Orası öyle herşeyi cinselliğe bağlayan birisiyle elbetki olmaz ama seni tanımaya çalışan veya her konusu cinsellik olmayan birisiyle de konuşulabilir değil mi
İnternette fazlasıyla bilgi bulunur sosyal çevrede konuşmayı doğru bulmuyorum tabu oluşturuyor gerçek olmayan çok bilgi dolaşıyor kız arkadaşlada konuşmak doğru değil çünkğ kadınlar "bu cinsellik için mi benimle" diye düşünmeye başlıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben konuşmam
Zırt pırt cinsel muhabbet sevmiyorum
Cinselliğin zırt pırtı mı olur 🤣🤣🤣
Kafası sırf cinselliğe çalışan biriyle olamam demek istedim
Orası öyle herşeyi cinselliğe bağlayan birisiyle elbetki olmaz ama seni tanımaya çalışan veya her konusu cinsellik olmayan birisiyle de konuşulabilir değil mi
Zaman isteyen konular. Erkeğin birkaç ayda konuyu cinselliğe getirmeye çalıştığını fark edersem hoşuma gitmez
Güven meselesi diyorsun yani biraz da
Konusulmamalı bence
Sık olmamakla konuşulur
Sık olmamakla derken yani karşındaki insanın sana bakış açısını anladıktan sonra bir sıkıntı yok mu konuşmakta
Aynen öyle tabii
Kapalı biri misin açık birisi misin bide kaç yaşındasın sen
32 açık neden
Merak ettim düşüncelerin olgun bir kadın olduğunu gösteriyor zaten de ne bilim 😊😊 evli misin
Teşekkürler Değilim
Neden ki evlenmek mi istemedin yoksa aradığını mı bulamıyorsun ben gibi 😔
Planlı olmuyor bu işler
Planlı olması değil hadi ben yarın evleneyim diyemiyorsun sonuçta 🤣🤣
Tamam karşına çıkacagı insanları belirleyemiyosun
Evet bu yorum daha doğru oldu ama konuştuğun yok mu hiç yani
Bence konuşulmamalı
Neden reis hiç ilişki yaşamamış bir insan konuşmamalı mı yani bilgilenmek önemli deneyimsiz olanlar için
İnternette fazlasıyla bilgi bulunur sosyal çevrede konuşmayı doğru bulmuyorum tabu oluşturuyor gerçek olmayan çok bilgi dolaşıyor kız arkadaşlada konuşmak doğru değil çünkğ kadınlar "bu cinsellik için mi benimle" diye düşünmeye başlıyorlar.
Haklısın ama doğru bir insanla konuşmalar yanlış olmamalı
İçten içe düşünüyorlar kadın açmadığı sürece bence açılmaması gereken konular
Yani mantıklı ama işte hayat meraklar düşünceler her şey farklı
Normal
Normal
Konusmamamak
Anlıyorum sen tarafından da sen haklısın