Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence eksik partnerlerin de.. bence klitoristin de baskıya alıştın sert ve hızlı zevk veren baskı gordukce o zevk geliyor ve sürekli olsun diyorsun sürekli olmadığın da sadece zevk ile kalıyor o zevk bir süre daha devam ederse aynı tempoda orgazmın dibini yaşarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sende sorun yok arkadaşım.
boşalamayan kadın yoktur.
boşaltamayan bilgisiz cahil bencil öküz erkek vardır
burada bir bayanla tanışmıştım. senin gibi bir çok sevgilisi olmuş. beceriksizliklerinin faturasını kıza kesmişler. sende sorun var demiş kızın özgüvenini sıfırlamışlar.
ama şu an iyi durumu. her şey çözüldü.
sende sorun yok. senin vücudunu keşfedecek akıl olmayan bencillerle cahillerle olmuşsun. sana hitap edememişler. vücut ve ruh yapın arasında bağ kuramamışlar.
filmleri gerçek sanp ne görüyorlarsa sana uygulamışlar.
sana önerim aklını kullanan kadını hem anatomik hem ruhen bilen bilgili paylaşımcı bencil olmayan kadına öncelik veren kadını şımartan birini bul14 Yorumla
Soran+1 yılnorma hayatta bencil cahil kişilerde değillerdi yatakta bencilleşenler oldu orası doğru ama beni gerçekten orgazm etmrk isteyen ve uğraşan da oldu sorun şu ki olup olmadığımı da bilmiyorum tek bildiğim sürekli daha fazlasını istiyorum
- +1 yıl
arkadaşım insanın sosyal kimliği ile cinsel ortam kimliği aynı olmaz. sosyal kimlikte tüm kusurlar gizlenir rol yapılır. ama cinsel ortamda fren tutmaz. tüm karakterini ortaya döker.
uğraşma zaman harcaması olabilir. ama cahil ise bir kadının anatomisini ruh yapısını bilmiyorsa boşa uğraşır
bakın sevişmek özellikle oral bir sanattır. bilgili insan yani kadını her türlü yapısını bilen nereden başlayıp nereye ilerleyeceğini bilir.
kadının mimiklerini vücut tepkilerini takip eder. onlara göre de kadının ruh halini çözer beklentilerini algılar. dilini ona göre yönlendirir.
dilin ucu nerede nasıl hangi durumda, dilin ortası nerede nasıl hangi durumda kullanılır, vakkum ne anda yapılr, kısa an beklemek beklentiye sokmak ne aman olur... bunları bilmesi gerek.
her dil sürtmek yalamak oral değildir.
fırça ustasının elinde olursa şaheser yaratır
acemi elinde olursa rezalet yaratır
Soran+1 yılpeki oral vajinaya delik olan kısma yapılır mı ben bundan hiç zevk almıyorum sadece klitorisimin emilmesi ve dil darbeleri hoşuma gidiyor ama işte sadece “hoşuma gidiyor” zevk almam için dil yeterli olmuyor sert şeyler istiyorum o da eliyle yapıyor en son
- +1 yıl
vulvanın her noktasına yapılır. sadece kadının o anki ruh haline göre ayarlanır. vakti zamanı durumu var
zamansız delik yelenmez. vakti gelince yalanırsa zevk verir. sadece klitois yalanmaz. dış dudaklar iç dudaklar kasıklar bacak yanları. zmansız yapılan eylem insanda soğuma oluşturur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Vücudunun zevk aldığın yerlerini kesfettigine emin misin yani çünkü bu gerçekten çok önemli bir konu o konuda partnerini yonlendirmezsen orgazma ulaşamazsın ☺
01 Yorumla
+1 yılBu kadar kolay ki ya bakireliğin hiç mi önemi yok artık
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire biriyle evlendiğinde onun geçmişini (anal, oral yapıp yapmadığını) asla bilemeyeceksin o ne dediyse o kadarını bileceksin o yüzden geçmişe bakmanın bir anlamı yok
- +1 yıl
Sence o evlilikten hayır gelir mi bir ömür kadın bu yalanla rahat yaşar mı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin bosalabilöen için birisi olması asla ulasamadıgın askından öldüğün birisi herseyinden etkilenmen lazım öyle birisinoldugu zaman hayatında erkek bosalana kadar sen ikiyi üçü bilene bosalmısnolırsun
00 YorumlaSende bir sorun yok, beraber olduğun kişilerde sorun var.
02 Yorumla
Soran+1 yılhepsi mi ya
Sanki kıyafet deniyon gibi yazmışsın en iyilerle en kötülerle falan
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım tek bir kişiyle olmak için orgazm mı olmayayım
Belki hayalindeki seks i yasayamiyorsun o erotizm i bulamiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok yediğini yemişsin Daha ne yapacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ne sıklıkta ilişki ve mastürbasyon yapiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. o kadar kişiyle oldun ama hepsi doğru kişiler değildi belkide ama sende de bir sorun olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumunun uyuşmaması ve doğru noktaların tespit edilememesi diyorum ben buna. Hayır, sende sorun yok. Zevk alıyorsun değil mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum ama doyuma ulaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSorun olsaydı eğer zevk alamazdın. Peki doyuma ulaştığını hissettiğin anlar oldu mu hiç?
Soran+1 yılyok en çok video izleyerek mastürbasyon yaparken ulaşır gibi oluyorum belki de ulaşıyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeks yaparken değil de video izlerken mi? Peki yaşın kaç?
Soran+1 yılevet seks zaten tek başına bir işe yaramıyor klitorisle ilgilenilmediği sürece
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılSorun orada olabilir mi peki? İlgilenmedikleri için
Cevap sahibi+1 yılUzaklara gitme, ben senin hesabını dürerim
+1 yılRahatlayamadığını hissetmen sanırım olmadığını düşündürür. Zihnen mi rahat hissetmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm aşısı diye bi sey duymustum. Arastir istersen
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadinlar icin senlik bi sey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokta zorlama betan döktür kapatıver herseyi denemişsin hayat sexsizde geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiyor
Cevap sahibi+1 yılAranmaya devam et o halde
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygu yoğunluğu olan birisin galiba, orgazm olman için önceden duygusal olarak doyman lazım, seksle daha sonra doyarsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucudun yeteri spermi üretemez ise boşalma durumu gerçekleşmez. Sevişme noktalarını çeşitlendirip en çok uyarıldığın alanları bulman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılılıskı esnasında aklın sureklı baska yerde mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaz almıyorsun belki sekse gazur değilsin ya da tahrik olmuyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, seks önce beyinde başlar, birini arzularsın fanteziler kurarsın sonra beraber olursun sen bence direk hadi benş becer diyorsun ve haz alamıyorsun
Tek erkek seni orgazm etmeye yetmiyordur belki iki erkekle dene
00 Yorumla
+1 yılBence olayın psikolojik bi doktordan destek alabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılne dicem doktora orgazm olamıyorum mu dicem 😂
+1 yılYatmadığım kalmadı ne ADDSSADFG gel bi de benle yat
04 Yorumla
Soran+1 yıledeceğini bilsem yarın evindeyim
- +1 yıl
Gel tamam edecem. Takip at
Soran+1 yılhe edecen
- +1 yıl
Sen böyle inanmadan yapıyorsun herkesle galiba böyle tabi olamazsın
Laçkalaşmış olabilir
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet doktora gorunmesi lazim
010 Yorumla
Soran+1 yılya doktora orgazm olamıyorum mu dicem
- +1 yıl
evet niye diyemiyeceksin ki utanacak ne var
Soran+1 yılutanma değil de doktor ne yapabilir ki
Soran+1 yılne doktoruna gidicem
- +1 yıl
herşeye ilaç var onada ilac yazacak
Soran+1 yılne doktoru kadın doğum falan mı
- +1 yıl
evet kadın hastaliklarina gitmen lazım
- +1 yıl
hangi ildesin
Soran+1 yılkayseri
- +1 yıl
anladım Ankara'da olsaydın hastane onerebilirdim kayseriyi bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Partner seçimi yanlış başka bir açıklaması yok
05 Yorumla
Soran+1 yılya en iyileriyle de en kötüleriyle de yattım bu kadar kişi içinden bir tane orgazm eden çıkmaz mı çıkmalı
Soran+1 yılklitoris hizzişleşir mi
Soran+1 yılhissizleşir mi
Doktora git ya da psikoloğa.
00 Yorumla
+1 yılKendini işine odaklan
00 YorumlaPartnerini beğenip hayal etmiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazıları vajinal boşalamaz
00 Yorumla Kafada problem var senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendini çok mu kasıyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok deneyimin var ben ne desem boş
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen evet psikolojiktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuncellemedeki problem olabilir kardeş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDm ye gelirmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılacaba neden gel detaylı konuşalım
00 Yorumla
+1 yılBazen bende
11 Yorumla- +1 yıl
Bazen ne sende sendemi doyumsuzsun
Doktora git
00 Yorumla
+1 yılNerdesin ki öyle şey olur mu
00 Yorumla
+1 yıl😁😁😁
01 Yorumla- +1 yıl
Seni kesfedebilecek tecrübeye sahibim ciddi anlamda
Yaln wk
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEdemiyorlardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki mastta doyum yaşıyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yıldoyuma 10da ulaşıyorsam sekste 7 mastta 9 da kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılBence senin ihtiyacın hayal gücünü okşayacak bir erkek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSexting yaptın mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartner tecrübesiz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunun kafadan kontrol edemiyorsunuz