10 aydır evliyiz önceden iki günde bir yapardı 2 kere boşalırdı şimdi hafta 2 gün istiyor 1 defa boşalıyor yapınca da
25 yaşındayım 30 yaşında
25 yaşındayım 30 yaşında
Emin olun burada bu tip sorular soranlardan öte yorum yapanlara bakıyorum da maşşallah bizim erkekler koç gibi ne şehir efsanesi insanlarımız bar çok ender dir hergün ilişki yaşamak onun dışında ortalama haftada iki bilemedin üç öyle hergün ilişki yaşıyorum yok iki kere üç kere yapıyorum diyenlerin alayı boş teneke hayvan bile olsan buna can dayanmaz o yüzden ben yorumları okurken genelde erkeklerin yorumlarını es geçiyorum çünkü çoğu saçma safsata kadınların yorumlarına bakınca da içinden düzgün olanlarında var saçmalayanda evlilik müessesesi seks müessesesi değildir taraflar birbirini elbet mutlu etmek elbet tatmin etmek zorundadırlar ancak bunumda kendine göre ölçüsü vardır beyler bayanlar atarken az usturuplu atın bi zahmet
ya millette ne libido var. ben 2 aylık evliyim haftada 2 kez bana yetiyor. eşime kalsa belki gün aşırı ister ama o da benim bu durumumdan rahatsız değil bence fazlası hastalık zaten. arkadaş hiç mi üşenmiyorsunuz her gün duş almaya. ben çok yoruluyorum ya. biraz özleyin birbirinizi ne olmuş haftada 1 olsun kaliteli olsun. her gün s*KS nedir. bir de yorumlarda aaa her gün olmalı falan yazmışlar. sapıksınız bence bir insan her gün s*KS istiyorsa sapıktır net. hiç mi kafanızı yoracağınız başka uğraşılarınız işiniz gücünüz yok biraz başka şeylere odaklanın evet s*KS müthis bişey ama bokunu çıkarmaya da gerek yok. hayatsızlar sizi
Haftada bir kere sadece 6 dakika yetiyor mu size
6 dakika olduğunu kim söyledi en az 30-40 dk ön sevişmeyle beraber gayette yetiyor
Benim 6 dakika sürüyor ön sevişme vs yapmıyoruz bana yetmiyor
o ilişki baştan yanlış o zaman bacım ne demek sevişmiyoruz. canın yanmıyor mu? sadece o iş için mi bir araya geliyorsunuz. duygusuz bir ilişki o zaman. bana böyle davranan bir adamla yetinmeyi bırak ilişkiye bile girmem beni kendini tatmin etmek için kullanıyor demek ki derim
Cevap
49Cevap
Meyve, kuruyemiş, bal, tatlı falan yedir kocana. Sen de farklı kıyafetler, gecelikler giyip cilve yaparsan aranızdaki çekim artacaktır. Evin enerjisini de yenileyebilirsin (bunun için evde farklı güzel kokular vs olabilir). Hala bir farklılık olmazsa tokatı yapıştırıp, kendine gel, diyebilirsin.
Abla 15 yasinda evlenmissin zaten o konuya hic girmeyecegim de, hic yenilik katmaya calisiyor musun esinle beraber? Farklilik heyecan vs yoksa sadece ac bacaklari git gel mi
15 mi?
Farklılık istemiyor eşim
10 yildir evliyiz 25 yasindayim yazmissin? Farklilik istemiyorsa birak kendi haline ozaman bi cacik olmaz ondan
10 aydır
Merhabalar
Sık sık yapmayı kesilmesi normal çünkü tadına vardı ama sen biraz onu reddet onu bir süre sonra zaten eski performansına döner acıkır iştahlanır jfjd
libidosu taban kendimden örnek veriyorum evli degilim birilerini bulup yapıyorum 2 3 gunde bir hergün bulsam hergün yaparım tavan benim libidom
Derdi problemi vardır kafaya takıyordur ya da istediği doyuma ulaşamıyor olabilir
Belki de seni tatmin edemediğini düşünüyor
çok yenisiniz henüz ve adamda pil bitmiş ben sennkinden 13 yıl yaşlıyım ama her gün sabah akşam yapıyorum 3-5 dk da değil en az 30 dk içindeyim
sıkılmış bi tık ama 10 ayda yanlış bence Biraz daha fantezi giyim kullan
Kullanıyorum
İstemiyorum diyo itiyor
Ne
Ama aldatacak yapacak zamanı yok sürekli benim yanımda evde
E yani şu an normale dönmüşsünüz bundan daha az olursa sorun
cok yenı evlısınız amaa cok yanlıs yasadıgınız ıhanetler baslar
Yani normalde azalmaz da demekki hep ayni şekilde seks oluyor
Çok erken bitmiş bence farklı durumlar var gibi psikolojik falan
Bemce çok az Bizdede durum tam tersi bide yeni evlisin
Normal değil bu kadar sürede bir gün durup birgün olmalıydı
sıradanlaştığı için olabilir belki yoksa beğenmemek ya da istek duymamak gibi sebepleri olduğunu sanmıyorum
Benn 18 senedir evliyim eşim isteksiz ben istekliyim neden doymuyorsun diyor ayda 1 kez birlikte olmamıza rağmen
Normal ama bu kadar kısa surede de bu kadar azalmamali. Hala gün aşırı devam etmeliydi bence
erkekten beklersen bu yaklaşım normal. senin kadınlığını kullanıp onu kışkırtmalısın. cilve yapmalısın. yoksa onun canı çekince yapar.
Sizde bu olay çooook erken başlamış ilerde daha da zor olacak sanki senin için
Çok çabuk soğumuşş sorun ne acaba detaylı konuşalımmı
Bu dediğin 10yıl sonrası için belki normal diyebilirsin ama ilk yılda erken.
Bu süreçte ne değişti sence?
Onun bana yaklaşımu değişti
Soğudu mu senden sence?
Yeni evliymisnz daha 10 ayda böyle olması normal değil
Bende 5 yil gecti azalmadi sizde monotonluk var sanirim
Arkadas nasil azalabiliyor anlamiyorum 33 yasindayim hergun yaparim durmak yok
Ben 45 yaşındayım hergün istiyorum ya da gün aşırı 2 posta
Fazla azalmış normal değil. Hızlı giden atın b.. u seyrek düşer olmuş
Normal neyine yetmiyor
Normal mi
Çok zaman geçmemiş ama Erken bırakmış
Yapınca ne kadar sürüyor