Bir kız anal seks yaptıysa, test vb seylerle anlaşılabiliyor mu? Anlaşılması çok zor ya da imkansız, biliyorum ama yine de sormak istedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlayamazsın mümkün değil doktorlar falan anlar o da aşırı yapıldıysa bazılarında kabızlıktan dolayı bile yırtılma olabiliyor yani kesin bi tanı koyulamaz neden?
319 Yorumla
Soran+1 yılBak, benden fikir isteyen arkadaşım evde yapilan kutlamada ( arkadaslarla beraber, erkek kız karışık) sarhoş oluyor, biriyle seviştiğini hatırlıyor ama devamini hatırlamıyor. Diğer gün sabahtan itibaren ciddi ağrıları var kalça tarafında. Ön taraftan bir şey yaşamadığına emin. Arkadan bir şey oldu mu diye bilmiyor. O agrilardan sonra şüpheleniyor haklı olarak.
Soran+1 yılYakin tarihte arkadan zorlanma varsa, o zorlanma tespit edilebilir mi? Kız bunu öğrenirse tüm şüpheleri gidecek, benden de fikir istedi. Araştırıyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılağrıyorsa vardır o boşlukta o kafayla kuru kuruya ge rikalı sokmaya çalıştıysa şeyini ağırır tabi batma gibi sıkınca kalcasını o bölgede yanma gibi
Soran+1 yılYani, bu kızın durumu için doktor tarafından o zorlanma farkedilebilir mi diyorsun? Kızın içi içini yiyecek, yakın tarihte o bölgede zorlanma olduğunu öğrenirse tüm soru işaretleri gidecek onda.
Cevap sahibi+1 yıldoktor bunu anlayamaz bence ağrıyorsa yapmıştır biri bu net bu arada
Cevap sahibi+1 yılçünkü ağrır yani ben deneyime göre konuşuyorum
Soran+1 yılDoktor oradaki zorlanmayi görmez mi diyorsun? Yani mesela kız ortopediye gitti diyelim, ağrının sebebini öğrenmek için. 'Arkadan zorlanmaya bağlı olarak agrilarin var' gibi çıkarım yapabilir mi doktor? Çok soruyorum, kusura bakma lütfen.
Cevap sahibi+1 yılya bir defa olmuş anal fisur gibi bir şey yaşamadıysa bu kız çatlak olunca büyük oranda zamanla iyileşiyor küçüksr zaten
Cevap sahibi+1 yılo deliğinde yanma varsa net bi şeyler olmuştur bu kadar basit
Soran+1 yılYa bak, kız da bir şey olduğunu biliyor, emin de buna ama doktor tarafından bir zorlanma tespit edilirse içi rahat olur. Çünkü emin olmadan birinin günahını almak istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılyahu gidip hesap mı soracak biliyorsa rapora ne gerek var tecavüz diye şikayetçi mi olacak
Soran+1 yılYüzleşmek istiyor böyle bir durum kesinleşirse. Birinin günahını almak istemiyor tam emin olmadan.
Cevap sahibi+1 yılyani doktora bu şikayetle gitse doktor diyebilir çatlak vs diye tespit edilebilir gerçekten bir zorlama varsa gitsin yani
Soran+1 yılGidecek zaten. O günden beri acıları halen dinmedi zaten. Yarın gidecek kontrole.
Cevap sahibi+1 yılokey kesinleşir bence senin bu kıza ilgin var baya takmışsın
Soran+1 yılİlgim yok, benden yardim isteyen değer verdigim bir arkadaşım. Çok kötü belirsizlik yaşıyor şu an, kendisi için araştırıp yardımcı olmak istiyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılsonuç ne merak ettim
Soran+1 yılKız bugün genel cerraha gidecekti ama geç uyandı. Yarin gidecek
Cevap sahibi+1 yılgitti mi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılTest gibi şeylerle değilde delik genişler 👍 arada sırada bir yaptıysa ve artık yapmıyorsa zor anlarsın ama bazıları hal hareket ve tavırlarıyla belli ediyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Sen kafayı sıyırmışsın. Bu kadar takıntıyla bir yere varamazsın. Kucakta her haltı yer bir girmediği kalır bilemezsin.
313 Yorumla
Soran+1 yılDediklerin doğru ama kız arkadaşım vb değil. Kafayi siyirmami gerektiren durum yok. Sadece bunu bilmem gerekiyor
Soran+1 yılKendi düştü derdine, içi içini yiyor. Ben de onun için araştırabilecegimi söyledim. O nedenle araştırıyorum. İki koldan bakıyoruz işte
Soran+1 yılBak, başım şişik zaten. Bir imada ya da dalgada bulunacaksan düzgünce yaz, anlamıyorum seni.
Soran+1 yılSamimiyet de yok pek. Nasil anlatsam bilmiyorum ama senin sandığın gibi bir durum yok, inan bana.
- +1 yıl
Neyse knk o kızın sormaya utandığın için sen olduğunu düşünüyorum sorun yok cevaplayayım. Olayın üstünden fazla geçmediyse doktor anlar zorlama var mı yok mu çünkü oranın yapısı vajina gibi değil hemen şekil almaz eski formuna dönmez. Ama 1 haftayı geçtiyse de anlaşılmaz. Kutlamada özellikle de bu kutlama ev gibi bir yerdeyse sarhoş olunmaz, yaramıyorsa içilmez. Ama ders alarak görmüşsün. Dikkat et bundan sonra.
Soran+1 yıl5-6 gün gecti, 6. gun olması lazim bugün. Ama halen acısı varmış kalçada falan. İlk günlerde gidemedi maalesef
Soran+1 yılKız bugün ilk olarak genel cerraha gidecek zaten. Bir şey çıkarsa rapor vb ister mutlaka.
+1 yıldelik büyük olur
deliğe bakınca kaslar içeri değil dışa doğru durur
sokunca canı acımaz
sokunca rahat alır
yani anlaşılır00 YorumlaBrooo Davul sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmamış :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani deneyimle anlaşılabilir ancak Sen sevgilinin yaptığından mı şüpheleniyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil ama başka ciddi bir durum var. O bölge yakın zamanda zorlandiysa eğer, anlaşılabilir mi peki? Atıyorum, biri oradaki bir ağrı vb bir şeyde şikayetçi oldu. Doktor da bakarken orada bir zorlanma olduğunu görüp hastaya söyleyebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılSöyler
Soran+1 yılSorum tuhaf gelebilir ama bunu bilmem gerekiyordu. Teşekkürler 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Bir uyurken falan mı yaptın ona bir şey ne oldu
Soran+1 yılHayır, herhangi biriyle bir şey yapmadim. Detay veremem ama sanıldığı gibi bir durum benim özelimde. Ben de birine yardimci olmaya çalışıyorum, araştırıyorum.
Soran+1 yıl*Bir durum değil benim özelimde
Ben yolda yürürken anlarım belli olur hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet g. deliğine bakınca sende anlarsın.
00 YorumlaKimki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakınca anlarsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. rahat alır içeri.
00 Yorumla
+1 yılanlasilmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası