Konuşmayınca erkek soğur mu ya da gerçekten seven erkek konuşmaz mı eğer sevdiği kadın istemiyorsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGençlere cinselliğin sadece evli çiftler arasında konuşulması ve yaşanması gerektiğinin öğretilmesi çok büyük bir toplumsal sorun. Bu nedenle herkes evlenmenin ve aile kurup üremenin şart olduğunu zannediyor. İnsanlara evliliği dayatmak, evlenmeyince cinsellikten yoksun yaşamak gerekliliğini dayatmak ebeveynlerin, çevrenin, toplumun üzerine vazife değil. Sevgiliyken konuşulmalı da, yaşanmalı da. Yaşanmıyorsa ayrılmak da herkesin hakkı. Seks yapmak isteyen erkekle istemeyen kadın zaten çok temel, çok önemli bir konuda uyumsuz oldukları için ilişki yaşamaları, sevgili olmaları doğru değil. Erkekten kadının isteğine (cinselliği konuşmamak ve yaşamamak) uyması beklenirken erkeğin isteğinin yok sayılması büyük bencillik ve haksızlık. "Kadın istemiyorsa erkek bunu kabul etsin ve evlenene kadar beklesin" diyebiliyorsunuz da, neden "erkek istiyorsa kadın da onun isteğine uysun, seks yapsın" diyemiyorsunuz? Bu konuda erkekler neden kadınlara uymak zorunda? Bu nedenle ilişkiyi bitiren erkekleri lanetlemeyi de bırakın artık. Ne yapsın adam? 3 yıl sonra evleneceği garanti olmayan bir ilişkide kalıp gençliğinin 3 yılını seksten mahrum mu geçirsin? Böyle 2 ilişki yaşayıp evlenemeyen erkek 6 yıl eline mi mahkum olsun? Siz kimsiniz de erkeğe böyle ambargo koyabiliyorsunuz? Ya 3 ay içinde evlenirsiniz, ya erkeğin bir seks partnerinin olmasını kabul edersiniz, ya da ayrılırsınız. 2 yıl, 3 yıl sevgili olup erkeğe seks yasağı koyamazsınız, böyle bir hakkınız yok.
02 Yorumla- 1 yıl
Kadın milletine yaranmak için "cinsellik önemsiz, erkeğin niyeti ciddi ise cinsellik lafı etmez" diyen bir erkeğe "ancak 4 yıl sonra evlenebiliriz" dediğinizde, ya sizinle seks yapmak için ısrarcı olur, ya da kendine bir seks partneri bulur, ruhunuz bile duymaz. Sonra da gelip burada "2 yıllık sevgilimin, ben bakireyim diye bir fakbadisi varmış, ne yapmalıyım?" diye ağlarsınız.
Soran1 yılYok o zina yapmaktan yana değil zaten sadece sanal konuşmak istiyor ama ben istemiyorum
En İyi Cevaplar
1 yılBazı şeyler evliliğe kalmalı. Ciddi düşünmüyorsanız bunu normal karşılarsınız. Lakin diğer türlü sadece karşılıklı sözlü tatminden ibaret ve bir anlamı yok. Mutlu bir evlilik, istek ve arzulardan oluşur. Kimisi huzur ve sohbet edeceği kişiyi ister, kimisi sürekli bir tatminlik peşinde koşar. Burada da gördüğümüz sorular gibi, eşim benimle ilgilenmiyor yoksa sevmiyor mu? Beni arzulamıyor direkt uyuyor, başkası mı var? vs gibi sorular karşınıza çıkar.
03 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum ama konuşmazsak ayrılmak istiyor ikilemde kaldım
- 1 yıl
Onun değil, senin ne istediğin önemli. Kendinden taviz verirsen, günün birinde bu ilişki için en çok ben emek, taviz verdim kavgaları başlar. Buna gerek yok bence. Sizin kişisel görüşünüz, ilişkinize yön verecek nitelikte diye düşünüyorum.
