Cinsel ilişkiye girmek isteyen erkek nasıl durdurulur?

Erkek arkadaşımla 15 gün önce beraber yaşamaya başladık. Onun için farklı bir ülkeye geldim. O da beni karşılamak için havalimanının bulunduğu şehre geldi. Geleceğime inanmıyormuş. Düşük bir ihtimal olarak düşünüyormuş çünkü aylarca ertelendi ama yine de küçük bir ihtimal olarak görmesine rağmen beni karşılamak için gelmiş. İleride evlenmeyi düşünüyoruz. Ev işlerini ve yemekleri çoğu zaman o yapıyor, bana çok az iş veriyor. Bunlar için asla kızmıyor. Sürekli beraber geziyoruz, beni tek başıma bırakıp hiçbir yere gitmiyor. Sadece şu ana kadar toplamda 4 saatliğine işe gitmek için yanımdan ayrıldı. Arkadaşlarıyla da tanıştırdı. Onu bırakıp gitmemden korkuyor bu yüzden pek fazla yanımdan ayrılmıyor. Birkaç kez tartışmamıza rağmen o arayı hep o düzeltti, her gitmek istediğimde engel oldu. Geçen gün tartıştık ve o da sinirlendi. Tüm eşyalarımı topladım, beni havaalanına bırakacaktı. Ama kapıdan çıkmaya birkaç dakika kala dakikalarca ağladı. İlk kez bir erkeği o kadar ağlarken gördüm. Sonra kalmaya karar verdim. Ama geldiğimden beri cinsel isteği asla bitmiyor. Günde bir kez cinsel ilişkiyle (bu bile fazla) asla yetinmiyor. Şu anda günde 3-4 defa cinsel ilişkiye girmek zorunda kalıyorum, o da yetmiyor ve 1-2 defa da mastürbasyon yapıyor. Onu sevmeme ve beğenmeme rağmen artık çok sıkıldım. Bazı sağlık problemleri yaşamaya başladım bu yüzden ve sürekli canım acıyor. Ona hayır dediğim anda çok sinirleniyor, bu nedenle cinsel ilişkiye girmek istediği zaman hayır demek yasak. Uykum olsa ya da yorgun olsam bile, hatta hasta bile olsam cinsel ilişkiye girmek zorunlu bir durum, asla kaçış yok. Ona bu durumu düzgünce anlattım, hem tıbben hem de kendi düşüncelerimle açıkladım ama kabullenmek istemiyor. Ben eşime karşı sorumluluklarımı yerine getirebilecek birisi değilmişim. Oysa bazen istemesem bile o istiyor diye çoğu zaman bir şey diyemiyorum. Çünkü kızıyor. Birkaç kez sabah böyle uyandım. Uyanırken bile o an cinsel ilişkide olduğumu fark ediyorum. Regl olmaktan nefret ederim ama şu anda regl olmayı çok istiyorum fakat bunun bile onu durduracağını sanmıyorum. Üstelik her kadının beğenebileceği bir erkek. Yakışıklı ve karizmatik. Diksiyonu düzgün. Her işi yapabiliyor. Ama bu cinsellik konusunda bu kadar katı olması beni üzüyor. Ne yapmalıyım?

Cinsel ilişkiye girmek isteyen erkek nasıl durdurulur?