Orgazm olamıyorum, bir sorun olabilir mi?

Merhaba. Sorum sadece erkeklere çoğunlukla ama kadınlardan da görüşlerini okumak isterim. Sevgilim bir kaç kez boşalıyor ama bana gelince hiç olmuyorum. Çok zorluyor illa olmam için ama en fazla 1 kere, o da her sefer de değil, kendime dokunmam gerekiyor. Penetrasyon ile zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum, ön sevişme yapıyoruz ama sanki yarım kaldığını hissediyorum, penetrasyon olduktan sonra. Sevgilim yatakta, sırf “beni doyurmak için”, tükeniyor terliyor bir yerde sonra suratı ekşiyor, zorladığı çok belli. İçim gidiyor. “Yarım kaldığımı” hissetsem bile onun canının acımasını istemiyorum. Çünkü bana bir kere şunu açıklamıştı “bir iki kere boşaldıktan sonra canım acıyor” dedi. Ben de onu görünce 3 ten fazla boşaldığını içim sızlıyor, bitirmek istiyorum. Gerçi bana “artık alıştım, 5’e kadar boşalabilirim” dedi ama ne bileyim çok da rahat etmiyorum. Bu sayfada okuyorum, kadınlar 3,5,9 kez orgazm olabiliyormuş. Acaba sorun bende mi yoksa sevgilimde mi ya da sorun hiç kimsede değil sadece erkekler böyle midir? Ben anlamıyorum cevap bulamadım.

Orgazm olamıyorum, bir sorun olabilir mi?