sen sormaycaksan benmi soracağım? söz ve nişan zaten birbirinizi daha iyi tanımak için yapılır eğer anlaşma sağlanamıyorsa nişan bozulur.
ne düşünür ne düşünmez diye ya da soramaycağın birisiyle evlenirsen hayat boyu sürünürsün. zaten yaşında küçük görünüyor ama anlaşamadığın iletişim kuramadığın biriyle yapacağın evlilikten kimseye hayır gelmez.
tanıdıklığı durumu değiştirmiyor. Aklınızı kullanın "ne derler" diye düşünüyorsan gerdeğe girdiğinizde neler yapacağınızıda düşünüyorlar merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 23 isin icinde tanidiklar var diye cekiniyorum
Soran+1 yılYok sorucam sonuçta nişanlım sağol
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılwalla sorsan bı cesıt sormasan bı cesıt anladıgm kadarıyla cınsellıgı seven bı kadınsın burada soyle bı sorun olur hıc bısı konusmadan yasamadan evlenırsen ve bekledıgın gıbı cıkmazsa asla mutlu olamazsın cınsellık konusunda sorsan yasasan akraba tanıdık nasıl sorcaksın yanlıs anlasılabılırsın cok zor durumun cıdden ama ben senın yerınde olsam madem ıs cıddı ıse bazı seylerı ufaktan yasar nabzını yoklardım ıllakı bıerlıkte olmak degıl anladın umarım erkek bellı eder bı sekılde kendını o da sana kalıyor anlamak
00 Yorumla
heralde dindar bir aile kızısın ve büyük ihtimal karşı tarafta öyle. Tabi iş böyle olunca bunları sormak zorlaşır heleki tarif ettiğin gibi görücü usulü eş dost akaraba tanıdıklarda devreye girince. Bence sen ona direk sorma sana bir akıl vereyim onu dene. Burdan yazmayacağım detayını fakat derdine derman olacağına eminim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUygun dille evlenmeden önce bunlar konuşulmalı. Bunları konuşabilecek kadar yakın olmanız gereken dönemdesiniz. Evliyken mutsuz ve sorunlu bir cinsel yaşamınız olmaması için birbirinizin isteklerini bilmeniz gerekir. Sen ona asla oral yapmak istemesen ve o bunu bilmeden seninle evlense onun için kötü bir sürpriz olmaz mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılŞöyle diyim birlikte olduğum tüm kadınlarla karşılık içinde sınırlar dahilinde oral seks yaşadım erkek için oral güzeldir zevklidir. Genelde erkekler değil, kadınlar oraldan tiksinir bu birinci kural. İkincisi biraz biraz başbaşa ve yanlız kalmaya çalışın birlikte zaman geçirdikçe oralda olur ilerisi de gelir sen rahat ol yeter ki erkeğini yatakta memnun et gerisi hallolur. Yoksa işler zorlaşır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ya işte bunu sormayıp evlenince de ne cıkarsa diyor insan sonra bi bakıyorsun hiç zevk alamıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu sorman seni basitlestirir artık ne çıkarsa bahtina cinsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂
00 Yorumla Sorun yok.
Telefon numarasını bize yazın! Biz sizin için merakınız olan soruları soralım... bayan mantık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorma biraz daha yakınlaştığınız samimiyeti ilerlettiğiniz zaman konu cinselliğe gelirse sorarsın. Ayrıca iğreneceğini sanmıyorum istekli bi kadına oral yapmak müthiş zevk verir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten nişanliyiz djsjs
Cevap sahibi+1 yılBunu soramıyorsan demek ki kastettiğim samimiyet düzeyine henüz ulaşmamışsınız
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açık açık sormana gerek yok ima ederek birşeyler öğrenebilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil ediyim
Soran+1 yılYok gerek yok dalga gectin
Soran+1 yılResmen kac defa mesaj attim sana imkansiz bakmaman
+1 yılYani bence sorulmaz gibi ya nasıl sorulur ki hiç aklıma gelmedi uygun bir şekilde sormak
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kanka kocam olucak beklentimi karsilamazsa bi omur asla olam
+1 yılKonusabiliriz nişanlın sonuçta, millet sevgiliyken neler yapıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sor gitsin ama o da şimdi ne yalayacağını bilmeden nasıl cevap versin
00 Yorumlaİnsanlarda saygı sevgi kalmaz oral ne ya sadece sevisseniz daha güzel olmazmi i
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cinsellik de nasıl olduğunu bilmeyen evlenip yarın boşanma davası açıyor senin korkun da bu sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar zaten nişanlıyken konuşulur. Gayet normal. Konuşmanız çok saçma bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLimdiye kadar oral ve sürtünme yaşamalıydınız. Sor gec kalma daha fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılAma tanidik ve gorucu usulu ondan
Soran+1 yılAşk iliskisi digil
Cevap sahibi+1 yılOlsun. Gorucu usulu daha guzel oluyor hersey
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu işler risklidir bazı şeyleri önceden konuşup hatta mümkünse yaşamakta fayda var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkesin yapar ve ister dert etme bunları bence ;)
ateşli geceler seni bekliyor...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok samimi söylüyorum bende eşime deli gibi yaparım diyordum nişanlı iken ama evlenince yapamadım bunu şu an demek le olmaz tecrübe etmeniz lazım
Birde sana sorma usulü onereyim: kağıda yaz cevabı da kağıtla al
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dalga mi
Cevap sahibi+1 yılNe dalgası?
Görücü usulü neden evleniyorsun? Bu konuyu baştan konuşmazsan ilerde sıkıntı yaşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evli çiftlerden oral yapan azdır bunun için evlenmeden ya da evlendikten sonra başkasıyla yaparlar bunu sorma
00 Yorumla
+1 yılBiraz cinsellik konusu aç gerisi gelir. Burcun nedir.
00 Yorumlaevleneceğin adamla bunları konuşamıyorsan evlenme
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka tanidik ama
Soran+1 yılSoramiyorum eger sorarsam hakkimda kotu dusunur ve komşumuza söylet komşu ayarladi bunu bana zaten
+1 yılO yapmazsa ben yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasinda yapar mi sence
- +1 yıl
Ben yaparim
+1 yılBir şey diyemem ne desem yalan olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNapicam ya 23 yaşında ama
- +1 yıl
Yani bir şey diyemiyorum başka çok bilmisler yorum yapsin
+1 yılSorma evlendikten sonra sor
00 Yorumla
+1 yılTemizse niye yapmasın
00 Yorumla
+1 yılAman Sor gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılSen ucunu aç o devamını getirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bu şekilde sorulmaz
00 Yorumla Taktik verim de sor 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya of kotu dusunur
+1 yılpeki anal yapmak istiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla
+1 yılBence herşeye açık olmalı
07 Yorumla
Soran+1 yılAma tanidik ustelik nişanliyiz yapmam derse nişani mi aticam
- +1 yıl
Bunun yolunu iyi bilmek lazım
- +1 yıl
Yapmazsan ayrılalım demek yerine buna hazırlamak
Soran+1 yılNasilya
- +1 yıl
Burdan yazamıyorum
- +1 yıl
Ban yiyeceğim sen şey yap ☺️😅
Soran+1 yılNapiyim
+1 yılHahahha derde bak😂
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet dert bi omur beklentimi karsilamicaksa neden kocam
- +1 yıl
Karislar heralde ve etkilersij kölen yap😂
Soran+1 yılNe ne
- +1 yıl
Yapar yapar takma
Soran+1 yılKürdüz ama kürtlet egoist biraz
Soran+1 yılO muşlu ben mardinli fakat kendisi İzmir'de ben bursada yaşıyorum olur mu ki hani cahil kafada degildir insallah
- +1 yıl
Değildir be alistirirsin belkide şeytanın teki çıkar😅😅 bende Bursa'da yaşıyorum😅
Soran+1 yılCoook istekli biriyim ama asla belli etmiyorum cunku hicbi erkekle olmadim evlenene kadarda mesafeliyim ona o da yakışıkli degil zaten üstüme titriyor yani elektrik hisseden erkek buna karsi olmaz sanirim
- +1 yıl
Koymaz heraldee bişey diyemiycem yani ama olur bence s
+1 yılAlttan alttan ima et
00 YorumlaKonuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam