olurdum büyük ihtimalle
Kadına yapılanı biraz sıkıntı bence. Hijyen falan baya lazım. Erkeklerde de öyle ama onlarınki ekstra hijen istemez. Kadinlarda hijyen ve koku problemi olabiliyor. Yani erkek olsam aynı fikirde olurdum büyük ihtimalle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olmasa da olur elbette ama erkeğim istiyorsa ikiletmem yaparım.
@handehatunnn ak deliği dururken.. ok deliğiyle uğraşamam ama kadın isterse arkadan zevk aliyorsa onun mutlu olmasi için yaparim
Anal isteyen erkek geydir anlayın şunu anal isteyenden uzak durun hatta sizi gider travesti ile falan aldatır bunu yaşayan var sosjskks
Bu illa olmak zorunda diyen birimi var
Hatta zevkleri saatlere yayarak yaşamak için seks olmasına da gerek yok sevişmek zevkleri saatlere yayarak yaşamak için en mükemmelidir sevişmek oral yapmak saatlerce temas halinde olmak
Sevgilimin tsaklarinin bitimini yalarim resmen çıldırır deliye döner hafif poposunada bakarım. Sonra hem önden hem arkadan verir erkegimi rahatlatirim
Sen bu işi biliyorsun uzman olmuş dhjdjd
Guzel cevap. Sevdigi insani gerçekten de bedensel olarak rahatlatmak ister insan
Harika cvp bencede
Sana benimkini göstersem analdan kaçmak için yol ararsın 😅
Kadınla erkek arasında olmasada olur ama ben gay im olmazsa olmaz mecburum
Olabilir tabikide kadın istersede yapilabilir
Bu kişiden kişiye göre değişir ama ben anal birliktelik konusunda ayrı bir hassasım
Anal ve oral yapan tipleri domuzdan daha pis görüyorum
Bunlar olmadan nasıl sek yapican
Oral özellikle neyini yapıyorlar ağzınla en pis bölgeye temas ediyorsunuz sonra yemek falan yiyorlar şaka gibi
Gerçekten seversen yaparsın merak etme. Ayrıca hijyeni sağlarsan problem yok. Erkeklerin ki kadinlarinki kadar pis veya çok hijyen istemez
Sevecegimi düşünmüyorum iğrenç bir durum
Oda senin tercihin ama dürüst olmak gerekirse bence erkeğe yapilir da kadına yapılmaz
Olur bence niye illaki olsun hatta İslama göre haram zaten
Ee olur yani herkes anal yapıyor sanki
bence olur ön tercihim
Olmasada olur
Olur şart değil ama ben yalarım
Anal nedir ya böyle kriterler mi koyuyorlar bir de
Olmasa da olur ama olursa da güzel olur.
senden hep anal mı istiyorlar
Yok sorudm sadece
sence anal isteyen bunları göze almamış mıdır
Ne bilm bazı erkekler anal sevmeyince hemen gay muamelesi görüyorlar ya ondan dedim
açıkcası hiç
illa anal olsun diye diretmedim ama illa saks olsun derim mesela
O degilde benim demek istediğim oral. Mal gibi anal yazmism... Bu kelimeler niye bu kadar benzer dddddd
Sen bana bir takip ya da mesaj atsana
Yok sagol sek arayışında degilim çok sukur
ne alakası var muhabbet için söylemiştim neyse
Burdaki erkeklerin niyeti bu genelde ondan dedm
Ama ben sana genel olarak yazmamıştım neyse sorun değil başka bir soru değil illaki karşılaşırız :)
Size kalmış...
Olur bence şart değil yani
Olsa iyi olur ama kadınında istemesi lazım
Anala karşıyım
Olur sizce
Olsa iyi olur
Anal ben sevmem zaten
evet olmasa da olur
Olmasa da olur
Neden olmasın
Anal mı vardı
Seninki istiyormu
Anal çok sevmiyorum
Snsl iğrenç
Olur kabul yani
Anal zaten günah