Soran1 yılAma şimdi bende onu arzuluyorum yani bi yandan konuşmak istiyorum bi yandan da konuşsam aramızdaki duygusal bağa zarar veririm diye korkuyorum
1 yılben şahsen sevgilim ile cinsellik konuşmak isterim tamam aşk falan olsun dertlerimizi anlatalım falan ama bunu normal arkadaşlar da yapabilir bundan mütebellit ben sevgilim ile cinsellik konuşurum ve konuşmak istemezse anlarım ama sürekli ise soğurum
01 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorsun o zaman
Hemen olmasa da belli bir zaman sonra evet konuşulmalıdır zaten aradaki bağı ve çekimi güçlendirecek şey de cinselliktir başka türlü iki arkadaştan ne farkı kalır ki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBuna çoğu zaman ilişkinin süresi ve bulunduğu konum belirler ama gerçekten seven ve değer veren erkek bence bu konuyu asla ama asla konuşmaz
04 Yorumla
Soran1 yılDimi bende öyle düşünüyorum
- 1 yıl
Bana göre zaten böyle olması lazım eğer ki ciddi bir ilişkiye girildiği zaman ne kadın erkeğe ne erkek kadına bu soruyu sormamalı çünkü bu soru sorulduğu zaman aradaki Güven bağı ve sadakat sevgi saygı istemsiz bir şekilde kayboluyor
Soran1 yılDüşüncelerimiz ve fikirlerimiz aynı ama bazıları da başkasıyla mı konuşsun o zaman diyor birde öyle hemen 1 2 yıla evlenmeyi bu kadar süre erkek dayanır mı gerçekten seviyorsa bilmiyorum yeminle kafam çok karışık ya
- 1 yıl
Sırf erkeği elinde tutabilmek için bu tarz konuları konuşmaya gerek yok ki zaten elinde tutmak için bunları konuşma gereksinimi kendine duyuyorsan zaten o ilişki güzel ve düzenli bir ilişki değildir erkek nasıl kadın kendini tutuyorsa nasıl kendini mutlu ediyorsa erkek de aynı şekilde kendini tutup mutlu edebilir aslında
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoğru olan konuşulmamasıdır bu yüzden eskilerle sevgililiğimi bitirdim gidin denginizle muhatap olun dedim bayağı tepki göstermiştim.
19 Yorumla
Soran1 yılBence de konuşulmamalı ama bende arada arzuluyorum yani insan bi istiyor ama konuşmak aramızdaki duygusal bağa zarar verir diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBir kere konuşursanız alışırsınız o öyle devam eder ama çocuğun konuyu açmayacağı da belli olmaz belki ilk o açar
Arzulamaya gelince normal bir şey ama söylenmemeli erkekler bu konuda berbat öyle erkeklerle ciddi düşünülmez zaten.
Soran1 yılCiddi düşündüğünü söylüyor ama konuşmak istemesini haklı buluyorum belki ama sevdiği kadın istemiyorsa buna tamam diyip saygı duyması gerekirken o zaman ayrılalım dedi
Cevap sahibi1 yılÇok açık değil mi? İlişkisini cinsellik üzerine kurmak istiyor kalitesiz ucuz şey, ciddi falan düşünmüyor öyle söylüyor çünkü seni buna inandırıp istediği gibi manipüle etmek için yalan söylüyor ben buna ciddi düşündüğümü söyleyeyim benimle konuşsun seks yapsın sonra o yoluna ben yoluma. Buna kanmayın ya biraz mantıklı olun ciddi düşünen biri ayrılmak ister mi sırf cinsel konu için?
Soran1 yılAma yaşamak istemiyor o da zinaya karşı sadece konuşalım diyor işi biraz yorucu ve rahatlamak istiyorum diyor bilmiyorum kafam çok karışık ya
Cevap sahibi1 yılKonuşmak da günah nude de ister bu ayrıca bunun için ayrılmak istemesi hoş değil
Soran1 yılKapalıyım nude isteyemez atmayacağım bilir, demi bende onda takılı kaldım ya da acaba gözümü mü korkutuyor sırf konuşalım diye sonra gelip yine yazar mı bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılİstemiyorsun seni buna mecbur mu bırakacak? Ayrıca kapalılıkla alakası yok atan atıyor zaten sen de takılı kalma hata ediyorsun bir sürü erkek var git kendini bileni bul.
Soran1 yılBunun her şeyi iyiydi sadece aniden bu konuyu açması beni düşündürdü yoksa iyi biri genel olarak ben yine de konuşacam istemediğimi söyleyecem
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Konuşulmalı hatta sınırları beraber konuşarak yaşanmalı da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkonusmak bos is. ergen isi. gercek erkek direkt pompalar.
02 Yorumla
Soran1 yılSen zaten kimseyi sevemezsin sevgi ne onu da bilmezsin
Cevap sahibi1 yılsen erkek olmadan anlayamazsin.
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgililer arası duygusallık olmalı
Kaçamak yaptığın kişi sanal yaptığın kişi ayrı olmalı.
Aynı kişi olunca aşk kısa sürer
02 Yorumla
Soran1 yılAyrı olmalı derken iyi misin sen
Cevap sahibi1 yılZevkine düşkün insanların verebileceği karar
1 yılBu cinsellik bambaşka bir şey çocuk sadece seni seviyor sadece hayatında sen varsın başka kimle konuşacak yani işi duygusalliga bağlamayıp O da bir ihtiyaç gözüyle bakılmalı tabii sınırında olabilir
00 YorumlaVideo izleyip başka kadinlarami baksın knk
22 Yorumla- 1 yıl
Haklı
1 yılYaşanmasına karşıyım ama konuşulmalı bence
012 Yorumla
Soran1 yılBen ikisine de karşıyım ama o konuşmak istiyor
- 1 yıl
Konuşulmasında bir sakınca yok ki
Soran1 yılSexting den bahsediyorsunuz demi
- 1 yıl
Evet sexting
Soran1 yılAma beni kullanıyor gibi hissediyorum sanki tatmin olsa bir gün sıkılıp gidecek gibi
- 1 yıl
Onu bilemezsin işte herkes ben değil :d
Soran1 yılPeki sen sevdiğin kadına bunu şart koşar mısın konuşmazsak ayrılırım gibi yani kız konuşmak istemiyorsa
- 1 yıl
Öyle bir şart koşmam ama sevgili olmadan önce konuşmak istediğimi belirtirim
Soran1 yılO belirtmedi şimdi gelmiş ya konuşuruz ya ayrılalım diyor amacı ne olabilir sevseydi böyle der miydi
- 1 yıl
Cehenneme kadar yolun var de.
Soran1 yılAma seviyorum ya
- 1 yıl
Ne yaparsan yap o zaman
1 yılHayir tabikide slk misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılHayır bu gerekli olan bir konu değil
00 Yorumla konuşulabilir bu normal kabul ediliyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanı gelince evet
07 Yorumla
Soran1 yılTanıştıktan ne kadar süre sonra mesela
Cevap sahibi1 yılBu size bağlı biraz
Soran1 yılSizin için?
Cevap sahibi1 yılDuruma bağlı bu karşındakinden etkileniyorsam 1 hafta da olur bir ay da
Soran1 yılPeki konuşmak aramızdaki duygusal bağı zayıflatır mı sence ya da kendi adına konuşsan?
Soran1 yıl*aranızdaki
Cevap sahibi1 yılHayır aksine artırır
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet konuşulmalı
00 Yorumla
1 yılBir süreden sonra olabilir
00 Yorumla
1 yılOlabilir zamanla
00 Yorumla
1 yılSana kalmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zaten illaki olur
00 Yorumlaseven konuşur
00 YorumlaEvet