Bence kadına bağlı, kadın yatakta erkeğe nasıl davranılacağını, nelerden hoşlandığını, kısaca nasıl tatmin edeceğini biliyorsa, güzel ve ateşli sevişiyorsa, erkek istesede unutamaz. Mutlaka iz bırakır
Bana daha önce kurduğu çok yanlış cümleler vardı son şeyler onun tuzu biberi olmuştu benimle fotoğraf bile çekilmek istemiyodu çirkin olduğumu dahi düşündürdü bana ama değilim. İşte en son sevgili olduğumuzu kimse bilmesin demişti bana bana bağlanmanı istemiyorum diyodu hep sonra o son gece biraz darlatmıştım onu o da sinirlenmişti ben de direkt tamam yazmıyorum artık kendine iyi bak diyip ayrıldım ama o ayrılmak istedi anlıycağın
Anlaşılan bahaneye bakıyormuş. Üzgünüm, ama anlattıklarına bakılırsa, seni sevmiyormuş yüksek ihtimal. Bu durumda çok özlesende bir hamle yapmamanı öneririm. Zira bu şartlarda ona doğru atacağın her adım seni küçük düşürmekten onun gözünde değersizleşmenden başka bişeye yaramayacaktır.
O kimseyle ciddi düşünmez hala evlenmemiş de evlenmezde. Bana kurduğu cümleler çok aşağlkcaydı asla onla aynı ortamı dahi solumam ki yıllar oldu asla adım atmadım o da atmadı unutmuştur bile. Neyse boş ver şerfszn önde gideniydi görsem yüzüne tükürrm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Asla kimse kimseyi unutmaz.. sadece alışır yokluğuna.. insan herşeye alışır zamanla.
Patlamış bir bombayı yanardağa atsanda o artık patlamaz
Hiçbirsey unutulmaz ama bir anlamı kalmaz süre geçtikçe.
Kimse kimseyi unutmaz ama etkisi biter.
Önemli olan da bu kafaca devam edip karşımıza çıkacak kişiye haksızlık etmemek.
Doğru
Bence kadına bağlı, kadın yatakta erkeğe nasıl davranılacağını, nelerden hoşlandığını, kısaca nasıl tatmin edeceğini biliyorsa, güzel ve ateşli sevişiyorsa, erkek istesede unutamaz. Mutlaka iz bırakır
Umarım iz bırakmışımdır çok özledim onu
Neden ayrıldınız ve kim ayrıldı sorsam?
Bana daha önce kurduğu çok yanlış cümleler vardı son şeyler onun tuzu biberi olmuştu benimle fotoğraf bile çekilmek istemiyodu çirkin olduğumu dahi düşündürdü bana ama değilim. İşte en son sevgili olduğumuzu kimse bilmesin demişti bana bana bağlanmanı istemiyorum diyodu hep sonra o son gece biraz darlatmıştım onu o da sinirlenmişti ben de direkt tamam yazmıyorum artık kendine iyi bak diyip ayrıldım ama o ayrılmak istedi anlıycağın
Anlaşılan bahaneye bakıyormuş. Üzgünüm, ama anlattıklarına bakılırsa, seni sevmiyormuş yüksek ihtimal. Bu durumda çok özlesende bir hamle yapmamanı öneririm. Zira bu şartlarda ona doğru atacağın her adım seni küçük düşürmekten onun gözünde değersizleşmenden başka bişeye yaramayacaktır.
O kimseyle ciddi düşünmez hala evlenmemiş de evlenmezde. Bana kurduğu cümleler çok aşağlkcaydı asla onla aynı ortamı dahi solumam ki yıllar oldu asla adım atmadım o da atmadı unutmuştur bile. Neyse boş ver şerfszn önde gideniydi görsem yüzüne tükürrm
Doğru olanı yapmışsın. Hiç üzülmeye özlemeye değmezmiş zaten. O tip erkekler öyle gelmiş öyle giderler.
Evet anlatınca sinirlendim zaten anasıyla koksun evde kimse yüzüne dahi bakmasın onun inşallah ya hiçbirşeyi haketmiyo bunlar
Karma halleder canım hiç merak etme. Allaha havale etmeli onları. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Ettim zaten allah ıslah etsin
Şimdi bu soruyu sorunca aklıma geldi de 2 sene önceki iyiydi be 😂
Nesi iyiydi
erkek unutur da adam unutmaz
Doğru dedin helall
İlişkide iz bırakanları unutmaz sıradan planları unutur
Seviyorsa aşıksa unutmaz
Aşık olduğunu belli etmediyse
Gerçek seven kişi davranışlarıyla belli eder aşık olduğunu 🤭 ben niye bu kadar tüyo veriyorum ki 🤷
Ver lazım olur bir gün
Unutur neden olmasın kadın da hatırlamaz ki mutlaka üstüne koyduğu biri gelmiştirm
Ben unutmadım üstüne de kimseyi hayatıma almadım çünkü son sevdiğim kişiydi o almıştır erkeklerim geneli midesiz hödk
Maalesef geneli öyle 👍
Evet alzemir bile olurlar
Unutur cünkü başkası var sırada
Unutan unutuyor maalesef
Erkekler Barbara ile sevişsin onu bile unutur 😂
Kadın nasıl unutuyorsa erkekde unutur
Yok koleksiyon yapıyor
Evet 👍 sevdiğine bağlı..
ben unutmam hepsi aklımda zaman zaman özlüyorum
Evlenince napıcan
inan bilmiyorum dün gece rüyamda gördüm birini ayrılalı uzun zaman olmuştu ama tenini özlediğimi farketttim
Ben de özledim eski sevgilimi
napsak acaba 😂
mastürbasyon
o çok işe yaramıyor yahu
Napim barışmam asla onla
önümüze bakmamız lazım ama nasıl yapacağız bende bilmiyorumm
Benim yıllar oldu unutamıyorum
iki yıl oldu benimde
Ben aşıktım yoksa unuturdum
aşık olmasak zaten çoktan unutmuş kendi hayatımızı yaşıyor olurduk
Allah belasnı versn o bücürün
😂😂 bizimki de bücürdü tesadüfe de bak
Jgjg
yere yakın olandan kork bundan sonra sjssjjsk
Uzun olan da serefszdi ama sevmiyodum
ortasını bul sende kız 😂
Ortası 185 falan bulamadım daha
senin ortanda uzunmuş 😂
Uzun değil bnce 175 çok kısa ortası 185 işte sen kaçsın
182
İyimiş ortasın
idare etmeye çalışıyoruz:))
sen kaçsın merak ettimm
Ben 163:
eski sevgilimle aynıymışsın :))
Eski sevgilin çıkıyo muşum bir de:D
hiç belli olmaz neden olmasın:D
Adın ne
ilk adım ahmet senin
İkinci adın ne ilkini tanımıyrm
sen söyle önce :))
Baş harfim N
tamam sen değilsin berkay diğer adım :))
Sarışın mısın
hayır kumralımm
İyi sen değilsin
Yaşasaydım bilriim bee 🚬
Asla unutmazlar sadece gibi yapılır
Etkiyle çok alakalı
Gacıya bağlı
Diyene bak
Nolmuş banaa
Tip yok
Komik gacıları severim
Gerçekten yok