Merhaba arkadaşlar ben belki 5-6 kişiyle birlikte oldum ama hiç birinde orgazm yaşayamadım özellikle son birlikte olduğum kişi olgun tecrübeliydi çok güzeldi ama onda bile olamadım neden olamıyorum sorun bende mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen klitorisi okşayarak bosalmaya alıştığın için klitorisinide yeterli öpüp okşayıp vskumlamadikları için bosalamiyorsun, önce senidudaklardan öpeceğim yanakları gidiginı gerdanini defalarca öpüp okşarken eller göğüste kalçada kutuna mesajlara devam ederken göğüslerine inip uçlarını yuvarlak köyü renkli bölgenin dil ucuyla dillerken, iki elimle göğüsleri yan yana getirip uçlarını sırayla öpüp vakumlarken bu bölgenin en az 15 dakika emip öleceğiz bu arada kutu dudaklarını aralayıp orta parmak iki dudak arSinasagdaki parmak ve soldaki parmaklar klitorise masaj yaparken sulandigini görünce oraya inip kutunu yarım saat yalayıp dinleyip bu güne kadar mastürbasyon. dan almadığın zevkleri aldırırım en az 2 kere titreyerek boşalmak sağlanırken 69 pozisyonunda senin oyuncağını eline verip seninde ermeni sevmeni sağlar orsl gitgellerle seni bir kerede boşaltıp akan sularını başına sürerek giriş yaparsak sen oh dünya varmış sıcacık aleti içime yararak girsin aşkım derken devamını istiyorsan özelden ararsın selamlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhtemelen aşırı derece de mastürbasyon yaptın ve yapıyorsun bu yüzden de artık penisten zevk alsan da el ile uyarım seni daha net tatmin ediyor. İlişki sırasında seni el ile tatmin etmeye de çalışıp hem bedenlerini hem de ellerini kullanmaları gerekiyor. Bu sayede ilişkide de orgazm yaşarsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda orgazm sorunu genellikle cinsel birleşme hatalarından ya da partnerin cinsel sorunlarından kaynaklanır ancak farklı kişilerle ilişkinizde bu durum devam ettiyse ya bütün partnerlerinizle ilişkinizde sorun vardı ya da psikolojik nedenlere dayanıyor orgazm olamama sorununuz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mutlaka eksik bisey var mesala kısa sürüyor olabilir ya da sert seviyorsan cok yavaştır ya da masturbasyondan kalma klitoristinde baskı seversin ama o baskı yoktur yeteri kadar seni uyarmıyodur bir sürü neden olabilir derinlemesine konuşmak gerek bunları
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken inanılmaz keyif alıyorum titriyprum resmen ama sekste zevkli geçse de orgazm olamıyorum
- +1 yıl
masturbasyonu sürtünerek mi yaparsın?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bundan dolayı seks yaparken o baskıyı almıyorsun vajinan da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
+1 yılEvt sorun sende yüksek ihtimalle.
Orgazm olmama durumunu kafanda kurdukça zorlaşır. Yani püf nokta kendini rhat bırakman ve orgazm olmalıyım diye kasmaman20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOdaklanma cekinme ve şüphelerin var
Senin korkularının şüphelerinin giderilmesi gerek İlişkiye hemen girmeyin
Yeterli seviyede ön sevişme sarılma uyarılma yollarını deneyin ve mutlaka oral seks denenmeli00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Masta cok alıştığın için olabilir. Çok sık yapıyorsan eğer. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçişin Çok zor olur. Bunu Çok tecrübeli işi bilen kişi ancak seni orgazma ulaştırır. Teknikleri var.
00 Yorumla
+1 yılKendini tam olarak rahatlatamıyorsun demektir karşı taraf sana o güveni rahatlığı verememiş olabilir başı şeyler yaşa bakmaz kendisini senin yerine koyması lazım
00 Yorumla
+1 yılÇok mastürbasyon yaptıysan eğer ona alismissindir 20 25 kişi daha dene orgazm olursun ya da ufkunu genişlet grup filan dene
02 Yorumla
Soran+1 yılGrup denesem olur muyum yani
- +1 yıl
Denemeden bilinmez yap sonra burada görüşünü paylaş
Sevmediğin biriyle olmaya devam ettikçe orgazm olamayacaksın. Ayrıca her önüne gelenle sevişirsen ne olacağını bekliyordun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılSen sirf seks yapmak icin seks yapiyorsun. Yani arzuladigin icin ya da canin istedigi icin degil. Zevk alamama sebebin bundandir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini iyi tanıdığını düşünüyor musun?
Öncelikle sorunun derinine inmek lazim. Orgazm olmak için bir erkekten anormal şeyler beklemeye gerek yok. Senin olmama nedenin acaba bir erkek mi yoksa zihnin mi?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBence seni hazır olmanı beklemiyorlar. İlk önce bencillik yapıyorlar kendilerini düşünüyorlar derim. Her tecrübeli has tecrübeli değildir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Keşfetmek gerekir önceden. Ya da mastürbasyon yaparken kurduğun fantezilerin devrede olmasi gerekiyor.
