Cinsel Yaşam Anal ilişki yapılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 eşiniz an.. ilişki istese yapar mısınız. Güncellemeler1 yıl Kızlar sadece Anal ilişki yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır b*k yolu tercih etmem. 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence yapılmamalı , bunu isteyen sen misin erkek mi? Bu arada cevabı sadece kızlardan istediğinde. Sadece kızlar seçimini yaparsan daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Anal, oral vs... taraflardan ikiside istiyorsa yapılmalı.. yoksa biri zevkten uçarken diğeri cinselliktende soğuyabilir partnerindende soğuyabilir.. 0 0 Yorumla
Bloodrage Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yaparım büyük bir zevklere koca popolu karım zaten deliğide çok güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl YapilmamaliTamam sınır sevmem ama analda kotu ya 😊 sen severmisin Ve heyecan ve farklilik seviyomusun🌟😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 10 yıllık evliyiz ilk defa geçenlerde denedik eşimin isteğiyle 1 1 Yorumla DiplomalıHavuç 1 yıl O mu istedi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sakın yapma. Sana saygisi kalmaz. Ve soylemese de artik igrenir senden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok kötü bir şey bence. İğrenç 4 1 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Bazılarıda bayılıyor ama Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet yapılır ben yaparım 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaparlar, yapmam diyen yalan söyler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu idi bilmeyen tarafından yapılması riskli 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Anala karşıyım 0 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Biri zevk alıp biri acı duyacaksa yapmam 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yok denemedim sen ne cevap verdin 0 0 Yorumla
banyoterligi02 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% 1 yıl Ben isterdim belki zorla yapardım 😂 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlimisn 2 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi kere oldu 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayir yapmam 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pek tercihim değil 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Keske istese. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Gereksiz zevksiz bir şey 0 0 Yorumla
Tam1Erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl O daracık yere girmek çok cezbedici geliyor kulağa 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İstiyor mu 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Sen kabul ettin mi 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İsterim 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Evli misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hayır b*k yolu tercih etmem.
Bence yapılmamalı , bunu isteyen sen misin erkek mi? Bu arada cevabı sadece kızlardan istediğinde. Sadece kızlar seçimini yaparsan daha iyi olur.
Anal, oral vs... taraflardan ikiside istiyorsa yapılmalı.. yoksa biri zevkten uçarken diğeri cinselliktende soğuyabilir partnerindende soğuyabilir..
Yaparım büyük bir zevklere koca popolu karım zaten deliğide çok güzel
Yapilmamali
Tamam sınır sevmem ama analda kotu ya 😊 sen severmisin
Ve heyecan ve farklilik seviyomusun🌟😇
10 yıllık evliyiz ilk defa geçenlerde denedik eşimin isteğiyle
O mu istedi
Sakın yapma. Sana saygisi kalmaz. Ve soylemese de artik igrenir senden
Çok kötü bir şey bence. İğrenç
Bazılarıda bayılıyor ama
Evet yapılır ben yaparım
Yaparlar, yapmam diyen yalan söyler
Gerek yok ön dururken ne gerek var