Cinsel Yaşam Erkekler seviştiği kadını unuttur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Erkekler seviştiği kadını unuttur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kaççç kişiyle sevişiyordur unutur tabi. Sevse bile hemde. 1 1 Yorumla DRVareksİrfan 4 ay hanfendi ben unutmadım unutturabilirmisiniz? Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Unutur tabii niye unutmasın, sürekli aklında kalacak hali yok yaAma tabii unutamadığın kişiler de olabiliyor, çok hoşuna gitmiştir, çok iyidir falan etkisi kalıcı olabilir 0 0 Yorumla
MaskeliPanter Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Eğer iyi bir sevişme yaptıysa asla hatta arada bir onu arzular bile 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir ve sevişmeye karşıdan aldığı heycana gore 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. unutmaz aklına gelır bı daha sevısır ayrılsa bıle 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Bi sürü kadınla oldum hangi birini aklımda tutuyum 😅😅 0 0 Yorumla
melekina Takip Et Xper 3 Yaş: 26 4 ay İlklerini asla unutmazlar, sadece bunda emin olabiliriz. 4 1 Yorumla Emirkaya26 4 ay @melekina evwt unutulmazzz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Unutur hepsi balık hafızalı 😅 sadece iz bırakan kadınları unutmazlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Tek cinsel aktiviteleri mastürbasyon olan erkeklerin burada yorum yapması komik duruyor. 0 4 Yorumla Emirkaya26 4 ay Başka nasl aktivite olsn Yorumla Arzuahmet 4 ay 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 4 ay @Emirkaya26 boş ver oku geç Yorumla Emirkaya26 4 ay Olur Yorumla
Sevgısenol Takip Et Xper 4 Yaş: 19 4 ay Şevişmede arşa çıkarsa unutmaz tekrar sevişmek ister 3 2 Yorumla ali262626ali 4 ay Aynen oyle. Diger turlu yuzune bile bakmaz 👍 Yorumla mrtbey38 4 ay Yaşınız doğrumu @Sevgısenol Yorumla
ali262626ali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 4 ay Iz birakacak birseyi yoksa unutur gider. Benim ismini bile ogrenmeden beraber oldugum ama aklimda kalan kadinlar var 😊 0 0 Yorumla
Emirkaya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 4 ay Unutmaz ben unutmam çünki her zerresini ezber eder emerm 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Seviştiği kadın sayısına bağlı 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Daha iyisini bulana kadardır 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır tabi ama 50 kişiyle seviştiyse unutur ancak 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. İstekli ve harika bir sevişme ise unutulmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sevişmeye göre değişir 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel bir seks asla unutulmaz 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır ayatıma giren her kadın değerliydi. 0 0 Yorumla
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Evet daha iyi sevisen biri çıkınca unutur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Sevmediyse sadece seks ise unutur 0 2 Yorumla Soran 4 ay Sevgiliydik Cevap sahibi 4 ay Sevmiyor takılmak için seviyormuş gibi yaomış olabilir
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok zevk aldıysa sınırsızsa hayır 0 0 Yorumla
Serkan35353535 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 4 ay Kızın performansına bağlı 0 3 Yorumla Soran 4 ay 8 9 kere filan yaptık demek iyiydimde yaptı Yorumla Serkan35353535 4 ay Seninle sohbet edelim mi Yorumla Soran 4 ay Yok Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 4 ay Evet 1 2 Yorumla Emirkaya26 4 ay @Kızistenebilem hayır unutmam Yorumla kalabalıktayalnız1 4 ay HAYIR UNUTMAZZZZZZ Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Unutmaz 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Siz unutur musunuz 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Unutmuşluğum var 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Eeeevetttt 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Unutmaz zevk aldıysa 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. İyi sevişmiş se asla 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangi kadını 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyşyse hayır 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yookk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Unutulmaz bir gün yaşattıysa zannetmem 0 8 Yorumla Soran 4 ay 8 9 kere yaptık Yorumla Cevap sahibi 4 ay Aynı gün içerisinde mi Yorumla Soran 4 ay Yok farklı günlerde Yorumla Cevap sahibi 4 ay Fiziğn nasıl peki Yorumla Soran 4 ay İyi Yorumla Cevap sahibi 4 ay Unutmaz ozaman ne oldu bıraktı mı seni Yorumla Soran 4 ay Evet bıraktı Yorumla Cevap sahibi 4 ay Geçmş olsun ozaman kullanılmışın 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Kaççç kişiyle sevişiyordur unutur tabi. Sevse bile hemde.
hanfendi ben unutmadım unutturabilirmisiniz?
Unutur tabii niye unutmasın, sürekli aklında kalacak hali yok ya
Ama tabii unutamadığın kişiler de olabiliyor, çok hoşuna gitmiştir, çok iyidir falan etkisi kalıcı olabilir
Eğer iyi bir sevişme yaptıysa asla hatta arada bir onu arzular bile
Erkeğine göre değişir ve sevişmeye karşıdan aldığı heycana gore
unutmaz aklına gelır bı daha sevısır ayrılsa bıle
Bi sürü kadınla oldum hangi birini aklımda tutuyum 😅😅
Bıraktığı etkiye bağlı kadının kokusu hatırlatır
İlklerini asla unutmazlar, sadece bunda emin olabiliriz.
@melekina evwt unutulmazzz
Unutur hepsi balık hafızalı 😅 sadece iz bırakan kadınları unutmazlar
Kadın olarak ben unutuyorum erkek mi hatırlayacak 😅
Tek cinsel aktiviteleri mastürbasyon olan erkeklerin burada yorum yapması komik duruyor.
Başka nasl aktivite olsn
🤣🤣
@Emirkaya26 boş ver oku geç
Olur
Şevişmede arşa çıkarsa unutmaz tekrar sevişmek ister
Aynen oyle. Diger turlu yuzune bile bakmaz 👍
Yaşınız doğrumu @Sevgısenol
Iz birakacak birseyi yoksa unutur gider. Benim ismini bile ogrenmeden beraber oldugum ama aklimda kalan kadinlar var 😊
Unutmaz ben unutmam çünki her zerresini ezber eder emerm
Seviştiği kadın sayısına bağlı
Daha iyisini bulana kadardır
Hayır tabi ama 50 kişiyle seviştiyse unutur ancak
İstekli ve harika bir sevişme ise unutulmaz
Sevişmeye göre değişir
Güzel bir seks asla unutulmaz
hayır ayatıma giren her kadın değerliydi.
Evet daha iyi sevisen biri çıkınca unutur
Sevmediyse sadece seks ise unutur
Sevgiliydik
Sevmiyor takılmak için seviyormuş gibi yaomış olabilir
Bazı extraları unutamadığı doğrudur.
Onları unutturan bi kadın çıkıyor illaki
20 sene geçri halen unutamadım ama çok iyiydi
Çok zevk aldıysa sınırsızsa hayır
Kızın performansına bağlı
8 9 kere filan yaptık demek iyiydimde yaptı
Seninle sohbet edelim mi
Yok