Kendilerini zevk alıyor gibi hissettirmeye çalıştıklarını düşünüyorum ve nedense bana tehlikeli, pis, iğrenç ve sağlıksız geliyor.
Önden veremeyen arkadan veriyor. Tamamen erkek için gibi.
Önden veremeyen arkadan veriyor. Tamamen erkek için gibi.
Bu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mastürbasyon teknikleri var onları kullanmanı tavsiye edeirm
O kadar uğraşmaktansa önden veririm ikimiz de zevk alırız
Karar senin ama arkadaş da çok iyi zevk alabilirsin 😊😊
alışan alıyormuş ama işin sağlık boyutunu düşünen kız için sıkıntı. Hem erkek için (elde tutmak) hem de ileride ne olur ne olmaz başkasıyla evlenirsem sorun olmasın mantığı
asla biyolojik olarak bilimsel ispata göre alamazlar
ama bazı ruh yapısı bozuk olanlar acıyı zevk gibi algılayıp mutlu oluyor. bunu ayırt edelim lütfen
Bana da öyle geliyor haklısın
Cevap
17Cevap
Hayır bu tamamen tabusal örülmüş duvardan bakış açısının etkisidir hâlbuki uygun ve doğru metodlarla yapılınca böyle olmadığını anlarsınız
Az bile söyledin. Cok zararli. Ordaki kas asla eskisi gibi olmuyor. Boyle kararip burusuk bir hal aliyor hemen belli oluyor. Ve saglik sorunlarindan bahsetmiyorum bile. Ömür boyu surecek bagirsak duzensizlikleri vs
Erkek için de iğrenç bence naya üstüne sıçanlar oluyormış
Zaten sagliksiz
Bir sevgilimle yapmistik 2 sene sorun yasadi
Nasıl bir sorun yaşadı
Ilk baslarda cok agrisi oldu
Sonrada bagsur cikti ve tuvaletini tutamama ve kacirma gibi sorunlara yol acti kaslari zedelemisiz
Kendi de denemek istemisti ama buyuk geldi sanirim zor oldu
Kötü olmuş ya yazık
Cok istedi
Önden vermeyen arkadan veriyor demişsin demek ki erkek için değil bakireliğini korumak için
Bakirelik kimin için korunur, ilerdeki evleneceği erkeğin isteği olduğu için demek sonuç erkek için
Çok farklı yerlere çekiyorsun konuyu korumasa nolur kız evlenemez veya zor evlenir yani kendisi için
Farklı düşünüyoruz
Yoksa sende mi arkadan veriyorsun
Hayır tabi ki
Evli misin neden öyle dedin
Değilim, anal yapmayı düşünmüyorum da ondan
Kaç kişiyle yattın
Sen kaç kişiyle yattın
Dört sen?
anal yapmamalı hiçbir kadın, anal kadına hakarettir. Vajinal ilişki doğru olanıdır
Hayır neden zevk alsın işkence filmlerinde bile acı vermek için yapılıyor
Zevk alan cok kadın var. Bilakis kendisi arkadan istiyor buluşunca
Aldıkları için yapıyorlar
İşini bilen erkek zevk verir ama her erkek değil
Tamamen erkek zevk alsın diye bu doğru
Alan gördüm
E öyle
Alan vsrmış
Çok alan var
Zevk almasa yapmaz
Çok günah ve zarar li
Aliyormus