- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ilişkiye girdikleri her erkeğin DNA sını taşırlar. Bu DNA sizin beyninize, kalbinizin hücrelerine kadar yerleşir. Ömür boyuda çıkmazlar.
Hatta ileride doğuracağınız çocuklarınızın DNA sına bile ilişkiye girdiğiniz tüm erkeklerin DNA sını aktarırsınız.
Evrimsel sürecimizde kaliteli nesil üretmek için kadın vücudunun oluşturduğu bilimsel bir gerçektir bu.
O nedenle çok erkekle ilişkiye giren kadınların kafası karışlık olur. Erkekler yattıkları kadınların çoğunu unuturken, kadınlar yattıkları her erkeğe ait bir parça taşıdığından bilinçaltlarında hala onlar kalır.
Dolayısıyla çok erkekle ilişkiye girmekten sakının.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kilit 🔓 gibidir erkek ise anahtar 🔑 kadının kilidinin deliği içine giren anahtara göre şekil almaya başlar. Yani cinsellik yaşadığı erkek şekil verir. Hele ki deliği ilk açan erkekler hiç bir zaman unutulmaz. 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor işte bu yüzden.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar duygusallığa bağlıyor genelde ondan unutamıyor. Bir de senin ilkmiş galiba onun da etkisi var. 1 yıl geçmiş başka erkekle yapmaya başla hem değişiklik olur hem fark varsa görürsün. Diğerini unutursun öyle öyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası buna değecek birini bulamadım (yanıma koymaya bile) birde öyle herkesle seks yapayım kafası yok biri olsun öz olsun diyodum
- +1 yıl
Ya çok takılma öyle güvenilir biriyse tipi çok itici değilse genel olarak yapısal uygunluk varsa dünya görüşü falan yani. Yap geç. Yanına koyma zaten arada çay bahçesi kafede buluşun çay, kahve için ama asıl hedef yiyişme olsun uygun zamanda yiyişin. Hele boş ev sorunu yoksa daha iyi. Bu arada cinsellik ihtiyaç icabında bazı akrabslarla da yapılır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkekler unutamiyor. Artik gunumuzde kadinin performansi da onemli olmaya basladi. Fb takildigi ya da eski sevgilisini cinsellik olarak ozleyen ve evli olmasina ragmen ona yazan cok erkek goruyorum. Kadin icin bence boyle degil. Kadin icin unutulmaz olmak icin gercekten yatakta iyi olmasi gerek erkegin. Kadina gercekten orgazm yaşatması gerek. Hatta belki ust uste yasatmasi gerek. Kadinin waov ben bugune kadar seks yapmamisim demesi gerek. Ama cogu erkek bunlari pek beceremedigi icin, kadinin orgazm olup olmadigini bile anlamayan cok erkek oldugu icin kadin icin waovluk bir durum olmuyor. Bununla bir daha seks mi yapılır ya, sadece o zevk aldi ben almadim diye gecer gidersin kadin olarak. Ama erkekte direkt ve garanti bir zevk var. Delige girdigi an zevk aliyor erkekler. Ustune kadinin kattigi ekstra seyler varsa bunlar daha unutulmaz oluyor erkekler icin. Erkek zaten zevk alirken ekstra seyler daha da ucuruyor ve kadin bana ne yasatti oluyor. Bu durumda da kadinin degil erkegin unutamadigi iliski olmasi daha yuksek ihtimal.
32 Yorumla- +1 yıl
Farklı bakış açısı haklısın aslında ama çoğu kadın duygusallıkla beraber yaptığı için genelde de az öz kişiyle yaptığı için bağlanıyor, unutamıyor. Çoğu kadın sevişmem için illa aşık olmam, sevmem, bir şeyler hissetmem gerek der. Bu saplantıda olmayan realist kadınlar çoğaldı son yıllarda hatta fb tabirini çok sevdiler. Bir çok erkekle yapıyorlar genelde. Öyle oluncada performansı iyi olan aklında kalır. Duygusallık başladıysa o da aklında kalır.
- +1 yıl
Erkekler de piyasa olmayan bir kadınla yaptıysa unutmama biraz daha uzun sürebiliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşıksın. Ya da ilk defa onunla yaşadın. Son seçenek diğerlerinden almadığın zevki aldın. Sebepleri bu
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk iki doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha duygusallar. Erkekler unutur ama kadınlar unutmaz. Hele ki sağlam ve güzel seks yaptıysa.
00 Yorumla Vücuduna hükmettiği için unutmak için de başka bir erkekle yatmak ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence kadinda erkekte ilk ilişkiyi unutamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç olmayacak biriyle ilişki yaşadım halen rüyalarıma giriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bir şey kim uyduruyor bunları. şimdiki kadınlar yıl ortalamasında 10 dan fazla erkekle yattığı için görüp tanımayan bile var.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bir yıldır aynı kişiyi unutamadım hayatıma alamadım kimseyide
Cevap sahibi+1 yılilk kişi ise bu bir eşik oluyor. bende ilk yattığım kadını hatırlıyorum ama geri kalan onlarcasını hatırlamıyorum.
Soran+1 yılBelkide ondan sonra kimseyle olmadığım içinde olabilir
Cevap sahibi+1 yılee illaki canım. bir sonraki seferde biraz zorlanırsın. ilk ilişkilerde genelde duygu yoğunluğu yüksek olur. ilk ten ilk heyecan vs vs. her konuda böyledir ki bu
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılsiz kadınlar unutmazsınız erkekler umursamazlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. duygusal bağ ve destansı zevk çok unutulmaz kılabiliyor ama bu kadınlara özel değil sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes aynı değildir. Mesela ben unuttum hepsini. Asıl bazı erkekler unutamıyor. Bırakılan izle ilgili...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ilki olduğu için ve doyumsuza ulastirdigi için şayet tecrübeli ise tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapılırken seni asla bırakmıcam unutmıcam dıyen partnerim 1 yıldır unuttu unutuyor bayanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılbanada kocaman bir şey girse unutamazdım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bağ kurulduğu için
00 Yorumla
+1 yılKadınların duygusal yönü ağır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYoo unutuyoruz sabahına eser kalmıyor jdjdn
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutulmaz kimse yoktur
- +1 yıl
Fb ise rahat unutulur. Performansı iyiyse ikinci için randevu alınır 😆
- +1 yıl
Bana tamda bu lazım..
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBağlanmadan duramıyorsunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkeklerde aynı emın ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sadece kadınlar için geçerli değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal doyuma ulaşamayanlar bağ kurur sadece
00 Yorumla
+1 yılDuygusallık olduğu icin
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bağ kurdukları için
00 Yorumla
+1 yılHormonel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılMuamele güzel olduğu için unutmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuygudan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Mutlu eden unutulmaz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde unutamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılİyi tikladigi icin
00 Yorumla
+1 yılİyi siktgi için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne