Valla yorumlara az baktım da ben kendi görüşümü söyleyeyim. Ben sevgilimle cinsel içerikli konuşmam. Şimdi belki çoğu kişi burada bana tepki gösterebilir. Lakin ben sevdiğim kadına değer vermeyi , ilgi göstermeyi , edeplice sohbeti ve samimiyeti tercih ederim. Cinsel içerik olacağı tek nokta o evlilik olunca Rabbimin uygun gördüğü şekilde olur. Şimdi şu sorunları söylerler buradakiler yok afedersin erken boşalma vesaire birçok neden. Benim bu konuda eğer ki gerçekten seviyorsak birbirimizi artık o ciddi adımı atıcaksak tek sorum olur. Birisiyle cinsel ilişkin oldu mu? Benim için mühim soru bu. Ben kendimi temiz tuttuysam ondan da aynı temizliği beklerim. Sevgilinize değer vermek ilgi göstermek ona vakit ayırmak nazını çekmek onunla bir hayat paylaşmak böyledir bizde. Sevgili dediğin ciddi düşünceden geçer. Eğer ki cinsel içerik konuşursan nefs dediğimiz şeyle mücadele başlar. Ama kimi zaman gelir erkek kadın farketmez o isteğe karşı elinden bir şey gelmez. Kimse kusuruma bakmasın da o ilişki olursa erkek o kadına gerçek anlamda sahip olmalı. Çünkü erkek bir şekilde kurtulur. Kadının o şansı yok. Hem işin içine cinsellik girdiğin de artık ortaya başka şeyler dökülür. Arzular ve istekler. Yani sevgi artık ikinci planda. Arzu ve isteklere göre konuşulur görüşülür. Bu yüzden herkesin fikrine saygım sonsuz. Ama benim düşüncem nefsine hakim ol evlen tecrübeni eşinle yap. Yapanlar genelde şimdi yapmayanlara erkek misin kadın mısın ilişkiye nasıl girmezsin dşyor. Halbuki ben Rabbimin huzurunda temiz kalmayı tercih ederim. Zina yaparak leş gibi kokmayı değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel konularda ailelerden gelen baskıcı tavır ayıp vs. gibi şeylerden dolayı kimse konuşmaya cesaret edemiyor bari sevgilinle konuş fikir alışverişinde bulun karşılıklı bir şeyler öğren, birbirine bir şeyler kat yani bunu da yapamayacaksak ne anlamı var ki. Bu demek değil ki devamında ilişkiye girmek hayır önemli olan konuşabilmek, ilişki girme konusu ayrı çiftler istiyorsa yaparlar istemiyorlarsa yapmazlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılÇok saçma bir soru daha, evet konuşulmalı. burada dikkat etmen gereken konu sadece cinsel içerikli mevzuların senin özelin olduğu yani karşındaki güvendiğin ve tanıdığın biri olmalı bu sevgilinle sohbetini yapacağın, paylaşacağın her özel şey için geçerli çünkü bu da onlar gibi güvendiğin biri ile yapacağın sıradan bir sohbet konusu.
40 Yorumla
+1 yılKonuşmaya çalışanla konuşursan
" Hadi, gel yapalım." derse ne yapacaksın? Bunu bir düşün derim. Malûm adamlar daha konuşmasan, rahatsız olsan bile bir şekilde konuyu oraya getirmeye çalışıyor. Bir de konuşsan... Düşünemiyorum. 😂
10 Yorumla
+1 yılKonuştuktan sonra hadi deneyelim faslına geçilmesini istemiyorsan konuşma.
Herşeyin zamanı var.
Sevgiliyken bu tip konuşmalar yol olur.
Bakma milletin konuş dediğine. 3 gün sonra pişman olacak olan sensin. Onlar değil.44 Yorumla- +1 yıl
Haha konuşulmalı diyenlerde genelde erkek çünkü onların işine yarıyor çok çakallar
- +1 yıl
Onları dinlerse çakallara yem olur.
Kendi kararı. - +1 yıl
Katılmak zorunda değilsin. Yorumuma salça olmak zorunda da değilsin!!!
Buradakilere bakma konuşulma şartı yok. Haya sahibi olmak bazı şeylerin Mahremiyetini Evliliğe saklamak kötü bir şey değil. İnsanlar sevdiğini arzular elbet ama Saygıdan ötürü bekleyebilir
50 YorumlaKızlar soruyordaki sorulara bakınca kızlar sadece muhallebicide muhallebi yemek için sevgili oldukları ilişkiler yaşıyor gibi geldi. Sene kaç 1970 falan?
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinselligin oldugu yerde sevgililik olmaz zaten f*ck olur ki zaten sevgililik adi altinda f*ck yasaniyor kiz onun altina yatiyor ondan kalkiyor baskasinin altina yatiyor ondan kalkiyor baskasinin altina yatiyor
00 Yorumla
+1 yılSevgiliniz dışında kim ile konuşabilirsiniz ki rahat şekilde? Bir ilişkide her şey konuşulup paylaşılmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulmalı, ufat tefekde olsa. Öok da kasıntı yapmaya gerek yok. İleri gitmeye çalışırsa, sen istemezsen yapamaz ya da farklı kız gibi görürse ayrılırsın.