00 YorumlaKendinizi psikolojik olarak hazırlamadan ilişki yaşıyor olabilir misiniz?
00 YorumlaNe diyorduk ha trol keşke olsan yanımda ben bak nasıl ah nasil
00 Yorumla
+1 yılPeki o an rahstsuz olup aklında olan nisey vs mi var odak sorunu çekinme vs
00 Yorumla
+1 yılNeden sorun sende olacakki yeterince yaoamiyolarmi anlamadimm
00 Yorumla
+1 yılUzun yillar klitoral mastürbasyon yaptıysan ondandır.
00 Yorumlaİlişkiye girmeden önce bir bardak bira içip rahatlarsın olursun
00 YorumlaBelkide sendedir, once sevismeyi ogrenmen gerekebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimal partnerlerinde sorun vardı. Seni yeterince uyaramamışlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamemen beyinde bitiyor, o kısmı araştırmalı ya da uzmanlarına danışmalısın
00 Yorumla
+1 yılkr itoris yerini bulamıyondur birde beyinde bitiyor yönetmen lazm
02 Yorumla- +1 yıl
sana özel ders alman lazım
- +1 yıl
tavsiyelerim var.
+1 yılAdamlara gitmek yerine doktora gitseydin
412 Yorumla- +1 yıl
çok güldüm ya bu cevap... ya doktorda orgazm edemezse:))
- +1 yıl
@Taylan6969 hayır yaaaa piskolojiktir belki.. of yaa
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
tamam ya anladım tabi... ama ilk okuduğumda çok güldüm:)
- +1 yıl
@Taylan6969 bende senin yorumuna çok güldüm ödeştik😂
- +1 yıl
ne güzel gülerek ödeşiyoruz.. keşke tüm dünya böyle olsa.. savaş vs olmazdı... hep gülelim o zaman:)
- +1 yıl
@Taylan6969 aynen öyle 🙂😀😁😆😅🤣😂
- +1 yıl
ya isterseniz sana ne diyip beni tersleyin ama soracam çok merak ettim...90 takipçiniz var ama siz birini bile takip etmiyorsunuz... hiç mi adam yok içlerinde... ha yoksa sizi takip etmelerine niye izin veriyorsunuz
- +1 yıl
@Taylan6969 sana ne😅😅 şaka ya... takip edenlere teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum fikirlerimi begeniyorlar ve oyüzden görüşlerimi takip ediyorlar diye düşünüyorum.. bende coğu görüşüne saygı duydugum kişileri elbette takip ederim.. dm işine sıra gelince yazışmayı pek sevmiyorum çünkü olay dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor.. cinsellik konuşmayı sevmiyorum.. bana göre değil diyelim.. ben sadece burada vakit geciriyom.. amaçsızca.. belkide bağımlı oldum bu sitede bişey var😅😅
- +1 yıl
anladım teşekkür... aslında takip etmek istedim sizi... ama kimseyi takip etmediğinizi görünce vazgeçtim... buda benim takıntım takip etmeye değer bulunmuyorsam takip etmem.. ama yinede saygı duyuyorum size.. umarım arada yorumlarda denk gelir güleriz
- +1 yıl
@Taylan6969 emin ol daha çokk güleceğimiz soruda denk geliriz.. sağlıklı neseli bol kahkahalı eğlenceli maceralı günler diliyorum 🙂
- +1 yıl
tavsiye verilim yz bana
Çok fazla mastürbasyon yapıyor olabilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 günde bir..
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılmastta oluyosun ama ilişkide olmuyosun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
- +1 yıl
ilişki anında klitorisinle ilgilenmeyen erkek... o ilgilenmemişse senin ilgilenmen lazım
Seni hazır hale getirmeye çalışıyorlar mi
00 YorumlaNe kadar sürdü
00 Yorumlasende sorun var
00 YorumlaBelki de kendini kasıyorsundur
00 Yorumla
+1 yılyanlis bisi yapiyorusn galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılG noktanı bulamıyorlardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bazi kadinlar zorlanir vajinal orgazm olmakta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkiye hazırlayamıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSende değil işi bilmeyenlerde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Psikolojiktir mastürbasyon yapmiomusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa 2 günde bir
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdaklanamiyosndr belki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl oluyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük sorun bu finali göremeyince önemi olmaz
00 Yorumla Mastta oluyormusun orgazm
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılOdaklanma sorunu var
00 Yorumla
+1 yılBenide dene
00 YorumlaZevk alamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHastasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLezbiyensin belki de
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsel ilişkide çok zevk alıyorum ama gelemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka anliyor musun bu konulardan
10 Yorumla