00 Yorumla bence uzak durmali, kisa yoldan sekkse goturur, boyle cogu iliskinin sonu bostur, 3-5 sevgiliden sonra millet kasarlaniyor artik sonrasi esra erollarda falan bitiyor 😆
00 Yorumla
+1 yılBen konusmasam yapmam cinsellige onem veririm o acmazsa ben acarim konusunu burcum boga yukselen akrep ondan olabilir 🤭😛
00 YorumlaSevgili ile hayır.
Adı üstünde sevgili, hiçbir hukuki bağınız yok
ama mesela evlenmeye kesin kararlı iki sevgili konuşabilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Hayır tabiki de. Konuşarak vakit kaybedilmemeli. Direkt eyleme geçilmeli uygulamaya geçilmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşayacaksanız konuşun. Ama sadece konuşmak ise çok gereksiz. Sonunun nereyi gideceği belli.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada hiç bir erkeğe çok güvensen bile görsellini atmanı hiç tavsiye etmem. Yarın bir gün seni tehdit eder. Ve ne yazık ki bu yüzden geçen bir kız intihar etti. Ailesine gösterecek diye. Tabun varsa ailen katı ise sakın konuşma tavsiye etmem.
+1 yılNormal bişi konuşulmalı hem bilği amaçlı hemde hayal gücünü genişletmek için ama nasıl ne seviyede siniz bilemem. .
00 YorumlaBence konuşulmamalı sonra cinsellikten başka bir şey konuşmamaya başlarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi konuşulabilir bazı kızlar çok ciddi oluyor sevgili mi dost mu anlayamıyorsun öptürmüyor dokundurtmuyor seks konuşmaya izin vermiyor ben knkimlede vakit geçiririm biraz sevgilin özeli olmalı
00 Yorumla
+1 yılKonuşulabilir bunda bir sakınca yok ancak seviyeyi bilmek takdiriyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki bir yerde konuşulmalı ama yaşına ilişkin sürecine boyutuna göre değişir bunlar
00 Yorumla
+1 yılHayırr tabiki delirdin mi yabancılarla konuşulacak konu bunlar 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal ve sağlıklı bir durum
Bunlarda konuşulmalı00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan bu konuşma ses resim video veya ne olur aranızda sır olması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki konuşulmalı ama yaşına ilişkin sürecine boyutuna göre değişir bunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen konuşacak o kadar konu varken böyle bir konunun konuşulmasını çok saçma buluyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben konuşuyordum ama şu an sevgilim olmadığı için konuşmuyorum bunda bi sapıklık yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evlilik planınız yoksa konuşulmamalı. Ama yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsanız konuşabilirsiniz.
10 YorumlaKöy kahvesinde amcalar mı konuşacaksın? Tabii ki konuşulmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten aranızda bir çekim var ise ve gerçekten ona güveniyorsan o sana güven hissettiriyorsa sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sevgiliyle sadece romantizm konusulur. Digeri icin fbuddy aranmalidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli bir süreden sonra olabilir ama ilk birkaç ay konusulmamali bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette konuşulmalıdır
00 Yorumla
+1 yılKonuşulabilir lakin şimdiki bu devirde uygulamalı olarak konuşuyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Katilmazsan katılma zorlami yani
konusup konusmamak karsılıklı karara baglı bıseyler ıstıyosan konusursun bundan dogalı nedır..
00 Yorumlaİçimizden geliyorsa istiyorsanız konuşun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili ile konuşmayıp kimle konuşacağız?
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyle konuşulmayacak da kimle konuşulacak
40 Yorumla
+1 yılKonuşmakla kalmaz ileri gitmek isteyebilir
00 YorumlaElbette konusulmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgili ise konuşulur
00 Yorumla
+1 yılsevgiliyle konuşmucan kimle konuşucan
00 Yorumla
+1 yılAsker arkadaşın değil sonuçta
00 YorumlaHerhalde yani hangi zamanda yaşıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kiminle konuşacaksın ki
00 Yorumla
+1 yılBelli bi zaman sonra konuşulabilir.
00 Yorumla
+1 yılsuyu çıkmadan konuşulabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır konuşulmamalı. Züküp bırakabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlerleten zamanlarda olabilir
32 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik hem konuşulmalı hemde yapılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden olmamalı bence
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılDoğru değil günah hem ayrılıp ayrılmayacağımız belli olmaz sonuçta insan eşiyle öyle şeyleri yapmalı konuşmalı
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSenin sevgilin oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılYok olmadı
Soran+1 yılSen mi istemedin
Cevap sahibi+1 yılYalan yok 2-3 tane sevdiğim hoşlandığım oldu ama ya onlar istemedi ya da sevgilileri olduğunu sonradan öğrendim açıkçası çokta kızlarla takılmıyorum. Yaşım 22 30-35 yaşıma kadar öncelikle kariyer ve para konusunda ilerlemem gerekiyor 30-35ten sonra ciddi biri denk gelirse evlenirim. Denk gelmezse olduğu gibi yaşamaya devam ederim yani zorunluluk değil
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılEn hayırlısı olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı sağ ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafla peynir gemisi sulanmaz. İcraate dökmeli jsjd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmayan kaldı mı :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılHayır bence
22 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet ateşli tutkulu
01 Yorumla
+1 yılCiddiyete göre konuşulabilir
00 Yorumla
+1 yılKiminle konuşalım
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılYer geldiğinde evey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabiki
00 Yorumla Konuşulur ya normal
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat